Apple MacBook Pro 15"

2.6GHz 6C i7 16GB/ 512GB/ 560X Silver

Varenr:113734
Bestillingsvare
31 490,-
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Apple MacBook Pro 15"

 • Sekskjerners Intel Core i7-prosessor
 • Lyssterk Retina-skjerm med True Tone-teknologi
 • Touch Bar og Touch ID
 • Radeon Pro 555X- eller 560X-grafikkprosessor med 4 GB videominne
 • Intel UHD Graphics 630
 • Lynrask SSD
 • Fire Thunderbolt 3-porter (USB-C)
 • Batteritid på opptil 10 timer
 • 802.11ac Wi-Fi
 • Force Touch-styreflate
 • Tilgjengelig i stellargrå og sølv

 

En genistrek du kan ta på.

Den er utrolig tynn og lett, og til og med raskere og kraftigere enn før. Den har den mest fargerike og krystallklare skjermen en bærbar Mac noensinne har hatt. Den leveres også med Touch Bar – et Multi-Touch-berøringsfelt innebygd i tastaturet, som gir umiddelbar tilgang til alle verktøy når du trenger det. MacBook Pro er bygget på banebrytende ideer. Og den er klar for dine.

 

Bruk Macen på en splitter ny måte.

Funksjonsknappene øverst på tastaturet er erstattet med Touch Bar, som er langt mer funksjonell og allsidig.2 Den endrer seg automatisk etter hva du holder på med, og viser deg alltid relevante verktøy: systemkontroller som volum og lysstyrke, interaktive måter å bla gjennom eller justere innhold på, intelligente skrivefunksjoner som ordforslag og emojier – og mye mer. Og nå er Touch ID tilgjengelig på Mac, slik at du kan logge på med et fingertrykk.

 

Touch Bar gir deg rask tilgang til enda flere kommandoer, på enda flere
måter.Favorittappene dine. Nå med Touch Bar.

 

Touch Bar kan endre hvordan du bruker hverdagsappene dine – som Photoshop, Microsoft Office, DaVinci Resolve, Logic Pro X og andre. Viktige verktøy og funksjoner vises rett i Touch Bar, så de er lette å finne og bruke. Touch Bar er et dynamisk område der utviklerne kan tilføre nye dimensjoner til både eksisterende og fremtidige apper.

 

Et forfinet fartsmonster.

MacBook Pro er i en klasse for seg når det kommer til bærbar ytelse. Uansett hvor du vil med ideene dine, går alt raskere enn noen gang ved hjelp av førsteklasses grafikk, prosessorer med høy ytelse, intelligent lagring og mye mer.

 

Prosessorer som gir utrolige mengder kraft. Og bruker utrolig lite.

Med syvende generasjons Intel Core-prosessorer har MacBook Pro en imponerende ytelse og leverer Turbo Boost-frekvenser på opptil 4,1 GHz. Dermed kan du jobbe raskt – selv når du utfører oppgaver på profesjonelt nivå, som rendring av 3D-modeller og koding av video. Samtidig sparer den på kreftene ved mindre jobber, som for eksempel nettsurfing og sjekking av e-post. MacBook Pro leveres med 10-bits HEVC-maskinvareakselerasjon som standard, så du får enda større utbytte av den forbedrede 4K-videokompresjonen og strømmeytelsen i macOS High Sierra.

 

Den mest fargerike og krystallklare skjermen på en bærbar Mac. Noensinne.

Skjermen på MacBook Pro har aldri vært bedre. Den lyssterke LED-bakbelysningen og høyt kontrastforhold gir dypere svarttoner og lysere hvittoner. Med stort pikselapertur og variabel oppdateringsfrekvens er den også energieffektiv. Og den støtter stort fargerom med enda sterkere grønn- og rødfarger enn med sRGB. Dette gir mer naturtro bilder og skarpe detaljer – egenskaper som er avgjørende innen grafisk design, fargekorrigering og redigering.

 

Fetere lyd. Fra en tynnere Mac.Tastatur med bedre respons. Styreflate med bedre
plass.

MacBook Pro er på alle måter god å jobbe med. Tastaturet er utstyrt med andre generasjon av sommerfuglmekanismen, som gir fire ganger mer stabile taster enn den tradisjonelle saksemekanismen. Det er også nøyaktig finjustert for å bli mer behagelig og responsivt. Og du har god plass til å bevege og klikke med fingrene på den romslige Force Touch-styreflaten.

 

Den kraftigste porten til alt.

Thunderbolt 3 er en kombinasjon av en svært høy båndbredde og den utrolig fleksible bransjestandarden USB-C. Sammen skaper dette en superrask universalport. Den samler dataoverføring, lading og eksportering av video i en og samme kontakt, som har gjennomstrømming på opptil 40 Gbps. Det er dobbel så stor båndbredde som med Thunderbolt 2. Både 13- og 15-tommeren av MacBook Pro er tilgjengelig med fire porter, to på hver side. Det er lett å koble til andre enheter med en kabel eller en adapter. Og med Thunderbolt 3 spiller det ingen rolle hvilken vei du plugger inn – den passer alltid.

 

Grunnen til at ingenting er som en Mac.

macOS er operativsystemet som driver Macen. Det drar full nytte av Mac-maskinvaren, og er designet for å være like enkelt i bruk som det er pent å se på. macOS har en imponerende samling med apper du kommer til å bruke – og glede deg over hver eneste dag. Det inneholder iCloud og andre nyskapende måter Mac, iOS-enheter og Apple Watch fungerer sammen på.

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Apple


Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
Logg inn for å skrive anmeldelse...
41546
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.