Aktuelt

 

Nyhet!

Canon EOS C300 Mark III

ALLSIDIG 4K SUPER 35MM

Neste generasjons Cinema EOS System-kamera er her,med en ny Super 35mm 4K CMOS DGO (Dual Gain Output) sensor, modulær design og muligheten til å ta opp i flere formater.

Canon avslører også CN10X25 IAS S - et allsidig, 8K-kapabelt 25mm-250mm 10x kraftzoom CINE-SERVO-objektiv med usedvanlig bredt brennviddeområde og muligheter for å utvide til 375 mm ved hjelp av den innebygde 1,5x optiske forlengeren. I tillegg til dette kunngjør den nye firmwareoppdateringer for sine profesjonelle skjermmonitorer og Cinema EOS System-kameraer - noe som forbedrer funksjonalitet, kompatibilitet og arbeidsflyt.

Fantastisk HDR med ny sensor


C300 Mark III har fått en DGO-sensor - et nyutviklet bildesystem som tilbyr eksepsjonell ren bildekvalitet i lite lys og HDR med 16+ trinn dynamisk omfang.

Hver piksel på sensoren registrerer to forskjellige forsterkningsnivåer - ett høyt og ett lavt - som deretter kombineres for å lage et enkelt bilde. Den høyere forsterkningen som leses ut er optimalisert for å fange rene detaljer i mørkere områder, mens den nedre forsterkningen som leses ut er optimalisert for å fange detaljer i lysere områder. Når det kombineres, med nøyaktighet på pikselnivå, opprettholdes og forbedres detaljene og kvalitetene på høydepunktet og områdene med lite lys i bildet - slik at profesjonelle kan oppnå imponerende høyere dynamisk område på opptil 16+ trinn. Dessuten er DGO-sensoren også kompatibel med Dual Pixel CMOS AF som gir fagfolk større kreativ frihet.
 

 

En arbeidsflyt for enhver produksjon


EOS C300 Mark III sitt allsidige multi-opptaksformat gir effektiv arbeidsflyt som oppfyller produksjonsbehov på tvers av kringkasting og film. Kameraets mulighet til internt å ta opp 4K Cinema RAW Light gir alle fordelene med en RAW-fil når det gjelder fleksibilitet i etterproduksjonen, men i en mindre filstørrelse - noe som letter byrden og kostnadene som kan komme med store filstørrelser.

 

 

 

I tillegg til dette kan EOS C300 Mark III spille inn internt i Canon XF-AVC ved 4K DCI og UHD ved 4: 2: 2 10-bit, samt 2K og Full HD. For ikke-RAW-opptak i XF-AVC, kan profesjonelle velge ALL-I eller Long GOP for å filme med høy komprimering for effektiv arbeidsflyt og mer opptaksplass.

Når du spiller inn 2K eller Full HD i Super 35mm, får du selvsagt maks ut av 4K-sensorens ytelse. Dette opptaket blir nedskalert internt for å registrere opptakene i den oppløsningen som er valgt av brukeren - noe som gir høyere bildekvalitet og kompromissløst synsfelt på det valgte objektivet siden det ikke er beskjæring av sensoren.

 

Allsidigheten ligger i hjertet


Fagpersoner kan konfigurere kameraet ved å bruke to forskjellige utvidelsesenheter (EU-V1 og EU-V2) - begge gir ekstra tilkoblingsklemmer til kamerahuset og utvider kameraets kompatibilitet med forskjellige fotograferingsstiler. I tillegg kan objektivet fatning byttes mellom EF, PL og EF Cinema Lock-mount uten å måtte sende kameraet til et autorisert servicesenter - en stor fordel for fagfolk som ønsker å lage produksjoner med forskjellige utseende.

 

Nøkkelfunksjoner

 • Ny Super 35mm 4K CMOS DGO-sensor (Dual Gain Output)
 • 16+ trinn dynamisk omfang
 • Støtte for 4K 120P høy hastighet
 • Flere interne opptaksmuligheter:
  • 4K Cinema RAW Light 10-bit eller 12-bit
  • 2K RAW-opptak i Super 16mm beskjæring, 10-bit eller 12-bit
  • XF-AVC (MXF)-opptak, 4:2:2 10-bit ALL-I eller LongGOP
 • Opptil 120P 4K RAW- eller XF-AVC-opptak, opptil 180P i Super 16mm beskjæring 2K/FHD
 • Objektivfatning kan skiftes av bruker (EF, PL or EF Cinema Lock)
 • Fleksibel, modulbasert design med utvidelsesenheter (tilleggsutstyr) og elektronisk søker

Tips: Leiefinansiering

Foto.no tilbyr leiefinansiering av foto- og videoutstyr til bedrifter.
Fordelene ved å leie utstyr er mange. Les mer

Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.