Nikon starter året med spennende lanseringer

 

Nikon starter 2020 med å slippe både systemkamera og kompaktkamera samt objektiver for speil og speilløst.

Vanligvis kommer det ett produkt om gangen, eller ett kamera og et objektiv. Denne gangen lanserer Nikon både et speilreflekskamera, et superzoom-kompaktkamera og to ganske spennende objektiver.

 

Nikon D780 er arvtageren til D750

Dette er definitivt en spennende oppdatering av D750. Blant annet har den fått mer eller mindre det samme autofokussystemet ved live view som Z6. Det betyr at du endelig kan bruke live view omtrent som du normalt bruker kameraet med søker, og du får autofokus på video. Det betyr at du endelig kan bruke live view omtrent som du normalt bruker kameraet med søker, og du får autofokus på video. Det er i seg selv et stort framskritt.

 

Den vanlige fokusen sier de lite om, men den har 51 fokuspunkter og skal ha svært god egenskaper for følgefokus, sier Nikon.

I likhet med D850 kan det ta 7 bilder pr. sekund i serie, men vipper du opp speilet, klarer det 12 bilder pr. sekund – en hastighet på speilreflekskameraer man tidligere bare har sett på de dyreste modellene.

 

Levering våren 2020

Nyhet! Nikon AF-S Nikkor 120-300MM F/2.8E FL ED SR VR

Action. Kraft. Følelse. Dette robuste zoomobjektivet dekker det allsidige brennviddeområdet fra 120–300mm med en fast største blenderåpning på f/2.8. Prester på ditt absolutt beste med optisk ytelse som tilsvarer det objektiver med fast brennvidde har og med suveren evne til å fange motivet, selv under utfordrende forhold med lite lys.

 

Leveres fra våren 2020

 

 

 

Dette er arvtakeren etter P900


Nikon Coolpix P950 ser ut til å ha samme objektiv som før, med zoom tilsvarende 24-2000mm f/2.8-6.5. Mye kan også tyde på at det er samme bildebrikke og samme prosessor, så man må forvente samme bildekvalitet. Men det har kommet støtte for råfiler, så noe høyere bildekvalitet kan man få ut av det.

 

Leveres våren 2020

Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.