99604 99604 99604

BirdDog 4K 12G-SDI NDI Encoder/Decoder

4K NDI Encoder/Decoder

Varenr:128211
Bestillingsvare
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
13 995,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

BirdDog 4K 12G-SDI NDI-koder / dekoder støtter opptil UHD 4K / 60-videoinngang for distribusjon på NDI-nettverk i komprimering av full båndbredde. Den kompakte enheten er innlosjert i et aluminiumskasse i luftfartøy og har en 12G-SDI-inngang og 12G-SDI og HDMI 2.0 individuelle utganger. Den har også en innebygd tverrkonverter som gjør at SDI-inngangen kan sløyfes ut via HDMI-utgangen.

En annen hovedfunksjon er et SFP + utvidelsesspor som støtter SFP + moduler for fiberforbindelse og Ethernet-protokoller fra 1-10GbE. Et tallysystem med et stort bicolor tally-lys er også bygget for å indikere hvilket kamera som er levende for on-air talent. Tally-systemet tillater også valgbare tallygrenser ved bruk av valgfri tally. Enheten er komplett med 3,5 mm lydinngang / -utgang, et 4-linjers OLED-skjerm og USB 3.0-grensesnitt. Den kan drives av en standard strømforsyning eller over PoE +.

4K 12G-SDI NDI-koderen / dekoderen leveres med BirdDog Comms Lite audiointercom-programvare, som støtter opptil fire BirdDog-enheter. Comms Lite er Windows-kompatibel og tilbyr funksjoner som regissør push-to-talk, demper kameraoperatør, automatisk oppdage NDI-kilder, overvåke kameralyd og snarvei til nettkonsoll.

For en mer fullstendig versjon av applikasjonen er en valgfri oppgradering tilgjengelig for Comms Pro. Koderen / dekoderen er også kompatibel med BirdDog Central-programvaren (tilleggsutstyr), som hjelper deg å avkode NDI tilbake til SDI eller HDMI

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent BirdDog


Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
99604
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.