Aktuelt

 

Canon RF-optikk

Canon har lansert fire nye RF-objektiver og to telekonvertere i RF-systemet: RF 85mm F2 MACRO IS STM, RF 600mm F11 IS STM, RF 800mm F11 IS STM, RF 100-500mm F4.5-7.1L IS USM, EXTENDER RF 1,4x og EXTENDER RF 2x.

Canon RF 85mm F2 MACRO IS STM

Et uunnværlig objektiv for entusiaster som tar steget inn i EOS R-verdenen og ønsker å ta flotte portretter og detaljerte nærbilder. Dette portrettobjektivet med stor blenderåpning har 5-trinns bildestabilisator (eller 8 trinn når det brukes på EOS R5/EOS R6) og makrofunksjoner – to unike og enestående funksjoner du ikke finner på konkurrentenes objektiver av denne typen på markedet. Les mer

 

RF 100-500mm F4.5-7.1L IS USM

Et kompakt og allsidig telezoomobjektiv i L-serien med stort brennviddeområde, imponerende bildekvalitet, 5-trinns bildestabilisator, to raske Nano USM-motorer, værforsegling og kontrollring på objektivet for forbedret betjening. Les mer

 

Canon RF 600mm F11 IS STM

RF 600mm f/11 IS STM er et rimelig objektiv med lav vekt. Det nye konseptobjektivet har supertele-brennvidder som gjør det mulig å fotografere motiver på lang avstand i imponerende detalj. Med minste fokusavstand på 4,5 meter på RF 600mm f/11 IS STM kan du komme tett på motivet og samtidig beholde fokus. Brukt sammen med de nye RF-telekonverterne – EXTENDER RF 1,4x og EXTENDER RF 2x – får objektivet en optisk brennvidde på imponerende 1200 mm. Dette gir fotoentusiaster enda større fleksibilitet og flere kreative muligheter samtidig som autofokus opprettholdes. Les mer

 

Canon RF 800mm F11 IS STM

Verdens letteste autofokusobjektiver med en brennvidde på 800 mm. Med supertelebrennvidde, full autofokusi og bildestabilisator kan fotoentusiaster ta imponerende skarpe og flotte bilder på lang avstand. Ved bruk av telekonverterne EXTENDER RF 1.4x og EXTENDER RF 2x er det mulig å oppnå imponerende brennvidder på 1600mm når RF 800mm f/11 IS STM brukes med EXTENDER RF 2x. Funksjoner som dette gjør objektivene til et ideelt valg til en rekke typer opptak – fra natur- og flyfoto til månefoto. Les mer

 

EXTENDER RF 1,4x og EXTENDER RF 2x - nå enda lenger uten kompromiss

EXTENDER RF 1,4x og EXTENDER RF 2x er myntet på presse-, natur- og sportsfotografer som ønsker å fotografere på lang avstand.

Disse pålitelige og solide telekonverterne matcher ytelsen til Canons RF-objektiver når de brukes med kompatible objektiver, og gir bilder i upåklagelig kvalitet.

Begge telekonverterne har glass med høy brytning og lav spredning som motvirker bildekrumning og kromatisk avvik ved forstørrelse for å sikre høyest mulig bildekvalitet. De har også optimalisert linsebelegg og trelags linse som reduserer skygger.

Begge modellene har også belegg som beskytter mot varme og hindrer at ytelsen svekkes i høye temperaturer. Videre har de værforsegling når de brukes med kompatible RF-objektiver i L-serien.

Når telekonverterne brukes sammen med RF 100-500mm F4.5-7.1 L IS, begrenses zoomområdet fra 300 til 500 mm med påmontert telekonverter, for å hindre at objektivets bakre elementer treffer linseelementene i telekonverteren.

 

Mer RF-optikk

Spar penger ved kjøp av RF-optikk sammen med kamera

Canon-bonus: Kjøp Canon EOS R5 og få penger tilbake fra Canon når du kjøper RF-objektiver samtidig. For eksempel får du 3.900,- i tilbakebetaling når du kjøper RF 28-70mm f/2L USM.

Les mer på Canons sider

Mer om Canon EOS R System

Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.