32250 32250 32250 32250 32250

Blackmagic Micro Studio Camera 4K

Micro Studio Kamera

Varenr:110641
Bestillingsvare
 • 0Hovedlager
 • 0Skøyen
18 395,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Micro studiokamera med 4K

 

Micro Studio Camera 4K fra Blackmagic Design er et lite og kompakt studiokamera med HD- og Ultra HD-oppløsning som kan styres helt og holdent via SDI styringsprotokoll. Kameraet har mange profesjonelle funksjoner, slik som 6G-SDI, innebygd fargekorrigering, talkback, tally-indikator, PTZ-styring, innebygde mikrofoner, reservebatteri, B4 lens control output samt en MFT-fatning som kan tilpasses.

 

 • Liten og robust
 • Micro 4/3 objektivfatning
 • Fullt kontrollerbar fra ATEM-switcher
 • Innebtygde stereomikrofoner

 

Utstyrt med en Ultra HD-sensor

Micro Studio Camera 4K er utstyrt med en Ultra HD bildebrikke som leverer både skarphet og struktur. Når du jobber i HD er det enda likevel viktig med UHD-oppløsning ettersom den ekstra oppløsningen eliminierer fargefeil fra sensorens bayerfilter. Det gjør at du får fulle RGB HD-farger og sub-piksel antialiasing med fine detaljer. Siden kameraet har en 6G-SDI-tilkopling takler den opp til 30 bilder pr. sekund i Ultra-HD og kan også koples til 3G-SDI eller HD-SDI for opp til 1080/60p. Det spiller altså ingen rolle om du jobber i HD eller Ultra-HD - Micro Studio Camera 4K kan enkelt håndtere begge deler.

 

 

Nesten usynlig

Med et lite og robust kamerahus i magnesiumlegering kan du ikke bare ha med kameraet over alt, du kan også enkelt skjule den overat på opptaksstedet, i studioet og ute i feltet. Du kan og lett gjemme kameraet på en scene for å fange en live-opptreden, eller fly den over et sportsarrangement med en drone for å få nye kameravinkler og et mer interessant innhold i filmene dine. Kameraet kan selvfølgelig også brukes i studio og kan koples til Video Assist.

 

 

Fleksibel og kompatibel

Micro Studio Camera 4K har Micro 4/3 objektivfatning og kan kompletteres med en B4-adapter for bruk med tradisjonelle broadcastobjektiver. Kameaets SDI-program tar imot kommandoer fra enhver ATEM-switch og gjør at du kan fjernstyre kamerainnstillinger, fargebalanse, svartnivå, gamma, fokus, blender, zoom og mye mer. Ekspansjonsporten inkluderer utganger for PTZ og B4 Lens Control.

 

 

Kameraet som er laget for fjernstyring

Kameraet er ideelt for fjernstyring ettersom den har en ekspansjonsport med flere styringstilkoplinger: PTZ så du kan bruke motoriserte hoder og B4 datalinkutgang for styring av objektiver. Du kan også lage tilpassete kamaerakontrolløsninger med bruk av S.BUS-inngangen. Ekspansjonsporten bruker en felles DB-HD15-kontakt så du enkelt kan bruke dine egne kabler eller bruke breakout-kabelen som førlger med. Ekspansjonsporten inkluderer også en DC-inn, LANC og referanseinngang.

 

 

SDI, HDMI, hodetelefonutgang, og mikrofoninngang

Ettersom kameraet har en HDMI-utgang i full størrelse, kan du enkelt kople det til en monitor. Når du for eksempel stiller inn posisjonen eller endrer kameramenyen kan du raskt kople kameraet til en skjerm. Kameraet har en mini-BNC-kontakt for SDI-utgangen og en mini-BNC-kontakt for kamerastyring som kan brukes for CCU-referanseinnstillinger, talkback-lyd og tally-status. Du kan kople til en ekstern mikrofon via 3,5mm mini-jack-inngangen og hodetelefonuttaket støtter også iPhone-kompatible microfoner for talkback.

 

Egenskaper:

 • Aktiv Micro Four Thirds objektivmontering
 • Oppløsninger Opptil 3840x2160 ved 30 fps
 • 10-bits 4: 2: 2 6G-SDI Video I / O
 • Ultra-Kompakt Design
 • SDI fjernkontroll protokoller
 • PTZ Seriell Utgang & B4 Data Link
 • Innebygd Talkback
 • HDMI-monitorutgang, 3,5 mm lydinngang
 • Innebygd fargekorrigator
 • Canon LP-E6 batterispor
Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Kamera
Produktkategori Videokamera
Produkttype Studio
Produsent Blackmagic


Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
32250
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.