Kampanjer

 

182931 182931 182931 182931 182931

TallyTec Pro Wireless Bundle

inkl. Base4 + 3x Pro Wireless Receivers

Varenr:131892
Bestillingsvare
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
15 490,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse


TallyTec Wireless Pro Starter Pack inneholder en basesender (aktivert for opptil 4-kanaler) og 3x Pro trådløse mottakere.


TallyTecs Pro Wireless Starter Pack er designet for å gi produsenter av direktesendte og eksterne kringkastingsproduksjoner en unik og kostnadseffektiv tally-løsning som kan ta både program- og preview fra en switcher eller billedmikser til TallyTec Base-enheten og overføre tilsvarende tilstander til de medfølgende trådløse Pro-mottakere montert på operatørens kameraer. Et baklyslys på mottakeren indikerer for kameraoperatøren om de er live eller sies som forhåndsvisning, mens et større frontlyslys viser denne samme tilstanden for talentet som blir filmet. En enkel bryter på mottakeren gjør det mulig å konfigurere om både front- og baklyslys er aktive, eller om bare baklys (operatør) er aktiv. Inkludert med hver mottaker er et lysrørforlengelse slik at operatører enkelt kan flytte tallyet til et mer passende / diskret sted om ønskelig og en kort RJ45-kabel er inkludert for å muliggjøre lading av de trådløse Pro-mottakerne fra Base Transmitter-enheten.

En funksjon som også følger med basesenderen, er muligheten til å generere tidskode via TallyTecs TimeSync-funksjon og overføre enhetlig tidskode til alle trådløse Pro-mottakere. TimeSync leveres fra Wireless Pro-mottakeren til et kamera eller ekstern opptaker via en medfølgende BNC-kabel og muliggjør enkel synkronisering av flere kameraer for ISO-opptak. TallyTecs Wireless Pro Solution fungerer på en lisensfri frekvens med en 2 km siktlinje.

En programvareoppgradering er også tilgjengelig for å muliggjør Base Transmitter til enten 8-kanaler eller 16-kanaler, slik at brukere kan skalere opp til 16x kanaler (maksimalt 8x kablede kabler, 16x trådløs eller 8x kablet og 8x trådløs).

Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Video
Produktkategori Monitor
Produkttype Tilbehør
Produsent Blackmagic


Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
182931
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.