Aktuelt

 

Tilbake til hverdagen

Høsten er en herlig tid med oppstart av studier eller jobb, noe som betyr nye utfordringer og muligheter. Gjør det meste ut av det med gode verktøy og utstyr som inspirerer til kreativitet og arbeidsglede.

Wacom tegnebrett

Er du glad i tegning form og farge og ikke minst fotografering, da kan kanskje en trykkfølsom wacom tegnebrett/skjerm være det rette for deg. Levende farger, HD-klarhet og ergonomisk design er kombinert med den super-responsive Pro Pen 2 for å ta arbeidet ditt til det neste nivået.

Les mer

En god skjerm

Med Eizo ColorEdge CS2420 får du alt du behøver for kreativt arbeid og kan skape og redigere fotografier, illustrasjoner og annet. Les mer

 

Akkurat nå er det kampanje på utvalgte Eizo-skjermer, kampanjen varer tom 21. august 2020

Epson SureColor SC-P700

Ta steget videre med Epson sin nye avanserte og brukervennlige fotoskriver, SureColor SC-P700. Selv om profesjonelle fotografer helt klart er hovedmålgruppen, vil denne kompakte og lette skriveren også ha sterkt appell til kunstnere, studioer, fotobutikker samt mer ambisiøse amatør- og halvproffe fotografer.

Les mer

Papirkuttere

Kronen på verket er alltid finish - er finishen dårlig så ser ikke ting bra ut. Og når du lager bursdagskort eller andre kreative ting med din skriver er det å kunne kutte rent et must. Kaiser er en tysk kvalitetsprodusent med aner tilbake i den analoge tidsalderen.

Se flere papirkuttere her

Lag din egen bok med egne bilder

Den nye SNAPSHUT FOLIO fra PermaJet lar deg lagre og vise utskrifter eller prosjekter i et profesjonelt og brukervennlig bokformat. 

Dine prints holdes på plass av den geniale "SnapShut" patenten og tilbyr et limfritt folio- / boksystemet med utrolig fleksibilitet.

Kjøp her

Tenba DNA 15 Ryggsekk

Dette er en ryggsekk som tåler alle værforhold og som er er utviklet for å beskytte dyrebare kameraer, objektiver og datautstyr. Fotosekken er vannavstøtende med magnetiske klips og en topp som rulles sammen for å beskytte innholdet mot regn.

Les mer

Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.