Aktuelt

 

Er du på utkikk etter løsninger for streaming?

I så fall kan vi hjelpe deg

Vi har satt sammen noen pakker for deg som trenger å direkteoverføre eventer eller nyheter ut til egen organisasjon eller til kunder.

Vi stiller noen krav til bruk ved salg av disse pakkene, Stream 1 passer kanskje best til å være være en fast installasjon eller om du ofte skal rigge opp og ned. Grunnen til dette er robustheten på ledningene/signalene som brukes. De enkleste løsningene bruker HDMI og passer best til hjemmestudioet eller kontorstudioet hvor ting skal stort sette stå stille og hvor arealet er lite - og du ikke har behov for lange ledningsstrekk.

Dette er pakkeløsninger for streaming

  • Stream 1 - Dette er en enkameraløsning for enkelt å direkteoverføre til internett.
  • Stream 2 - Denne pakken har to kameraer og en videomikser som lar deg produsere profesjonelle sendinger - basert på HDMI.
  • Stream 3 - Dette er en robust løsning bygget rundt Canon sine XA55 kamera som har SDI. Denne løsningen passer for deg som trenger lengre ledningsstrekk og som ser verdien av å bruke en SDI-basert løsning.
  • Stream 4 - Vår 4K streamingløsning som egner seg for deg som er på farten og skal produsere profesjonelle direktesendinger med opp og nedrigg.
  • Stream 5 - Er basert på Blackmagic Pocket Cinema 4K-kameraene som har sømløs kommunikasjon med videomikseren ATEM Mini PRO ISO. En ypperlig løsning dersom du vil ha full kontroll over regien.

HUSK - Alle løsningene er skalérbare og kan tilpasses ditt behov.

Streamingpakker

Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.