Aktuelt

 

Canon EF 70-200 f/2.8L IS III USM

Dette er en moderne klassiker. Dette telefotozoomobjektivet med en stor blenderåpning er en favoritt blant fotografer i nær sagt alle sjangere. Objektivet er nå enda bedre i skarpt lys og er utviklet for å prestere selv under svært vanskelige forhold.

Canon EF 70-200 f/4L IS II USM

Dette allsidige 70–200-telezoomobjektivet veier kun 780 g og er perfekt for personer på farten som tar reisebilder, reportasjebilder eller landskapsbilder. Når du zoomer, forblir objektivets maksimale blenderåpning på f/4 den samme, slik at eksponeringen er konsekvent.

Fugl fotografert med Canon EF 100-400mm F4-5.6 L IS USM II.

Canon 70-300mm F4-5.6L IS USM

Med en brennvidde på 70-300mm, er EF 70-300mm f4-5.6L IS USM et kompakt og allsidig telefoto-objektiv som leverer eksepsjonell bildekvalitet. Ideell for dyre- og sportsfotografer.

 

 

Canon EF 100-400mm F/4.5-5.6L IS II USM

Kraftig telezoom som passer supert til både sports- og naturfotografer. Her får du meget god ytelse både med tanke på pris og ikke minst den kompakte designen som gjør at dette er enkelt å ha med på tur.

Makrofotografering åpner en ny verden av motiver! Dette bildet er tatt med Canon EF 100mm F2.8 L IS USM

Canon EF 100mm f2.8L IS USM

Ekte makroobjektiv med 1:1 forstørrelse. Objektivet har bla. innebygget bildestabilisering som lar deg fotografere håndholdt selv når lyset er dårlig. Dette er et objektiv som åpner en ny motivverden.

Ta imponerende bilder av landskap og arkitektur med Canon EF 16-35mm f2.8 L USM III. Ultravidvinkel med bildestabilisator, høy ytelse og fast blenderåpning på f2.8.

15%

Canon EF 16-35mm f2.8L III USM

Vidvinkelzoom av høy kvalitet enten du fotograferer miljøportretter innendørs eller landskap ute.

Med Canon EF 24-70mm f2.8 USM II på kameraet er du sikret fantastisk kvalitet i de fleste situasjoner. Dette er et allroundobjektiv som passer like godt til portretter som landskap.

Canon EF 24-70mm f2.8L II USM

Allroundzoom med profesjonell kvalitet som gir deg overlegen bildekvalitet med lyssterke f/2,8 i gjennom hele zoomområdet. Dette er allroundobjektivet som leverer profesjonell kvalitet enten du fotograferer landskap, portretter eller dokumentar.

Foto: Markus Varesvuo - Fotografert med Canon EF 600mm f/4L IS III USM

Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.