Aktuelt

 

Lysformingsverktøy for den kreative

 

Profoto`s nyeste lysformingsverktøy OCF II passer til din B10 og B10 Pluss. Passer også til B1 og B1X og den utgåtte B2. Vær kreativ og skap magiske omgivelser.

OCF II Gels
OCF II Låvedør
OCF II Grid 10,20 og 30 grader
OCF II Snoot

 

Profoto OCF II Låvedør


OCF II Barndoor er et kompakt og bærbart lysformingsverktøy laget for kreative fotografer på farten. Den slitesterke Profoto gummiring-festet sammen med den sterke og holdbare metallspennen, festes sikkert og enkelt til enhver Profoto Off-Camera (OCF) blits. De fire låvedørene er individuelt justerbare, slik at du kan flagge lysspredningen med presisjon. OCF II Barndoor kan også enkelt kombineres med de fargerike OCF II Gels hvis du vil justere eller legge til farger i lyset ditt.

Profoto OCF II Snoot


OCF II Snoot reduserer lysspredningen fra OCF-blitsen dramatisk og gir et skarpt og direkte lys med en rund form og uten strølys. Perfekt for location-fotografering. Snooten er myk og sammenbrettbar for kompakt lagring i fotobagen og brettes ut og klar for bruk på et sekund. Den kan monteres raskt og sikkert på en hvilken som helst Profoto Off-Camera blits (OCF) via det slitesterke Profoto gummikravefestet med metalllås. Den kan kombineres med OCF II Gels montert på OCF II Grid & Gel Holder.

OCF II Grids - finnes i 10°, 20° og 30° lysspredningsvinkler


Grid reduserer lysspredningen, kontrollerer strølys og gir kontrast og drama til et bilde, så uansett hvilken plassering du befinner deg i, kan du kontrollere og fokusere lyset der du vil ha det. Du begrenser lysspillets "alder" på andre områder, softe bildet, lage bakgrunnseffekter og mer. Magnet Gridene festes direkte til OCF II Grid & Gel Holder eller OCF II Barndoor. De kan klikkes av og på på få sekunder. For enda mer kreative muligheter mens du er på farten, stacker du dem med fargerike OCF II Gels.

 

Profoto OCF II Gel


OCF II Gels finnes i 12 varianter
OCF II Gels lar deg være superkreativ med farge på farten. Ha det gøy med farger som strekker seg fra Rose Pink, Jade og Yellow til Peacock Blue, og balanser naturlig lys med blits med CTO-geler, Quarter CTB-geler eller Half Plus Green. Den magnetiske gelen festes direkte til OCF II Grid & Gel Holder eller OCF II Barndoor. De kan klikkes av og på på få sekunder. For enda mer kreative muligheter mens du er på farten, stabler du dem med OCF II Grids.

 

 

Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.