36726 36726 36726 36726

Blackmagic URSA Broadcast Kamera

Broadcast B4 Mount

Varenr:112131
Bestillingsvare
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
42 795,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Blackmagic URSA Broadcast er et nytt high end, profesjonelt kringkastings kamera designet for både studio programmering og live produksjon. URSA Broadcast arbeider med eksisterende B4-kringkastings HD-objektiver, kan brukes til både HD- og Ultra HD-produksjon, har en 4K-sensor, utvidet videodynamikområde, tradisjonelle eksterne kontroller og knapper, innebygd i optiske ND-filtre, dual CFast- og dual SD-kortopptakere .

 

URSA Broadcast er som to kameraer i ett; et utrolig feltkamera for ENG og programmeringsarbeid, samt et profesjonelt studio kamera. Kameraet har tradisjonelle radiokontroller sammen med eksepsjonell bildekvalitet, alt i et kompakt design som er ideelt for rask tempo. Nøkkelen er URSA Broadcasts nye utvidede videomodus som fanger utrolig flotte videoer med nøyaktige hudtoner og levende farger. URSA Broadcast lar kunder filme, redigere og få historier på luft raskere enn noen gang før.

 

Brukere kan bruke sine eksisterende B4 HD- og Ultra HD-objektiver med URSA Broadcast. I tillegg kan standard B4-mount objektiver byttes med valgfrie EF-, F- og PL-monteringer.

I motsetning til andre kringkastingskameraer innspiller URSA Broadcast på billige standard SD-kort, UHS-II-kort og CFast-kort, og tar opp 1080i eller 2160p-video i standard .mov-filer, med .mxf som skal legges i fremtidige oppdateringer. URSA Broadcast tar opp ved hjelp av DNx145, DNx220X eller ProRes, slik at video ikke trenger å bli kopiert eller transkodet. Dette gjør det raskt å jobbe med video fra URSA Broadcast fordi den er kompatibel med nesten alle eksisterende kringkastingssystemer og redigeringsprogramvarer.

Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Kamera
Produktkategori Videokamera
Produkttype Studio
Produsent Blackmagic


Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
36726
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.