Atomos Ninja Inferno HDR Monitor

ProRes, DNxHR opptager

Varenr:108302
1 stk. Weblager
  • 0Hovedlager
  • 1Skøyen
12 495,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Med Atomos Ninja Inferno HDMI 7.1" AtomHDR har du mulighet til opptak i DCI og UHD 4K signaler på opptil 60 bps, noe som gjør Atomos Ninja Inferno til en flott følgesvenn til kameraer og videokameraer som har utgang til ukomprimert video over HDMI.

 

Skjerm

Skjermen i seg selv har 10-bits FRC behandling og AtomHDR har skjermteknologi som støtter en 10-stop lysstyrke rekkevidde slik at du i større grad kan være mer nøyaktig i monitoreringen av gamma slik at opptakene ikke ser flat ut eller får et komprimert dynamisk område og fargerom.

 Skjermen har innebygd forhåndsinnstillinger for å oversette populære loggformater fra Sony, Canon, Panasonic, Arri, RED, og JVC kameraer. Innstillingene påvirker bare visning, mens innspilte videoer forblir uendret.

 

709 monitorering

I tillegg til HDR overvåking har skjermen også en "High Bright"-modus for tradisjonell Rec. 709 monitorering. Denne modusen utnytter hele 1500 cd/m² lysstyrke for å tillate en mer trygg monitorering i lyse miljøer utendørs, selv uten solblender. I HDR-modus kan du bruke en av de medfølgende snap-on solskjermer for å få frem en bedre lysstyrke og redusere det totale lyset til skjermen.

 

Apple ProRes og Avid DNX

Innkommende videosignaler kan gjøre opptak i et bredt spekter med Apple ProRes og Avid DNX kodek som opprettholder høy kvalitet samtidig som det ikke krever lagringssrommet for ukomprimert video. Både ProRes og DNX er redigeringsvennlige og krever ingen konvertering i post-produksjon for å sikre jevn avspilling og kompatibilitet med de vanligste programvarer for videoredigering.

Standard 2.5" SATA III opptaksmedia er støttet, med kompatible SSD er du i stand til å ta opp i alle formater, inkludert 4K og HD med høy bildefrekvens.

 

AtomHDR

Med AtomHDR kan du monitorere opptil 10 stopp av dynamisk område på kameraets LOG. De fleste konvensjonelle skjermer kan bare vise 6 eller 7 stopp, som er greit for standard filmlengde, men et LOG bilde vil virke altfor flatt.

 

4K 60p

Høyoppløselig 4K opptak i DCI eller UHD formater gir deg opp til 60 bps, inkludert 24 og 25 bps for et mer estetisk filmlignende opptak. Alle opptak blir lagret i høy kvalitet med Apple ProRes eller Avid DNxHR filer med 10-bit 4: 2: 2 chroma subsampling. En rekke bithastigheter er tilgjengelig for å passe ditt prosjekt og lagringsbehov.

 

Audio I / O

Lyd kan være inngang og utgang via en multi-pin låsing. Det finnes også tilbehør som breakout kabler som gir deg XLR lydinngang med 48V. En 3.5mm jack for hodetelefon på siden kan benyttes for praktisk lyd monitorering.

 

7" lyssterk fargeskjerm

Ninja Inferno har en 7" LCD-skjerm som er opplyst med 1500 cd/m² LED bakgrunnsbelysning, noe som gjør det mulig å se i dagslys uten skjermhette. I tillegg er det også et pluss at skjermen også er fargekalibrert fra fabrikken for å sikre nøyaktig bildegjengivelse.

 

HDR Signal Management

LOG og HDR-signaler kan være vanskelig å overvåke med konvensjonelt utstyr. Skjønt, med Ninja Infernos innebygde HDR "Signal management"-funksjoner kan LOG signalet bli konvertert til PQ standarden for bedre kompatibilitet med eksisterende HDR utstyr som forbrukere og profesjonelle har i dag.

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Atomos


Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
24894
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.