Apple Mac Pro

6 Core, 32GB Ram, 512 SSD, D500

Varenr:114057
Bestillingsvare
40 590,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Apple Mac Pro

  • 3,5 GHz sekskjerners med 12 MB nivå 3-buffer
  • 32 GB (4 x 8 GB) 1866 MHz DDR3 ECC
  • To AMD FirePro D500-grafikkprosessorer med 3 GB GDDR5 VRAM hver
  • 512 GB PCIe-basert SSD
  • Brukerhåndbok (Norsk)

 

Apple Mac Pro er bygget på én visjon: å lage maskiner som er like kraftige og funksjonelle som de er elegante og intuitive. Med Mac Pro er dette virkeliggjort. Alle elementene som definerer en kraftig arbeidsstasjon, som prosessorkraft, minne, grafikkytelse, lagringsplass og utvidelsesmuligheter – er blitt tenkt ut og designet på nytt. Så du får kraften og ytelsen til å realisere dine aller største ideer.

 

Kraftkilde

Mac Pro handler bare om én ting: ytelse. Den er utviklet med fokus på arbeidsstasjonsgrafikk, med to grafikkprosessorer, Xeon-prosessorer, PCIe-basert SSD-lagring, raskt minne, Thunderbolt 2 med høy ytelse og støtte for 4K-video.

 

Prosessor

Mac Pro er rå muskelkraft tvers gjennom, og det starter med Intel Xeon E5, som fås med seks, åtte eller tolv kjerner med prosessorkraft på én brikke. Og med opptil 30 MB nivå 3-buffer, tredje generasjon PCI Express med en båndbredde på 40 GBps og 256-bits flyttallsinstruksjoner, vil du aldri savne fart. 

 

Minne

Enhver komponent i Mac Pro er optimalisert for ytelse. Det inkluderer en firekanals DDR3-minnekontroller på 1866 MHz. Den har støtte for opptil 64 GB minne, og minnebåndbredden på opptil 60 GB/s gir kort prosess med selv de mest dataintensive oppgavene. Og siden dette er ECC-minne, vil store rendringsjobber, simuleringer eller videoeksport ikke hindres av forbigående minnefeil.

 

Grafikk

Tidligere har maskiner for proffmarkedet primært brukt hovedprosessoren til databehandling. Men ytelsen til grafikkprosessorer har økt dramatisk, og programvareutviklere utnytter disse kreftene i appene sine. Mac Pro ser fremover og har derfor enda kraftigere grafikkprosessorarkitektur. Den har ikke bare én AMD FirePro-grafikkprosessor i arbeidsstasjonsklassen – den har to. Og hver av dem fås med opptil 6 GB dedikert VRAM og opptil 2048 strømmingsprosessorer. Med all denne kraften kan du utføre oppgaver som sømløs redigering av 4K-video i full oppløsning, mens effekter bearbeides i bakgrunnen – og fortsatt ha kraft igjen til å koble til opptil tre 5K-skjermer.

 

Lagring

PCI Express-basert SSD-lagring er lynrask – opptil 2,4 ganger raskere enn den raskeste SATA-baserte SSD-disken og opptil 10 ganger raskere enn en SATA-harddisk med 7200 o/min. De fleste SSD-lagringssystemer tilkobles via SATA-busser beregnet på harddisker med lavere omdreiningshastighet. Mac Pro er designet med PCIe-baserte flashkontrollere og har som standard de raskeste SSD-diskene som finnes for stasjonære datamaskiner. Dermed får du opptil 1 TB med lagring, slik at det går lynraskt å starte maskin og apper, og å åpne massive filer.

 

Felles kjølekjerne

I Mac Pro er det samlet en datakraft verden aldri tidligere har sett, på utenkelig liten plass. Et stort bidrag til at Apple klarte det, er et oppsiktsvekkende enkelt konsept: én felles kjølekjerne. I stedet for å kjøle ned prosessorer og grafikkort med mange vifter og kjøleribber, tok de ett enkelt stykke ekstrudert aluminium – og bygde seg utover fra det. Slik maksimaliseres luftgjennomstrømmingen, og alle viktige komponenter kan kjøres hardere før de går varme. Varmen suges bort fra prosessorer og grafikkprosessorer og spres jevnt i hele kjernen. Derfor vil varmereduksjon fra en prosessor som ikke jobber så hardt, komme de andre prosessorene til gode. Ingen datamaskin har tidligere blitt konstruert slik. Men når den først er her, er det vanskelig å forestille seg hvordan en datamaskin kunne vært konstruert annerledes.

 

Banebrytende vifte

I stedet for flere vifter har Mac Pro én stor vifte som suger luften oppover gjennom et inntak i bunnen. Restvarmen forsvinner opp og ut. Veldig enkelt. Veldig elegant. Og ikke minst; veldig stillegående. Men hver detalj måtte vurderes under utvikling: antall blader, bladenes størrelse, avstanden mellom bladene og selv formen på bladene. Ved å minimere luftmotstanden i hele systemet klarte Apple å lage en vifte med bakoverkurvede blader. De roterer litt saktere, de transporterer luften mer effektivt, og ikke minst: med betraktelig mindre støy.

 

Klar for videre utvidelse

Da Mac Pro ble utviklet, var det viktig å tilby enorme utvidelsesmuligheter – uten å være begrenset til plassen inne i kabinettet. Mac Pro fås med integrerte porter for Thunderbolt 2, USB 3, Gigabit Ethernet og HDMI 1.4, og den har alt du trenger for å bygge en arbeidsstasjon som er helt og holdent tilpasset dine behov.

 

Thunderbolt 2.

Thunderbolt kombinerer PCI Express og DisplayPort til én allsidig I/O-teknologi med høy hastighet. Thunderbolt 2 har dobbelt så stor gjennomstrømming som Thunderbolt, og gir deg opptil 20 Gbps båndbredde til hver eksterne enhet. Så du kan koble til høytytende eksterne enheter uten å være begrenset av antall utvidelsesplasser i datamaskinen. Du kan koble til enheter som gir deg enorm lagringsplass, legge til et PCI-utvidelseskabinett og jobbe med de nyeste eksterne skjermene på markedet – som 4K- og 5K-skjermer og eksterne enheter som støtter 4K-video. Og siden du kan seriekoble opptil seks eksterne enheter til hver Thunderbolt 2-port, kan du koble til utrolige 36 eksterne enheter bare ved å bruke Thunderbolt 2.

 

Andre I/O-muligheter

Mac Pro lar deg koble til alle typer ekstrautstyr. USB 3 gir deg allsidigheten til å koble til et titalls ulike typer eksterne enheter. To Gigabit Ethernet-porter gjør at du kan koble deg til flere nettverk. En HDMI 1.4-port støtter det siste av TV-er, projektorer og skjermer, inkludert Ultra HDTV. Men i nye Mac Pro handler utvidelse om mer enn å kunne sette i en plugg. Når du roterer Mac Pro for å koble til en enhet, registreres bevegelsen og I/O-panelet tennes automatisk. Så du ser portene bare når du trenger dem.

 

Avansert trådløs teknologi

Få nettilgang med det siste av raske trådløse forbindelser, via 802.11ac Wi-Fi med tre strømmer. For all annen trådløs tilkobling brukes Bluetooth 4.0. Det er den enkleste måten å koble til tastatur, mus og andre trådløse enheter på – uten å måtte fysisk koble til noe som helst.

 

Radikal, og helt rasjonell

Mac Pro ligner ikke andre datamaskiner. Men det er faktisk det indre du burde legge mest merke til. Ved å tenke nytt rundt arkitekturen til de interne komponentene, kom det naturlig også å tenke nytt rundt kabinettets utforming. Og siden alt er sentrert rundt en felles kjølekjerne, er Mac Pro en mye slankere, lettere, mer stillegående og langt mer strømlinjeformet maskin. En maskin med unik design og utsøkt finish – utført med utrolig presisjon. Og med en høyde på kun 25,1 cm og en diameter på kun 16,7 cm, er dette en vakker arbeidshest du kan sette rett på pulten. 

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Apple


Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
Logg inn for å skrive anmeldelse...
42493
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.