Ett-trykk-backup med GNARBOX 2.0 SSD

Gjør sikkerhetskopier raskt uten telefon eller nettbrett ved hjelp av GNARBOX 2.0 SSDs innebygde skjerm og knapper.

Få sjelefred med enkelt grensesnitt for verifisering av ferdig utført backup av kort. Og med dine egne forhåndsinnstillinger for mapper, har du øyeblikkelig organiserte sikkerhetskopier. Det er en enkel og behaglig måte å sikre opptak på.

 

 

GNARBOX 2.0 SSD er en genial backupdisk designet for innholdsskapere som foretrekker å reise uten bærbar datamaskin, og tilbyr brukere opptil 1TB NVMe PCIe SSD-lagring for sikkerhetskopiering av bilder, videoer og andre filer.

Med opptil 1TB intern SSD-lagring, SD-kortleser, to USB-C-porter og mobile apper kan du utføre viktige arbeidsflyttrinn før du ankommer studio. GNARBOX sparer deg for tid og sikrer dine opptak.

GNARBOX 2.0 SSD har 4 GB RAM, en 2,4 GHz Intel Quad-Core-prosessor og integrert Intel HD Quad-Core-grafikk. Trådløs tilkobling oppnås ved hjelp av Wi-Fi 5 (802.11ac) i hastigheter opp til 867 Mb/s

Værbestandig design

Gnarbox er vannavstøtende og solid nok for ethvert miljø. På utsiden er den beskyttet med  et gummikabinett som sikrer mot støv og skitt. På innsiden sitter en solid-state-stasjon(SSD) slik at dataene dine er lagret sikkert. Og hele enheten veier kun 375 gram.

 

Transcode direkte i Gnarbox

Spar tid ved å la Gnarbox via appen SAFEKEEP transkode dine videoopptak direkte i Gnarbox, slik at du er klar for redigering.

Høyhastighetsoverføring

Med hastighet opptil 350 MB/S via USB-C porter strømmer filene dine til de tilkoblede enhetene dine. Med Intel® Quad-Core CPU, toppmoderne NVMe SSD og 802.11ac WiFi  er du sikker på at kommunikasjonen mellom Gnarbox og dine enheter går raskt.

Programvare

GNARBOX 2.0 SSD har også programvare som lar deg fortsette med profesjonell arbeidsflyt. Bruk Safekeep-appen til felt-sikkerhetskopiering, med organisering av filer/mapper og verktøy for filhåndtering.

Fotografer vil sette pris på Selects-appen, som lar deg forhåndsvise råbilder, merke filer, bruke metadata og forberede bilder for videre redigering. I tillegg til råbilder, støtter den også H.264, H.265, ProRes og MXF-medier.

Metadata brukt på bilder blir gjenkjent i Adobe Lightroom, Adobe Photoshop, Capture One og andre EXIF-programmer på skrivebordssystemet ditt. Hvis du er en iOS-bruker, kan du bruke Adobe Lightroom Classic eller LumaFusion til å redigere.

 

Filformat som støttes

Bildeformat som støttes: RAW, TIFF, JPG, PNG

Videoformater som støttes: H.264, H.265, ProRes, MXF, MTS, UDF File System Support

Støtter apper på  iOS og  Android

Kompatibel med Mac OS og Windows-maskiner

Shop Gnarbox

Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.