Aktuelt

 

Canon EOS R6

EOS R6 er et bevis på EOS R-systemets fantastiske funksjoner og gir entusiaster mulighet til å ta sylskarpe stillbilder og filmer med håndholdt kamera.

Med klasseledende hastighet og fullformatkvalitet er EOS R6 et avansert og allsidig kamera som langt overskrider kravene til entusiaster og semiprofesjonelle fotografer i alle sjangere.

Salgstart i slutten av august 2020 - kjøp her

Sport- og naturentusiaster kan forevige rask action med serieopptak med opptil 20 bilder i sekundet, og utnytte fleksibiliteten av opptil 6072 valgbare AF-punkter og automatisk AF-sporing for ansikter, øyne eller dyr basert på dyplæringsalgoritmer.

CMOS-sensoren på 20,1 megapiksler har mange av de samme teknologiene og ytelsen som EOS-1D X Mark III, med automatisk ISO-område på 100–102 400 som gir støyfrie bilder i krevende forhold med lite lys, for eksempel bryllup og arrangementer innendørs, noe som gir ekstra fleksibilitet og valgmuligheter.

Sveip videoer om EOS R6

 

 

Innovative EOS R6 kan filme i 4K UHD-oppløsning med opptil 59,94 bilder i sekunder som oppnås gjennom oversampling fra 5,1K – noe som gir innholdsprodusenter mulighet til å møte et stadig økende krav om å kunne produsere både stillbilder og levende bilder. Full HD med opptil 119,8 bilder i sekundet gir flotte opptak i sakte film med AF.

Under filmopptak er det mulig å vise sebramønster som guide for eksponeringsjustering, og dette er spesielt nyttig i opptaksforhold som ofte resulterer i overeksponert høylys.

Muligheten til internt opptak i 8-bit H.264 eller 10-bit YCbCr 4:2:2 H.265 og Canon Log gir brukerne ultimat fleksibilitet i postproduksjonen.

EOS R6 i bruk

Shop Canon EOS R6

Spar penger ved kjøp av RF-optikk sammen med kamera

Canon-bonus: Kjøp Canon EOS R5 og få penger tilbake fra Canon når du kjøper RF-objektiver samtidig. For eksempel får du 3.900,- i tilbakebetaling når du kjøper RF 28-70mm f/2L USM.

Les mer på Canons sider

 

Mer om Canon EOS R System

Tips: Leiefinansiering

Foto.no tilbyr leiefinansiering av foto- og videoutstyr til bedrifter.
Fordelene ved å leie utstyr er mange. Les mer

Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.