36735 36735 36735

Blackmagic ATEM Camera Control Panel

Kamera Kontroll panel

39 494,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
0

Benytt deg av innbytte

Foto.no tilbyr innbytte for alle produkter som fremdeles er relevante i markedet.

0

Profesjonell videomikser for liveproduksjon

Enklere streaming og livesendinger.

Blackmagic ATEM Camera Control Panel er en kompakt fjernkontroll for kameraet som er designet for å kontrollere opptil fire forskjellige URSA Broadcast, URSA Mini, Blackmagic Studio eller Blackmagic Micro Studio kameraer.

Kontrollpanelet har tradisjonelle sendestyringskontroller og justeringer, slik at en enkelt person kan overvåke og justere et bredt spekter av tekniske parametere, for eksempel svarte nivåer, gevinst, fargebalanse, lukkerhastighet og mer. Dette gir kameraoperatørene frihet til å fokusere på de mer kreative aspektene av live-produksjon som innramming og sammensetning.

I motsetning til tradisjonelle CCU-controllere, som må installeres i et skrivebord, har ATEM kamerakontrollpanelet blitt designet for å være bærbart, slik at det enkelt kan plasseres på en hvilken som helst desktop eller boltet ned, slik at den kan monteres i en eutrekkbar rack hylle.

Kontrollene er organisert i et kjent og logisk layout, noe som gjør den perfekt for både erfarne og nye operatører. Plus, det fungerer med alle ATEM switcher modeller!

Produktinformasjon

Hovedkategori Videotilbehør
Merker Blackmagic
Produktkategori Kontrollere
Produkttype Kontroller


Produsentens varenrSWPANELCCU4
8 922,-
Varenr110630
Leveres på bestilling