To spennende nyheter fra Blackmagic

ATEM Mini Pro ISO

Torsdag 30. juli

Blackmagic Design lanserte i dag en ny versjon av den populære ATEM Mini Pro. Det nye panelet heter ATEM Mini Pro ISO og har fått noen fantastiske nye funksjoner.

Tenk deg at du produserer en Livesending med ATEM mini Pro ISO og at du etterpå får hele produksjonen din ut som et ferdig Davinci Resolve-prosjekt.

I tillegg til ferdig mix kan ATEM mini Pro ISO ta opp hvert enkelt kamera som egen videofil på en USB-C disk. Den lager automatisk prosjekt (klippe linje) av disse filene inn til DaVinci Resolve slik som du produserte direktesendingen, og kan endres i ettertid. Har du Pocket Cam  4K/6K kamera og tar opp i RAW pr kamera mens du mixer så er filnavnet og tidskode på RAW det samme som filnavnet på ATEM mini Pro ISO. Dette betyr at du med et tastetrykk kan bytte imellom «Web Video» filer fra ATEM og RAW filer i DaVinci Resolve.

ATEM Mini Pro ISO registrerer også alle lydfiler og all grafikk du bruker - alt i en DaVinci Resolve prosjektfil, slik at en liveproduksjon kan åpnes og redigeres med et enkelt klikk!

Les mer og bestill her

Blackmagic ATEM Streaming Bridge

Kort fortalt en ny konverter som dekoder H.264 live-stream fra ATEM Mini Pro slik at du kan koble deg direkte til enhver kringkaster, hvor som helst i verden via internett!

Denne konverteren åpner nye muligheter. Den kan dekode live-strømmen fra en hvilken som helst ATEM Mini Pro  og konverterer den tilbake til SDI og HDMI-video. Fordelen med ATEM Streaming Bridge er at kringkastere kan bruke den til å koble til høykvalitetsvideolink direkte fra ethvert ATEM Mini Pro-studio.

ATEM Mini Pro sin videostrøm er mye høyere kvalitet enn enkel konferanseprogramvare, slik at du kan få kringkastingskvalitet direkte i egen infrastruktur uten tredjepartsleverandører.

Les mer og bestill den her

Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.