Kom nærme med 50x zoom

Canon PowerShot SX530 HS

Bevar enhver anledning i enestående detalj med et 50x zoomkamera som gjør det enkelt å ta opp og dele film. Dra nytte av brukervennligheten, eller forbedre dine fotografferdigheter og uttrykk deg selv med kreativ kontroll.

Bevar alle detaljer, både langt og bredt

Fotografer alt fra ekstremt detaljerte langdistanse-nærbilder til flotte gruppebilder og forbløffende landskap med dette kompakte bridge-kameraet. Kameraet har en enorm 50x optisk zoom i en liten og lett enhet som er enkel å bære med seg uansett hvor du skal.

Skarpe resultater hver gang

Ingen grunn til at kameraristing skal ødelegge resultatene dine, takket være en intelligent optisk bildestabiliserer. Dette kameraet tilpasser seg automatisk og sørger for skarpe, detaljerte bilder og videoer selv om du tar bilde med full zoom eller håndholdt i lav belysning.

Koble til enkelt via Wi-Fi

Gled deg over friheten du får med Wi-Fi. Last opp bilder og filmer rett fra kameraet til sosiale nettverk, eller overfør dem til smarttelefonen eller nettbrettet enkelt via NFC. Bruk Canons spesiallagede program for smartenheter til å fjernstyre kameraet ved hjelp av smarttelefonen, og sikkerhetskopier enkelt på PC, smarttelefon og i nettsky ved hjelp av Image Sync. Kombiner med en Canon Connect Station, så kan du enkelt se bilder og filmer sammen med familie og venner på en HDTV, og i tillegg dele dem med verden på sosiale medier og nettalbum.

Problemfri kontroll på motivet ditt

Det er enkelt å ha kontroll på fjerne motiver ved stor zoom. Du trykker bare på en knapp, og Zoom Framing Assist zoomer raskt kameraet ut av scenen – slik at du kan finne tilbake til motivet ditt – og zoomer tilbake så snart du slipper knappen. Forbedret Auto-modus zoomer automatisk ut når motivet forlater rammen og hjelper deg med å holde motivet i en forhåndsinnstilt størrelse.

Klare bilder i alle lysforhold

Uavhengig av om det er dag eller natt, bildene din kommer til å være akkurat som du husker dem. Canons HS System gir skarpere resultater, selv i dårlig belysning, og derfor er det lett å bevare den virkelige atmosfæren i dyrebare øyeblikk uten å bruke blits eller stativ. 16,0 megapiksler betyr at du kan nyte eksepsjonell kvalitet, detaljerte bilder og plakatutskrifter.

Flotte bilder – enkelt

Det er uproblematisk ta fantastiske bilder eller filmer med Smart Auto, som velger de perfekte kamerainnstillingene for deg – uansett motiv. Hybrid Auto lager et morsomt filmsammendrag i HD (720p) av alle dagens bilder som du kan kose deg med.

Realistiske filmer bare med et knappetrykk

Det er lett å lage flotte filmer. Med bare ett knappetrykk kan du lage overlegne filmer i full HD med 30 bps og stereolyd. Takket være den intelligente bildestabilisatoren kan du ta opp film på farten og likevel får enestående og skarpe resultater.

Forbedre kreativiteten

Overrask familie og venner med dine kreative evner. Eksperimenter med lys som kommer inn i kameraet ved hjelp av Full manuell kontroll, for å forbedre kreativiteten. Eller bruk Creative Shot til å bevare fem ekstra bilder av originalmotivet på en smart måte med ulike kunstneriske effekter.

Fang alltid øyeblikket

Livet er flyktig. Ikke gå glipp av et eneste dyrebart øyeblikk, og fotografer rask handling med dette svært responsive kameraet med høyhastighetsfotografering.

Komfortabel og stødig fotografering

Designet med tanke på din komfort, du får stødigere bilder til og med ved full zoom og kan fotografere uproblematisk i lengre perioder takket være et raffinert ergonomisk grep.

 

Tilbehør

Når du først har kjøpt deg et flott superzoom kamera, er det noen tilbehør du i tillegg burde investere i.

 

Et minnekort er et must for å lagre de flotte bildene og videoene dine, og kanskje en veske for trygg og sikker oppbevaring er viktig for deg?

Alt av tilbehør som du finner nedenfor vil passe fint til din nye Canon SX530 HS.

Spesifikasjoner

Finn ut mer om Canon PowerShot SX530 HS, funksjonene og hva den kan gjøre.

Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.