184009 184009 184009 184009 184009

BirdDog Flex OUT 4K Full NDI Decoder

Tally, Comms, PTZ Control, PoE+ og DC Ut

7 336,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

4K NDI i en utrolig liten pakke. Flex leverer alt du har forventet fra BirdDogs én kabelløsning inkludert Tally, Audio, Video, PTZ Control, Audio Intercom og Power langs en enkelt Ethernet-kabel. Med 3 modeller å velge mellom i Flex Family, er Flex perfekt for alle arbeidsflytbehovene dine.

Med et fotavtrykk som bare er litt større enn et kredittkort, er Flex verdens minste 4K NDI-kodere og dekodere. For noen ganger er de største tingene også de minste.

En kabel for å styre dem alle. Nå med ekstra kraft

BirdDogs revolusjonerende Studio NDI ga verden NDI, Power, Video, Audio, Tally og Audio Intercom alle sammen på en enkelt Ethernet-kabel. Flex 4K IN og Flex 4K BACKPACK tar det enda et skritt videre og gir en ekstra 15W ekstra kraft som lar deg bruke DC-utgangen til å gi strøm til skjermen, opptakeren eller til og med kameraet ditt.

Flex 4K BackPack. Oppgrader skjermen

Flex BACKPACK er den ultimate oppgraderingen for din kameraopptaker. Den har en batteritilkobling i NP-stil og 15W strømuttak, og lar deg kode NDI, strømføre skjermen og registrere alle samtidig.

Kule berøringstermaler

Noen ganger er de største funksjonene også de minst opplagte. Flex 4K NDI har uovertruffen termisk design og hvisker stille vifter for å holde Flex kjølig og frisk selv på de varmeste dagene og i direkte sollys.

Flex sitt revolusjonerende Halo Tally-system er innebygd i Flex-familien og krever null konfigurasjon når det er koblet til ethvert NDI-aktivert, programvarebasert, produksjonssystem. Halo Tally er designet for å bli sett av kameraoperatørene så vel som on-air talentet.

Adaptiv bithastighet

Full NDI® er en variabel bithastighetskodek. Under normale omstendigheter anbefaler BirdDog å tillate rundt 140 Mbps i HD, eller 6 strømmer per 1 GbE kabel med noen takhøyde. I 4K anbefales det å tillate rundt 300 Mbps.

Den ultimate PTZ Sidekick

Hvis du ikke er heldig nok til å eie et BirdDog PTZ-kamera med Full NDI innfødt, kan Flex bli den ultimate sidekick. Plugg PTZ-kameraet ditt i Flex via HDMI, fest den valgfrie BirdDog PTZ-kontrollkabelen for full PTZ-gjennomgangskontroll. Dette gjør Flex til den perfekte oppgraderingen for PTZ-kameraet.

G’Day Dante

Flex 4K NDI-familien kan støtte Dante-inngang og -utgang via 3,5 mm lydkontakt eller HDMI-inngang på Flex IN og Flex BACKPACK. Vipp Dante ut av NDI-strømmen eller legg Dante inn i NDI-strømmen. Valget er ditt.

100% resirkulerbar emballasje

Hvert element i Flex-emballasjen er 100% resirkulerbar og vi bruker soyabasert blekk for å redusere fotavtrykket ytterligere. Det er ingen trykte manualer, du kan laste ned den mest oppdaterte versjonen når som helst fra produsentens nettsted.

REST API - DIY-automatisering

Last ned gratis BirdDog RESTful API og programmer din egen automatisering for alle BirdDog maskinvarens endepunkter, inkludert kameraer.

Kamerafeste

Det valgfrie kamerafeste legger til en 1-4”/ 20 hunngjenger for montering på kulehoder og "magic arms" for å pimpse riggen din slik du vil ha den.

Central Lite

Flex 4K Family inkluderer gratis Central Lite NDI Routing-programvare. Slå sammen Central Lite med alle NDI®-kilder, inkludert all BirdDog-maskinvare som er i stand til å lage NDI®-kilder, og nå kan du kjøre NDI®-strømmer til hvilken som helst BirdDog Studio NDI eller Mini for å avkode NDI® tilbake til SDI eller HDMI.

Comms Lite

Flex 4K Family inkluderer gratis Comms Lite, din gratis Audio Intercom-løsning. Med støtte for fire BirdDog-enheter, pluss en regissør, er Comms Lite en fin måte å begynne å bruke Audio Intercom i dine liveproduksjoner.

Produktinformasjon

Hovedkategori Videotilbehør
Merker BirdDog
Produktkategori Konverter
Produkttype NDI


Produsentens varenrBDFLEXDEC