99608 99608 99608

BirdDog 4K Quad NDI Encoder/Decoder

4K NDI Encoder/Decoder

Varenr:128212
Bestillingsvare
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
27 995,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

BirdDog 4K Quad NDI Encoder / Decoder støtter opptil UHD 4K / 60 videoinngang for distribusjon på NDI-nettverk i komprimering av full båndbredde. Denne kompakte enheten er plassert i en aluminiumskasse i luftfartøy og har fire 12G-SDI valgbare innganger / utganger og en HDMI 2.0-utgang. Den har også en innebygd tverrkonverter som gjør at en SDI-inngang kan sløyfes ut via HDMI-utgangen.

En annen hovedfunksjon er et SFP + utvidelsesspor som støtter SFP + moduler for fiberforbindelse og Ethernet-protokoller fra 1-10GbE. Et Tally-system med et stort bi-farget Tally-lys er også bygget for å indikere hvilket kamera som er levende for on-air talent. Tally-systemet tillater også valgbare Tally-grenser på loop out. Enheten er komplett med 3,5 mm lydinngang / -utgang, et 4-linjers OLED-skjerm og USB 3.0-grensesnitt. Den kan drives av en standard strømforsyning eller over PoE +.

4K Quad NDI-koderen / dekoderen leveres med BirdDog Comms Lite audiointercom-programvare, som støtter opptil fire BirdDog-enheter. Comms Lite er Windows-kompatibel og tilbyr funksjoner som Director Push-to-Talk, Mute Camera Operator, Auto Detect NDI Kilder, Monitor Camera Audio og snarvei til Web Console.

For en mer fullstendig versjon av applikasjonen er en valgfri oppgradering tilgjengelig for Comms Pro. Koderen / dekoderen er også kompatibel med BirdDog Central-programvaren (tilleggsutstyr), som hjelper deg å avkode NDI tilbake til SDI eller HDMI.

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent BirdDog


Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
99608
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.