32232 32232 32232 32232 32232

Blackmagic ATEM Television Studio Pro HD

HD Videomixer 4x HDMI 4x SDI

Varenr:110635
Bestillingsvare
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
27 495,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Bildemikser med åtte innganger og styrepanel

Television Studio Pro HD er en bildemikser med totalt åtte stk innganger og et styrepanel med knapper for å bytte bilde. De ulike funksjonene gjør at det kan brukes i mange ulike TV-produksjoner eller AV-installasjoner.

  • HDMI og SDI-innganger
  • Styrepanel for bildeveksling
  • Slider-overganger
  • Innebygd LCD-skjerm
  • Bilde-i-Bilde

MIkseren har åtte kamerainnganger som er fordelt i fire  HDMI- og fire SDI-tilkoblinger. Kameraer med oppløsning opp til 1080p60 kan kobles til. Enheten er én hylleenhet høy og 2/3 bred, og kan monteres med valgfri rack shelf (kjøpes separat).

Bildeveksling via styrepanelet

På styrepanelet finnes det to rader med knapper for de ulike inngangene. Du kan velge kilde via preview- eller programknappene. Glideren lar deg bestemme hastigheten på overgangen mellom inngangene. Styringspanelet lar deg også kontrollere visse kamerafunksjoner.

Innebygd skjerm

Den innebygde skjermen viser bildesignal samt lydnivå. Skjermen viser også menyen der man gjør alle innstillinger om man ikke har en datamaskin tilkoblet til mikseren.

Lydmikser

Med den innebygde lydmikseren kan man aktivere og justere lydnivåer fra de innkommende kamerasignalene. Det finnes også to stk analoge XLR-innganger på mikseren som kan brukes for å sende inn lyd fra f.eks. et eksternt miksebord. Aktiverer man funksjonen "Audio follow video" aktiveres lydkilden samtidig som man veksler til det innkommende kamerasignalet. På styrepanelet kan du justere de ulike inngangene med fysiske kontroller. På panelet finnes det for hver inngang fire LED-lamper som viser styrken for de innkommende lydsignalene.

Multi-View

Kobler du til en skjerm til mikseren via SDI- eller HDMI-utgangen ser du de innkommende kamerasignalene samt preview og programutgang. I multi-vieweren vises også lydbarer for de aktuelle lydnivåene.

Bilde-i-Bilde

Bilde-i-bilde kan aktiveres på en av inngangene. Dette gjør at du kan forminske størrelsen på en av kamerainngangene og legge den ovenpå et annet bilde, f.eks. i et av hjørnene av bildet.

Intercom

Bruker man Television Studio HD sammen med kameraer fra Blackmagic Design og kobler til to SDI-kabler mellom mikseren og kameraene får man tilgang til tally og intercomløsning. Produsenten og kameraoperatørene kan prate med hverandre, og en lampe på kameraet viser når den er valgt som aktiv bildekilde.

Mediabank

20 stk bilder kan lagres i den innebygde mediebanken. Disse kan så vises i noen av de to mediaspillerene. Et eksempel er dersom man vil vise forhåndsdefinerte navneskilter eller en logg i øvre hjørne av bildet.

AUX-utgang

Med AUX-utgangen kan du via SDI-tilkobling sende et separat bildesignal. Dette er anvendelig dersom man f.eks. vil sende et separat signal til en projektor eller et rent bildesignal for innspilling.

Tilkoblinger:

4 stk HDMI inn
4 stk SDI inn
4 stk SDI loop ut
2 stk XLR lyd in
HDMI och SDI multi-view
SDI-program
Inn- og utgang for headset
RS-422

 

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Video
Produktkategori Mixer
Produkttype Mixer
Produsent Blackmagic


Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
32232
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.