Lyset som gir det lille ekstra

Å fotografere uten lys er umulig, å fotografere med litt lys er mulig, mens å fotografere med godt fotolys kan gi bildene dine det lille ekstra som hever de til et nytt nivå. Ved hjelp av en blitslampe vil du også være mer uavhengig av det eksisterende lyset hvor enn du fotograferer. Vi har fått noen gode lystips fra tre fotografer som bruker Profotos B10 blitslamper.

Ta en titt på arbeidene deres og kanskje blir du inspirert til å prøve noe nytt. Se hvordan spanske Alba Solar liker å starte enkelt, eller Indiske Amrita Samant

som elsker mykt lys og hva det kan gjøre for henne. Sist men ikke minst sjekk ut den amerikanske fotografen Alexandria´s Lens som spesialiserer seg på bilder i fantasy-stil.

 

Det enkle er ofte det beste

Fotograf: Alba Soler.
Location: Pujada al Castell of Xàtiva, Valencia, Spain
Lysutstyr: Profoto B10

 

Start alltid fotograferingen med å ta bilder bare med det eksisterende lyset, gjør det først enklet - før du kompliserer det. Den Spanske barnefotografen Alba Soler deler noen av sine tips med oss. "Som barnefotograf trenger jeg utstyr som er lett og enkelt å bruke. Når du jobber med barn, må du bevege deg mye, og du vet aldri når det magiske øyeblikket oppstår. Når det skjer er det viktig at blitsen din fungerer som tenkt og det med bare et knappeklikk. "

 

 

TIPS

IKKE GJØR DET MER KOMPLISERT ENN NØDVENDIG.
Start alltid enkelt med alt, spesielt med lys. Når enkelt er perfekt, kan du gjøre det mer komplisert.

 

 

FORBERED DIN FOTOGRAFERING.
Når du arbeider på location, ta et testbilde i naturlig lys og tenk ut hvordan blitsen kan forbedre bildet ditt. Når du er klar henter du inn modellen din. Å ha modellen foran deg allerede fra start, kan få deg til å skynde deg med avgjørelser om posisjon, innstillinger og lys.

 

VELG UTSTYR ETTER BEHOV. Når du velger utstyr, må du først tenke på hva da skal bruke den til. Det er vanlig å tenke at den kraftigste blitsen ville være den beste, men jeg har aldri brukt blitsene mine over halvparten av kraften. Det som fikk meg til å bli forelsket i B10 er faktisk at jeg kunne gå enda lavere i kraft enn med den gamle blitsen min!

Profoto B10 Starter KIT

Her er alt du trenger for å komme i gang med profesjonell location-fotografering med Profoto B10. I dette settet får du med en blits, et lysstativ, en paraply og Connect-enheten som sikrer at du trådløst kommuniserer med blitsen gjennom kameraet ditt.

Til produktet

Mykt lys for vakre portretter

 

Fotograf: Amrita Samant.
Location: Chennai City, India
Lysutstyr: Profoto B10

 

Mykt lys hjelper til med å skape vakre portretter, spesielt innen barne- og fødselsfotografering. Jeg bruker ofte Profoto B10 med Umbrella Deep White XL. Jeg elsker hvor enkel blitsen er i bruk, jeg kan fullt og helt konsentrere meg om fotograferingen og minimalt på det tekniske.

TIPS

ARBEID MED ETT LYS. Med bare B10 og Umbrella Deep White XL kan du lage 5 forskjellige lysoppsett som standard portrettlys, profil- / sidebelysning, silhuetter eller "rim light"

 

GJENSKAP NATURLIG LYS. Jeg har gjenskapt naturlig lys i studioet mitt ved hjelp av to B10-er på en XL-paraply plassert bak 5 meter med gardiner, noe som gir meg den samme lyseffekten som et dagslysstudio. Så nå trenger jeg aldri å bekymre meg for været utendørs.

 

ENDRE BAKGRUNDSFARGE. Lag flere forskjellige portretter ved å belyse motivet slik du vil. Jeg endrer bakgrunnsfargene ved å bruke geler og peke en annen B10 mot bakgrunnen(plassert rett bak motivet, mot bakgrunnen), og dermed skape fargerike glorier på bakgrunnen.

Profoto B10 Amibitous Kit

Her er alt du trenger for å komme i gang med profesjonel fotografering med Profoto B10. I dette settet får du med to blitser, en paraply, en softboks og en Air-remote som sikrer at du trådløst kommuniserer med blitsene dine.

Elsker kontrollen over lysets temperatur

 

Fotograf: Alexandria's Lens
Location: Front Range, Northern Colorado, USA
Lysutstyr: Profoto B10

 

"Familien vår fotograferer nesten alltid utendørs på location for våre bilder i fantasy-stilen. Vi elsker at vi med B10 kan ha kontroll over lysets temperatur, slik at vi enten kan matche varmen fra solnedgangen eller justere temperaturen til kald mørk natt, eller lage magisk stemning. "

TIPS

JUSTER FARGETEMPERATUR. Når du fotograferer utendørs, må du slå på kontinuerlig lysmodus og justere fargetemperaturen til den samsvarer med den naturlige lysfargen. Derretter kan du fortsette å fotografere feks ved solnedgang og gradvis å skru opp intensiteten.

 

BRUK GEL. Hvis du planlegger å legge til et glødende element i en mørkere setting, må du plassere lyset hvor det glødende elementet ditt skal være før du fotograferer objektet ditt. For et ekstra magisk preg, bruk Profoto Gel Kit som gir deg et stort spekter av farger for en unik glød! Jo bedre gløden du planlegger blir under opptak, jo mindre tid bruker du  på etterarbeidet.

 

FØLG SOLEN. Når du fotograferer utendørs under solnedgang, må du plassere lyset i samme retning som solen for å skape en naturlig glød i motivet ditt.

Profoto B10 Advanced Kit

Her er alt du trenger for å komme i gang med profesjonell fotografering med Profoto B10. I dette settet får du med to blitser, en paraply, en softboks og en Air-remote som sikrer at du trådløst kommuniserer med blitsene dine.

Til produktet

Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.