183016 183016 183016

Blackmagic URSA Mini Pro 12K

12K Super 35mm Cinema Camera

Varenr:131906
Bestillingsvare
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
71 495,-
-+
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Blackmagic URSA Mini Pro 12K byr på revolusjon innen digital film med sin 12 288 x 6480 12K Super 35-sensor og 14 stopp av dynamisk omfang, innebygd i den prisbelønte URSA Mini-kroppen.

Egenskaper

  • 12K Super 35 HDR CMOS-sensor
  • 12K 17: 9 opp til 60 fps, DCI 8K til 100 fps
  • 14 stopp av dynamisk rekkevidde
  • Brukervennlig PL-objektivmontering

Kombinasjonen av 80 megapiksler per bilde, ny fargevitenskap og fleksibiliteten til Blackmagic RAW gjør arbeid med 12K til en realitet. Oversampling fra 12K gir deg de beste 8K- og 4K-bildene med de subtile hudtonene og ekstraordinære detaljene du finner i high end stillbildekameraer. Du kan skyte med 60 fps i 12K, 110 fps i 8K og opp til 220 fps i 4K Super 16. URSA Mini Pro 12K har et utskiftbart PL-feste, samt innebygde ND-filtre, dual CFast og UHS - II SD-kortopptakere , en SuperSpeed USB-C-utvidelsesport og mer. DaVinci Resolve Studio er inkludert for kreativ kontroll gjennom post fra redigering til farge, VFX og mer!

Ekstrem oppløsning

URSA Mini Pro 12Ks ekstreme oppløsning går langt utover tradisjonell film. Du får fordelene med å skyte med film, inkludert utrolige detaljer, bredt dynamisk område og rik fargedybde. Perfekt for spillefilmer, episodisk fjernsyn og oppslukende IMAX storformat. Den utrolige oppløsningen gjør definisjonen rundt objekter ideell for arbeid med green screen og VFX inkludert kompositt for live action og CGI. Super sampling på 12K betyr at du ikke bare får bedre farge og oppløsning på 8K, men også en "smoothness" som kommer når all "aliasing" forsvinner. Denne nye generasjonen digital filmteknologi vil med sin renhet og subtile stil gi deg en opplevelse bedre enn tradisjonell film.

Cinematic Super 35 12K-Sensor

Blackmagic URSA Mini Pro 12K har en revolusjonerende ny sensor med en oppløsning på 12 288 x 6480, som er utrolige 80 megapiksler per bilde! Super 35-sensoren har fantastiske 14 stopp med dynamisk omfang og en native ISO på 800. Den nye 12K-sensoren har like store mengder røde, grønne og blå piksler og er optimalisert for bilder i flere oppløsninger. Du kan skyte 12K ved 60 fps eller bruke skalering i sensoren for å tillate 8K eller 4K RAW på opptil 110 fps uten å beskjære eller endre synsfeltet. URSA Mini Pros utskiftbare fatning lar deg velge mellom det bredeste spekteret av vintage og moderne cinema-optikk, slik at du kan fange hver eneste karakter og detalj fra din favorittoptikk.

Ta opp i 12K, rediger på laptop

URSA Mini Pro 12K sensor og Blackmagic RAW ble designet sammen for å lage 12 bit RAW arbeidsflyt i 12K enkelt. Som en utrolig effektiv neste generasjons kodek kan Blackmagic RAW skyte 12K og redigere på en bærbar datamaskin, en funksjon som ganske enkelt ikke er mulig med andre kodeker. Sensorens massive oppløsning betyr at du kan plukke flere utsnitt i post for leveranse i 8K og 4K. Det er som et flerkameraopptak men med kun ett kamera. Og den er perfekt for flott vertikal og firkantet video også. Den avanserte designen av sensoren og Blackmagic RAW betyr at du kan arbeide i hvilken som helst oppløsning i postproduksjon umiddelbart, uten rendering, samtidig som du beholder sensorens fulle fargenøyaktighet Blackmagic RAW Fueled Image Capture

are Blackmagic RAW gjør kinokvalitet i 12-bit, 80 megapikslers bilder med opptil 60 bilder til virkelighet! Konstant kvalitet Q0 og Q5 mulighet og nye Q1 og Q3 låser kvalitetsnivået, slik at komprimering kan tilpasse seg, og matcher detaljene i scenen. Konstante kodingsalternativer for bitrate 5: 1, 8: 1, 12: 1 og den nye 18: 1 er designet for å gi deg best mulig bilder med forutsigbar og konsekvent filstørrelse. Du kan spille inn RAW til to kort samtidig, slik at du kan skyte 12K eller 8K til enten CFast- eller UHS-II-kort, selv med høye framerater! Blackmagic RAW lagrer metadata, objektivdata, hvitbalanse, "digital slate info" og tilpassede LUT-er for å sikre konsistente bilder fra opptak og gjennom postproduksjonen.

Generation 5 Color Science

Blackmagic Generation 5 Color Science har en ny filmkurve designet for å utnytte den enorme mengden fargedata fra den nye URSA Mini Pro 12K-sensoren fullt ut. Dette gir enda bedre fargerespons for mer behagelige hudfarger, og bedre gjengivelse av svært mettede farger som neonskilt og bilbaklys i scener med høy kontrast. Generation 5 Color Science leverer Blackmagic RAW-bildebehandling  i form av data om farge og dynamisk område fra sensoren som er bevart via metadata for bruk i postproduksjon. Generation 5 Color Science er selvsagt kompatibel med alle tidligere filer skutt i Blackmagic RAW og lar deg dra nytte av den nye filmkurven selv med ditt eksisterende arbeid.

URSA Mini Pro 12K er flere kameraer i ett, og skyter standardoppløsninger og bildefrekvenser i 4K, 8K og til og med sinnsykt detaljerte 12K! Med massive 80 megapiksler per bilde med 60 fps i RAW kan du ta perfekte stillbilder og bevegelsesbilder i et enkelt kamera samtidig!Du kan skyte opptil 60 bilder per sekund i 12K 12,288 x 6480 17: 9! Enda raskere, kan du skyte 110 fps ved 8192 x 4320, 140 fps ved 8192 x 3408 og til og med bruke sensoren til Super 16 for 4K på utrolige 220 fps ved 4096 x 2160 DCI!

Innspilling av høy båndbredde

URSA Mini Pro er den ultimate opptakeren med høy båndbredde med 3 alternativer for innspilling av 12K, som betyr nesten 10 ganger oppløsningen til Ultra HD. Du får to innebygde CFast- og UHS-II SD-kortspor, og en SuperSpeed USB-C-utvidelsesport for opptak til raske SATA- og NVMe-stasjoner. Når "Record RAW on 2 Cards" er slått på, kan URSA Mini Pro 12K spille inn samtidig på to kort med opp til utrolige 900 MB/S til 2 CFast-kort, eller imponerende 500 MB/S til 2 UHS-II SD-kort. SuperSpeed USB-C-utvidelsesport på baksiden kan ta opp til USB-C-flashlagring opp til 900 MB/S som et tredje innspillingsalternativ, slik at du ikke går tom for muligheter til å lagre fantastiske 12K opp til 60 fps eller 8K opp til 110 fps.                                                         

Last ned Manualen

Last ned Software

                                                

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Kamera
Produktkategori Videokamera
Produkttype Cine
Produsent Blackmagic


Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
183016
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.