Ett-trykks-backup med GNARBOX

GNARBOX 2.0 SSD er en genial backupdisk og datamaskin i ett - perfekt for innholdsskapere som foretrekker å reise lett og og smart.

Gnarbox tilbyr brukere opptil 1TB NVMe PCIe SSD-lagring for sikkerhetskopiering av bilder, videoer og andre filer. Og med dine egne forhåndsinnstillinger for mapper, har du øyeblikkelig organiserte sikkerhetskopier. Det er en enkel og behagelig måte å sikre opptak på.

Når skal du bruke Gnarbox?

 

Med opptil 1TB intern SSD-lagring, SD-kortleser, to USB-C-porter og mobile apper kan du utføre viktige arbeidsflyttrinn før du ankommer studio. GNARBOX sparer deg for tid og sikrer dine opptak.

GNARBOX 2.0 SSD har 4 GB RAM, en 2,4 GHz Intel Quad-Core-prosessor og integrert Intel HD Quad-Core-grafikk. Trådløs tilkobling oppnås ved hjelp av Wi-Fi 5 (802.11ac) i hastigheter opp til 867 Mb/s

Transcode direkte i Gnarbox

Spar tid ved å la Gnarbox via appen SAFEKEEP transkode dine videoopptak direkte i Gnarbox, slik at du er klar for redigering.

Filformat som støttes

Bildeformat som støttes: RAW, TIFF, JPG, PNG

Videoformater som støttes: H.264, H.265, ProRes, MXF, MTS, UDF File System Support

Støtter apper på  iOS og  Android

Kompatibel med Mac OS og Windows-maskiner

Høyhastighetsoverføring

Med hastighet opptil 350 MB/S via USB-C porter strømmer filene dine til de tilkoblede enhetene dine. Med Intel® Quad-Core CPU, toppmoderne NVMe SSD og 802.11ac WiFi  er du sikker på at kommunikasjonen mellom Gnarbox og dine enheter går raskt.

Programvare

GNARBOX 2.0 SSD har også programvare som lar deg fortsette med profesjonell arbeidsflyt. Bruk Safekeep-appen til felt-sikkerhetskopiering, med organisering av filer/mapper og verktøy for filhåndtering.

Fotografer vil sette pris på Selects-appen, som lar deg forhåndsvise råbilder, merke filer, bruke metadata og forberede bilder for videre redigering. I tillegg til råbilder, støtter den også H.264, H.265, ProRes og MXF-medier.

Metadata brukt på bilder blir gjenkjent i Adobe Lightroom, Adobe Photoshop, Capture One og andre EXIF-programmer på skrivebordssystemet ditt. Hvis du er en iOS-bruker, kan du bruke Adobe Lightroom Classic eller LumaFusion til å redigere.

Værbestandig design

Gnarbox er vannavstøtende og solid nok for ethvert miljø. På utsiden er den beskyttet med  et gummikabinett som sikrer mot støv og skitt. På innsiden sitter en solid-state-stasjon(SSD) slik at dataene dine er lagret sikkert. Og hele enheten veier kun 375 gram, ikke så mye mer enn en mobiltelefon.

Shop Gnarbox

Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.