184003 184003 184003 184003

BirdDog Flex IN 4K Full NDI Encoder

Tally, Comms, PTZ Control, PoE+ og DC Ut

Varenr:132069
Bestillingsvare
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
5 290,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

4K NDI i en utrolig liten pakke. Flex leverer alt du har forventet fra BirdDogs én kabelløsning inkludert Tally, Audio, Video, PTZ Control, Audio Intercom og Power langs en enkelt Ethernet-kabel.

Med et fotavtrykk som bare er litt større enn et kredittkort, er Flex verdens minste 4K NDI-kodere og dekodere.

En kabel for å styre dem alle. Nå med ekstra kraft

BirdDogs revolusjonerende Studio NDI ga verden NDI, Power, Video, Audio, Tally og Audio Intercom alle sammen på en enkelt Ethernet-kabel. Flex 4K IN og Flex 4K BACKPACK tar det enda et skritt videre og gir en ekstra 15W ekstra kraft som lar deg bruke DC-utgangen til å gi strøm til skjermen, opptakeren eller til og med kameraet ditt.

Flex 4K BackPack. Oppgrader skjermen

Flex BACKPACK er den ultimate oppgraderingen for din kameratoppskriveropptaker. Den har en batteritilkobling i NP-stil og 15W strømuttak, og lar deg kode NDI, strømføre skjermen og registrere alle samtidig.

Kule berøringstermaler

Noen ganger er de største funksjonene også de minst opplagte. Flex 4K NDI har uovertruffen termisk design og stille vifter for å holde Flex kjølig og frisk selv på de varmeste dagene og i direkte sollys.

Flex sitt revolusjonerende Halo Tally-system er innebygd i Flex-familien og krever null konfigurasjon når det er koblet til ethvert NDI-aktivert, programvarebasert, produksjonssystem. Halo Tally er designet for å bli sett av kameraoperatørene så vel som on-air talentet.

Adaptiv bithastighet

Full NDI® er en variabel bithastighetskodek. Under normale omstendigheter anbefaler BirdDog å tillate rundt 140 Mbps i HD, eller 6 strømmer per 1 GbE kabel med noen takhøyde. I 4K anbefales det å tillate rundt 300 Mbps.

Den ultimate PTZ Sidekick.

Hvis du ikke er heldig nok til å eie et BirdDog PTZ-kamera med Full NDI, kan Flex bli den ultimate sidekick. Plugg PTZ-kameraet ditt i Flex via HDMI, fest den valgfrie BirdDog PTZ-kontrollkabelen for full PTZ-gjennomgangskontroll. Dette gjør Flex til den perfekte oppgraderingen for PTZ-kameraet.

G’Day Dante

Flex 4K NDI-familien kan støtte Dante-inngang og -utgang via 3,5 mm lydkontakt eller HDMI-inngang på Flex IN og Flex BACKPACK. Vipp Dante ut av NDI-strømmen eller legg Dante inn i NDI-strømmen. Valget er ditt.

100% resirkulerbar emballasje

Hvert element i Flex-emballasjen er 100% resirkulerbar og vi bruker soyabasert blekk for å redusere fotavtrykket ytterligere. Du kan laste ned brukermanual fra produsentens hjemmesider.

REST API. DIY-automatisering

Last ned gratis BirdDog RESTful API og programmer din egen automatisering for alle BirdDog maskinvarens endepunkter, inkludert kameraer.

Kamerafeste

Det valgfrie kamerafeste legger til en 1-4”/ 20 hunngjenger for montering på kulehoder og "magic arms" for å pimpse riggen din slik du vil ha den.

Central Lite

Flex 4K Family inkluderer gratis Central Lite NDI Routing-programvare. Slå sammen Central Lite med alle NDI®-kilder, inkludert all BirdDog-maskinvare som er i stand til å lage NDI®-kilder, og nå kan du kjøre NDI®-strømmer til hvilken som helst BirdDog Studio NDI eller Mini for å avkode NDI® tilbake til SDI eller HDMI.

Comms Lite

Flex 4K Family inkluderer gratis Comms Lite, din gratis Audio Intercom-løsning. Med støtte for fire BirdDog-enheter, pluss en regissør, er Comms Lite en fin måte å begynne å bruke Audio Intercom i dine liveproduksjoner.

Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Video
Produktkategori Konverter
Produkttype 4K
Produsent BirdDog


Tilbehør
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
184003
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.