Apple MacBook Pro 15" Stellargrå

6Core i9 32GB/1TB/Pro Vega 20

Varenr:117048
Bestillingsvare
47 340,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

 • 2,9 GHz 6-kjerners 8. gen. Intel Core i9-prosessor, Turbo Boost opptil 4,8 GHz
 • Retina-skjerm med True Tone
 • Touch Bar og Touch ID
 • Radeon Pro Vega 20 med 4 GB HBM2-minne
 • 32 GB 2400 MHz DDR4-minne
 • 1 TB SSD-lagring
 • Fire Thunderbolt 3-porter
 • Bakbelyst tastatur – norsk

 

Kraftigere. Raskere.
Proffere.

 • Nye åttende generasjons Intel-prosessorer med seks og fire kjerner.
 • Kjør flere proffe apper på én gang med inntil 32 GB minne.
 • Fabelaktig Retina-skjerm med True Tone-tekno­logi.
 • Touch Bar. Snarveien til raskere arbeidsflyt.
 • 15 tommer 1,83 kg 15,5 mm

  

Prosessor

Ekte styrke kommer fra kjernene.

Ytelsen i MacBook Pro når nye høyder med åttende generasjons Intel Core-prosessorer. Modellen på 15 tommer har nå fått en sekskjerners Intel Core i9-prosessor som er opptil 70 prosent raskere enn forrige generasjon, med Turbo Boost-hastigheter på opptil 4,8 GHz. Prosessoren med fire kjerner i 13-tommers MacBook Pro med Touch Bar er nå opptil dobbelt så rask som forrige generasjon. Så når du pløyer deg gjennom prosessorkrevende oppgaver som kompilering av kode, rendring av 3D-modeller, bruk av spesialeffekter, håndtering av flere spor og koding av video, får du unnagjort alt. I en fei.

 

Minne

Jobb mer. Vent mindre.

Hvis du ønsker raskere ytelse når du jobber med store filer eller kjører flere prosessorkrevende apper på virtuelle maskiner, kan 15-tommers MacBook Pro nå konfigureres med opptil 32 GB lynraskt DDR4-minne på 2400 MHz.

 

Grafikk

Få øynene opp for glimrende grafisk ytelse.

Alle 15-tommersmodellene av MacBook Pro har en separat grafikk­prosessor som kombinerer impo­nerende kraft med glimrende strømeffek­tivitet. Nå har vi også kombinert hver separate grafikk­prosessor med 4 GB GDDR5-minne som standard, som gir stabil sanntidsytelse for prosessorkrevende oppgaver som rendring av 3D-titler i Final Cut Pro X. 13-tommers MacBook Pro med Touch Bar har nå en kraftig integrert grafikk­prosessor med 128 MB eDRAM – dobbelt så mye som forrige generasjon – som akselererer grafikktunge oppgaver. Dermed har du mer tid til å gjøre det som virkelig gjelder – å skape impo­nerende arbeider.

 

SSD-lagring

Få alt fortere unna.

MacBook Pro har en lynrask SSD-harddisk med sekvensielle lesehastigheter på opptil 3,2 GBps. Modellen på 15 tommer er tilgjengelig med opptil 4 TB SSD, og 13-tommers MacBook Pro med Touch Bar er tilgjengelig med opptil 2 TB SSD – nok lagringsplass til å romme selv de største filene dine, som store bildebiblioteker og videoprosjekter. Dermed kan du starte maskinen, åpne flere apper eller importere enorme filer i lynets hastighet. Og med Apples T2-chip blir alt auto­matisk kryptert fortløpende.

 

Thunderbolt 3

Den kraftigste og mest allsidige porten noensinne.

Den superraske universalporten Thunderbolt 3 kombinerer svært høy båndbredde med den fleksible bransjestandarden USB-C. Den samler dataoverføring, lading og video ut i en og samme kontakt, som har en gjennomstrømming på opptil 40 Gbps. Det er dobbel så stor båndbredde som med Thunderbolt 2. Både 13- og 15-tommeren av MacBook Pro er tilgjengelig med fire porter, to på hver side. Det er lett å koble til andre enheter med en kabel eller en adapter. Og med Thunderbolt 3 spiller det ingen rolle hvilken vei du plugger inn – den passer alltid.

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Apple


Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
Logg inn for å skrive anmeldelse...
51513
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.