198535 198535 198535

Blackmagic Fairlight Desktop Console

Audio Panel DaVinci Resolve

43 060,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
0

Benytt deg av innbytte

Foto.no tilbyr innbytte for alle produkter som fremdeles er relevante i markedet.

0

Profesjonell videomikser for liveproduksjon

Enklere streaming og livesendinger.

Andre kjøpte også

18 524,-
Varenr103648
Leveres på bestilling

Fairlight Desktop Console er en komplett lydmixer for å blande flere spor samtidig, automatisere en rekke parametere og plugin-innstillinger, kontrollere kanalfunksjoner, registrere, overvåke og navigere i prosjektet. Den er ideell for nye brukere, mindre studioer, mediebyråer samt online og uavhengig arbeid.

Du får et kjent mikserdesign med 12 motoriserte fadere, presisjonsknapper og opplyste knapper for raskt å identifisere kanaler. Du kan bruke knappene til å kontrollere kanalparametere, EQ, dynamikk, plugin-moduler og mer. Den innebygde HDMI-utgangen lar deg koble til en skjerm, og gir deg den samme interaktive grafiske tilbakemeldingen som de større konsollene.

Fairlight Desktop Console bruker samme høykvalitets fadere som de modulære studiokonsollene i full størrelse. De skulpturelle fadrene er glatte og gir perfekt motstand for subtile justeringer. De presisjonstekniske koderknottene sørger for en lang levetid for lydløs drift, og konsollknappene er vurdert til en million trykk.

Individuelle LCD-skjermer viser sporinformasjon for hver kanal. Søkehjulet av høy kvalitet er ekstremt responsivt og er mye raskere enn en mus. Den myke frontpanelstøtfangeren gjør lange økter mer komfortable, konsollen kan installeres i et tilpasset rack, og det er til og med en innebygd strømforsyning.

Fairlights kraftige automatisering lar deg registrere parameterendringer du gjør over tid. For eksempel kan du registrere nivåendringer når du flytter fadere på konsollen. Faderjusteringer lagres og kan redigeres senere. Fairlight lar deg automatisere alt fra enkle nivåendringer til komplekse plugin-moduler, EQ og dynamiske endringer. Det betyr at du kan bruke konsollen til å opprette og lagre live-justeringer.

Fadere og knotter er berøringsfølsomme, og aktiverer det øyeblikket du berører dem, slik at du ikke trenger å flytte dem for at konsollen skal vite at du vil jobbe med den parameteren. Seks automatiseringsknapper aktiverer og deaktiverer automatisering, angir opptaksmetode og hvilke automatiseringskurver som vises i tidslinjesporene.

Overvåkingskontrollene på Fairlight Desktop Console lar deg raskt bytte mellom kilder, kontrollere både studio- og messenivå, eller til og med kontrollere tilbakekobling hvis du har et Fairlight Audio Interface installert på datamaskinen. Du får også en nivåknott sammen med knapper for å dempe og dempe høyttalerne, slik at du umiddelbart kan kutte eller redusere lyden slik at du kan ha en samtale i studioet.

For direkte visuell tilbakemelding kan du legge til en HDMI-skjerm i Fairlight Desktop Console. Dette lar deg se en omfattende grafisk visning av alt som skjer på konsollen. Du vil kunne se kanalstripinformasjon, nivåer, utjevning, dynamikkbehandling, plugin-grensesnitt og mer. Det betyr at du ikke trenger å åpne popup-vinduer på toppen av tidslinjen. For eksempel når du justerer EQ-innstillinger, vil grensesnittet vises på skjermen når du dreier på knappen. Skjermen bytter automatisk for å vise deg busser, innebygde kanalstripkontroller eller enkeltkanalkontroller når de er i fokusmodus. Det er ingen konfigurasjon nødvendig, bare koble til en HDMI-skjerm og begynn å jobbe.

"Dette er et ekstremt spennende produkt fordi det gir oss en høykvalitets lydkontrolloverflate som er mye bedre enn å bruke en mus og et tastatur, men det er ikke så dyrt som en full studiokonsoll med to faser, som tidligere var vårt inngangsnivå for Fairlight-maskinvare", sa Grant Petty, konsernsjef i Blackmagic Design.

Videre tilføyde han: "I tillegg er det også utrolig høy kvalitet med de samme flygende faders som de store Fairlight studiokonsollene, så vi har ikke redusert kvaliteten som mange andre rimelige konsoller gjør. Et godt eksempel på kvaliteten på den nye Fairlight Desktop Console er HDMI-videoutgangen, som betyr at du får samme lydkanalstatus og kraftige målinger som Fairlight-studiokonsollene har, ganske enkelt ved å koble til en HD-TV!"

Produktinformasjon

Hovedkategori Videotilbehør
Merker Blackmagic
Produktkategori Kontrollere
Produkttype Kontroller


Produsentens varenrDV/RESF/EDTAUSMIN
7 835,-
Varenr155026
Leveres på bestilling
19 784,-
Varenr155027
Leveres på bestilling
5 389,-
Varenr144413
Ikke på lager
79 527,-
Varenr144415
Leveres på bestilling
219 651,-
Varenr144416
Leveres på bestilling
42 285,-
Varenr161604
Leveres på bestilling
23 198,-
Varenr144414
Leveres på bestilling