99608 99608 99608

BirdDog 4K Quad NDI Encoder/Decoder

4 Kanal 12G 4K NDI Encoder/Decoder

35 844,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
0

Benytt deg av innbytte

Foto.no tilbyr innbytte for alle produkter som fremdeles er relevante i markedet.

BirdDog 4K Quad NDI Encoder / Decoder støtter opptil UHD 4K / 60 videoinngang for distribusjon på NDI-nettverk i komprimering av full båndbredde. Denne kompakte enheten er plassert i en aluminiumskasse i luftfartøy og har fire 12G-SDI valgbare innganger / utganger og en HDMI 2.0-utgang. Den har også en innebygd tverrkonverter som gjør at en SDI-inngang kan sløyfes ut via HDMI-utgangen.

En annen hovedfunksjon er et SFP + utvidelsesspor som støtter SFP + moduler for fiberforbindelse og Ethernet-protokoller fra 1-10GbE. Et Tally-system med et stort bi-farget Tally-lys er også bygget for å indikere hvilket kamera som er levende for on-air talent. Tally-systemet tillater også valgbare Tally-grenser på loop out. Enheten er komplett med 3,5 mm lydinngang / -utgang, et 4-linjers OLED-skjerm og USB 3.0-grensesnitt. Den kan drives av en standard strømforsyning eller over PoE +.

4K Quad NDI-koderen / dekoderen leveres med BirdDog Comms Lite audiointercom-programvare, som støtter opptil fire BirdDog-enheter. Comms Lite er Windows-kompatibel og tilbyr funksjoner som Director Push-to-Talk, Mute Camera Operator, Auto Detect NDI Kilder, Monitor Camera Audio og snarvei til Web Console.

For en mer fullstendig versjon av applikasjonen er en valgfri oppgradering tilgjengelig for Comms Pro. Koderen / dekoderen er også kompatibel med BirdDog Central-programvaren (tilleggsutstyr), som hjelper deg å avkode NDI tilbake til SDI eller HDMI.

Produktinformasjon

Hovedkategori Videotilbehør
Merker BirdDog
Produktkategori Konverter
Produkttype NDI


Produsentens varenrBD4KQUAD