Aktuelt

 

 

Ny Sensor

A7SIII har fått en helt ny 12.1 -MP fullformat bakbelyst Enmor R sensor som sammen med den kraftige BIONSZ CXR bildeprosessoren sikrer deg fremragende ytelse.

 

4K-video 120P

Fotografér med opptil 4K og 120bilder i sekundet for flott saktefilm (HD mulig i 240P). Samtidig som du tar opp i 10-bit 4:2:2 for ubegrenset kreativt uttrykk, og det All-I rett til minnekortet.

 

 

 

Filming i dårlig lys

Når lyset er dårlig kommer nye A7SIII virkelig til sin rett, med  følsomhetsområde 40-409,600 ISO.  Kalibrert ISO-område strekker seg fra 80-102400, og kan utvides til 40-409600. Base ISO er 80 for stillbilder og 640 for S-Log 2 og S-Log 3. Sony A7sIII kan også skilte med et dynamisk område på hele 15+ stop.

 

Rask og presis autofokus når du filmer

Med det samme autofokussystemet du finner i A9 dog flere af-punkter kan du forvente rask og presis autofokus av beste sort, med hele 759 fasegjenkjennende AF-punkter, 92% dekning og oppgradert øye-AF i sanntid som holder motivet ditt i fokus i alle situasjoner.

 

Designet for profesjonell arbeidsflyt

Med kodekene XAVC-HS (H.265) og nye XACV-S-I (All-I), 16 bit RAW-datautgang, S-Log-profil, forbedret batterikapasitet (Z-batteri) og digital lydinngang vil A7 S III levere maksimal arbeidsflyt og effektivitet samtidig som det beholder maksimal bildekvalitet i alle opptakssituasjoner.

 

Vridbar skjerm og HDMI

Kamerahuset ligner på en A9 II, men med vridbar skjerm. HDMI-utgangen er nå en fullstørrelse HDMI, og det følger med kabellås.

 

Perfekt for deg som liker å være på farten

Med hele 5.5 stop bildestabilisering(IBIS) og nytt aktivitetsmodus er kameraet klar for flotte videooptak uten mye tilbehør. Nytt Menysystem (med touchfunksjon), dobbel kortinngang kompatibel med CF-express Type A/ UHS-II sammen med forbedret støv- og fuktresistens for de mest krevende opptak.

Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.