221776 221776 221776 221776 221776 221776 221776 221776 221776 221776 221776

Avenger C-Stand Roller Case AVCSA1301B

Trillekoffert for lysstativer 120x35x19

Varenr:138682
Bestillingsvare
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
4 stk. Leverandørlager
4 999,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Avenger C-Stand Rulleveske

  • For opptil tre detachable turtle base C-stand KIT og tilbehør
  • Skumdispenser med høy tetthet som holder utstyret trygt
  • Justerbare hurtigutløsere og avtakbare oppbevaringsrom
  • Sterke polstrede håndtak og støtdempende hjul
  • Slitesterk 900D vanntett polyester med YKK® RC glidelås

Denne ekstremt robuste, slitesterke vesken er designet og bygget for profesjonelle bildeskaper som jobber på stedet. Det gjør at de kan transportere alt sitt viktige C-Stand-tilbehør i en komfortabel bæreløsning, som sikrer at alt er lett tilgjengelig og nært når det gjelder en tagning.

Med sine ytre dimensjoner på 128 cm x 28 cm x 40 cm har denne rullevesken rikelig med lagringskapasitet og kan bære opp til en maksimal belastning på 35 kg. Det romslige hovedrommet er skreddersydd for å bære opptil tre turtle base (avtakbare) C-stativsett og tilbehør, og har lukkede celler med høy tetthet og tverrkoblingsskumdelere for å lage tre seksjoner for detachable (demonterbare) C-stativsøyler og en fjerde seksjon med justerbare forsterkede stropper for å lagre forlengelsesarmene sikkert. Inneholder to avtagbare polstrede oppbevaringsrom, perfekt for gripehoder, klemmer og annet lite tilbehør, for å holde utstyret trygt og sikkert.

Opptil tre C-Stand turtle base kan oppbevares pent ved å feste dem sikkert til de indre seksjonene ved hjelp av hurtigjusterbare stropper, holde dem atskilt fra resten av utstyret og gjøre det enkelt å få tilgang til komponenter raskt.

Den store innvendige glidelåslommen er perfekt for sammenleggbar lysstyring som flagg og scrims, denne lommen kan deles i to med borrelås og har et vindu som gjør det enkelt å finne selv det minste tilbehøret.

Skallet på dette robuste dekselet er laget av hard ABS-bikake og slitesterk vannavstøtende 900D polyester, med YKK® RC-glidelåser av høy kvalitet med støpte øyesløkker. Den har også sterk beskyttelse mot slitasje i utsatte områder med høy slitasje, samt holdbare gummiføtter, støtdempere og ryggskinner for å beskytte vesken ytterligere når du navigerer i ujevnt terreng og over hindringer.

De sterke ytre polstrede håndtakene på topp- og sidepanelene og utskiftbare støtdempende hjul muliggjør både enkel- og to-personers håndtering for enkel manøvrerbarhet på stedet.

To store glidelåslommer som holder viktige verktøy og tilbehør lett tilgjengelige, og en praktisk bagasjeholder muliggjør tydelig identifikasjon.

Alle disse funksjonene kombinert med den svarte overflaten, Avenger-blå detaljer, dristig merkevarebygging og designet design gjør alt dette til en stilig og funksjonell bæreløsning.

Den perfekte bæreløsningen som gjør det mulig for den kreative image-skaperen å komme til sett klar til levering! 

Teknisk:

  • Vekt: 7,8 kg
  • Innvendige mål: 120 x 35 x 19 cm
  • Utvendige mål: 128 x 40 x 28 cm
Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Bæresystem
Produktkategori Koffert
Produkttype Trillekoffert
Produsent Avenger


Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
221776
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.