57505 57505

Angelbird CFast 2.0 Card Reader

Kortleser USB-C

Varenr:119291
1 stk. Weblager
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen
990,-
-+
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Angelbird CFS31PK

CFast 2.0-minnekortleser fra Angelbird er bygget med et modulært design som stabler sømløst sammen med de andre kortlesermodellene for hurtig inntak av CFast 2.0-medier. Den kobles til verts Windows-, Mac- eller Linux-systemet ved hjelp av en USB Type-C-port, som fungerer med 10 Gb / s USB 3.1 Gen 2-standarden. Hvis systemet ditt ikke støtter USB 3.1 Gen 2, er det bakoverkompatibilitet med andre USB-standarder. Siden USB Type-C-porten har samme grensesnitt som Thunderbolt 3, vil denne kortleseren være direkte koblet til Thunderbolt 3-porter. For ytterligere hjelp i systemtilkoblingen er både en 19,7 "USB Type-C til Type-C-kabel og en USB Type-C til Type-A-adapter inkludert.

Angelbird's CFast 2.0-kortleser er bussdrevet, noe som betyr at den mottar strøm direkte fra systemets verts-USB- eller Thunderbolt-port, uten ekstra kabler eller strømforsyninger. Takket være et slitesterkt aluminiumshus, hjelper Solid Stack-designen dine til å beskytte dataene dine mot energispenninger, så vel som miljøforhold som røntgenstråler, frysetemperaturer og den varme solen. Angelbird bygde også USB Type-C-porten med Solid Connect innfelt tilkobling, noe som hjelper deg med å sikre stabil, uavbrutt dataoverføring, samt beskytte mot kabelslitasje. Til slutt hjelper en innebygd skrivebeskyttelsesbryter å beskytte innholdet på CFast 2.0-mediet fra å bli slettet ved et uhell.

Merk: For å motta fullstendig begrenset 3-års garanti, må dette produktet registreres på Angelbird Personal Service Portal innen 30 dager etter kjøpet. Hvis den ikke er registrert innen denne perioden, trer den markedspesifikke lovlige garantiperioden i kraft.


Generelle funksjoner Støtter avlastning av filer ved ubegrensede hastigheter10 Gb / s USB 3.1 Gen 2 med en USB Type-C til Type-C-kabel og en USB Type-C til Type-A adapterSjokk- og temperatursikringESD & overbelastningsbeskyttelseSolid StackSolid ConnectCustom gravering Vinduer, Mac og Linux

Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Lagring
Produktkategori Minnekort
Produkttype Cfast
Produsent Angelbird


Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
57505
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.