61599 61599 61599 61599 61599

Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K

6K Raw Inkludert DaVinci Resolve Program

Varenr:122548
Bestillingsvare
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
22 990,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K (Canon EF) er siste nyhet fra Black Magic Design, den nyeste avanserte digitale filmteknologien i et kompakt kamerahus!

Egenskaper

  • Super 35-størrelse HDR Sensor
  • 13 soners dynamisk område
  • Dual Native 400 & 3200 ISO to 25,600
  • EF- fatning
  • Record 6K 6144 x 3456 up to 50 fps

Avansert operativsystem med funksjoner fra URSA Mini Pro

Med det avanserte Blackmagic OS'et får du et intuitivt og brukervennlig kameraoperativsystem basert på den nyeste teknologien. Blackmagic OS er et ekte, moderne operativsystem der alle kamerafunksjoner kjøres uavhengig for jevnere kontroll, pluss at kameraet slås på nesten umiddelbart. Den har de samme kontrollene og menyene som andre Blackmagic Design-kameraer, slik at du enkelt kan bevege deg mellom kameraer på sett. Grensesnittet bruker enkle trykk og sveip bevegelser for å justere innstillinger, legge til metadata og se innspillingsstatus. Du får også full kontroll over avanserte kamerafunksjoner som skjermfokus og eksponeringsverktøy, 3D-LUT-er, HDR, metadataoppføring, tidskode, Blackmagic RAW-innstillinger og mye mer.

Flere oppløsninger

Avhengig av modell, kan Blackmagic Pocket Cinema Camera ta opp alle standardoppløsninger og bildefrekvenser fra HD opp til DCI 4K og til og med 6K. Du kan også ta stillbilder på 21,2 megapiksler på 6K-modellen og 8,8 megapiksler på 4K-modellen. Den nye 6K-modellen vil skyte opp til 50 fps ved 6144 x 3456 16: 9 eller 60 fps ved 6144 x 2560 2,4: 1 og 60 fps ved 5744 x 3024 17: 9. For høyere bildefrekvens kan du speile sensoren og skyte opptil 120 bilder per sekund ved 2,8 K 2868 x 1512 17: 9. Du kan til og med jobbe i ekte anamorfe 6: 5 ved å bruke anamorfiske obektiver i 3,7K 60 fps ved 3624 x 3020. På 4K-modellen kan du skyte opptil 60 fps 4K DCI ved 4096 x 2160 og 60 fps i Ultra HD på 3840 x 2160 Du kan til og med skyte 120 bilder per sekund i 1080HD.

Dual Gain ISO for eksepsjonell lysfølsomhet

I digital film er ISO en måling av bildesensorens følsomhet for lys. Dette betyr at jo høyere ISO-nummeret er, jo mer følsomhet for lys, så det er mulig å ta bilder med naturlig lys selv om natten! Blackmagic Pocket Cinema Camera har dual gain ISO opp til 25 600, noe som betyr at både 4K- og 6K-modellene er optimalisert for å minimere korn eller støy i bilder, samtidig som sensorens hele dynamiske område opprettholdes. Native ISO på 400 er ideell for scener med innstilt belysning. Den sekundære ISO på 3200 er perfekt når du fotograferer i svakt opplyste miljøer. Gain stilles inn automatisk når du justerer ISO-innstillingen på kameraet, så det er enkelt å ta flotte bilder når du ikke har tid til å sette opp lys.

4 innebygde mikrofoner og profesjonelle lydinnganger

Med profesjonelt lydopptaksystem innebygd, trenger du aldri å ta med deg en egen lydopptaker igjen! Begge Blackmagic Pocket Cinema Camera-modellene har en mini XLR-inngang med 48 volt fantomkraft for tilkobling av profesjonelle mikrofoner som mygger og bommer. De fire innebygde mikrofonene har et ekstremt lavt "noisefloor"og er støt- og vindbestandig, slik at du kan fange flott lyd hvor som helst. Det er også en 3,5 mm lydinngang for tilkobling av mikrofoner, sammen med en innebygd høyttaler for avspilling samt en 3,5 mm hodetelefonkontakt.

Bruk standard SD-kort, UHS-II eller CFast 2.0-medier

Blackmagic Pocket Cinema Camera har innebygde CFast- og SD UHS-II-kortopptakere, og en USB-C-utvidelsesport for opptak direkte til en ekstern mediedisk. Du kan bruke vanlige SD-kort for HD eller UHS-II og CFast-kort med høyere ytelse for native 4K eller 6K når du bruker Blackmagic RAW. Se for deg å ta over en times 6K-bilder i full oppløsning på et enkelt 256 GB SD UHS-II-kort! ProRes og Blackmagic RAW-filene fungerer med all videoprogramvare. Du kan til og med montere mediekortene på datamaskinen din og begynne å redigere direkte fra dem ved å bruke den medfølgende DaVinci Resolve Studio-programvaren.

USB-C for opptak direkte til eksterne mediedisker

Blackmagic Pocket Cinema Camera har en nyskapende og høyhastighets USB-C Expansion Port som fungerer med opptil 5 Gb/s. USB-C er tilgjengelig på de fleste nye datamaskiner og gir til og med strøm. Det betyr at du kan koble til eksternt tilbehør som flash-stasjoner og SSD-er for betydelig lengre opptakstid.

En ekstern harddisk med høy hastighet gjør det mulig å ta 6K i 12-bits Blackmagic RAW av høyeste konstant kvalitet i Q0-innstillingen eller med høye bildefrekvenser. Det beste av alt, når opptaket er fullført, kan du ganske enkelt flytte den eksterne disken til datamaskinen din og begynne å redigere og fargekorrigere fra den samme disken, og eliminere filkopiering.

Postproduksjon - filformater

Blackmagic Pocket Cinema Camera bruker standard åpne filformater slik at du ikke trenger å kaste bort tid på å kode media. Filer er kompatible med all etterproduksjonsprogramvare, slik at du kan jobbe med programvaren du ønsker, eller bruke den medfølgende DaVinci Resolve Studio. Innspilling fungerer i industristandard 10-bit Apple ProRes-filer i alle formater opp til 4K eller 12-biters Blackmagic RAW i alle formater opp til 6K. Blackmagic RAW er det raskest voksende RAW-formatet og utviklere kan laste ned og bruke gratis Blackmagic RAW SDK for å legge til støtte i applikasjonene sine. Det beste av alle mediefiler fungerer på alle operativsystemer, pluss at du kan formatere mediekort og disker i HFS + for Mac og ExFAT for Windows.

3D-LUT for film-look

Digitale filmkameraer skyter logaritmisk fargerom for å bevare den dynamiske rekkevidden, noe som er flott for senere etterproduksjon, men når disse filene blir sett på en skjerm, kan de se ut som flate og utvasket. 3D-LUT løser dette problemet fordi de lar deg bruke et "look(blikk)" på skjermen, slik at du får et inntrykk av hvordan de ferdige bildene vil se ut når du redigerer. LUT-er kan brukes midlertidig bare for overvåking, eller de kan tas opp i Blackmagic RAW-filer for bruk i etterproduksjon. Pocket Cinema Camera fungerer med industristandard 17 og 33 punkts 3D LUT-filer, eller du kan jobbe med de innebygde LUT-ene som utvidet video, film til video, film til rek.2020 og mer.

Canon EF-objektiver

Velg fra et bredt utvalg av Canon EF-objektiver og fyll automatisk inn metadata fra kompatible objektiver fra Canon.

DaVinci Resolve Studio Lisens er inkludert

BMPCC 6K er kompatibel med DaVinci Resolve 16.1 og inkluderer en aktiveringsnøkkel for Resolve Studio.

Strøm fra batterier og 12V DC eller Lad opp via USB-C

Blackmagic Pocket Cinema Camera bruker standard LP-E6-batterier og har også en likestrømskontakt, slik at du aldri trenger å bekymre deg for å miste strøm i løpet av en fotografering. Den medfølgende AC-pluggpakken kan gi kameraet strøm og lade batteriet samtidig. Du får også et sett med internasjonale socketadaptere slik at du kan reise og bruke det over hele verden.

USB-C-porten kan også brukes til å lade batteriet fra bærbare batteripakker, mobiltelefonladere eller en bærbar datamaskin. Du kan til og med legge til et valgfritt Blackmagic Pocket Battery-grep som lar deg bruke to batterier for å utvide kameraets kraft betydelig.

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Kamera
Produktkategori Videokamera
Produkttype Cine
Produsent Blackmagic


Tilbehør
Fra 2 495,-
20+
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
61599
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.