198946 198946 198946 198946 198946 198946

Blackmagic DaVinci Resolve Studio Dongle

USB Dongle lisens & Speed Editor

Varenr:134689
16 stk. Weblager
 • 16Hovedlager
 • 0Skøyen
3 690,-Kampanjepris
7 380,-Ordinær pris
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Nå kan vi tilby DaVinci Resolve Software dongel sammen med Speed Editor som Dongle versjon (USB pinne).

DaVinci Resolve 16 (kan oppgraderes til 17) er verdens eneste løsning som kombinerer profesjonell 8K-redigering, fargekorrigering, visuelle effekter og lydpostproduksjon alt i ett programvareverktøy! Du kan øyeblikkelig flytte mellom redigering, farge, effekter og lyd med ett enkelt klikk. DaVinci Resolve Studio er også den eneste løsningen som er designet for samarbeid med flere brukere, slik at redaktører, assistenter, farger, VFX-artister og lyddesignere alle kan jobbe live på samme prosjekt på samme tid! Enten du er en individuell kunstner eller en del av et stort samarbeidspartner, er det lett å se hvorfor DaVinci Resolve er standarden for high end etterproduksjon og etterbehandling på flere Hollywood-film, tv-serier og reklame enn noen annen programvare.

Merk: Bestiller man denne varen får man Speed Editor med på kjøpet.
Pga ekstrem pågang kan det være mangel på Speed Editor. Denne vil bli ettersendt uten kostnad etterhvert som den kommer inn.

Revolusjonerende ny Cut Page for klipping som er spesielt utviklet for redigerere som trenger å jobbe raskt og i faste frister. Den nye DaVinci Neural Engine bruker maskinlæring for å aktivere kraftige nye funksjoner som ansiktsgjenkjenning, fartkrig og mer. Justeringsklipp lar deg bruke effekter og karakterer til klipp på tidslinjen nedenfor. Hurtig eksport kan brukes til å laste opp prosjekter til YouTube og Vimeo fra hvor som helst i applikasjonen, og nye GPU-akselererte rekkevidder gir mer tekniske overvåkingsalternativer enn tidligere. Plus, Fusion er dramatisk raskere, og Fairlight legger til iboende 3D-lyd. DaVinci Løs 16 er en massiv utgivelse med hundrevis av funksjoner kundene har bedt om!

DaVinci Resolve Speed Editor

DaVinci Resolve Speed Editor, et nytt tastatur for DaVinci Resolves klippeside som tillater en ny og dramatisk raskere redigeringsløsning som er en kombinasjon av integrert maskinvare og programvare. Dette betyr at redaktøren kan jobbe mye raskere fordi, i motsetning til en mus, har DaVinci Resolve Speed Editor en kontroll for hver redigeringsfunksjon og kan utføre flere oppgaver samtidig.

Egenskaper

 • Kildebånd muliggjør raskere klippesøk.
 • Store inn- og utknapper.
 • Nye tastaturmodi for intelligent redigering.
 • Knapper for å la søkehjulet vises live.
 • Knapper for å endre overgangstype.
 • Integrert søkekontroll.
 • Tastatur for direkte tidskodeoppføring.

Enklere redigering

Tradisjonell redigeringsprogramvare bruker tusenvis av klipp for å organisere media, så du må stadig klikke og dra klipp for å redigere. Det er for sakte for arbeid som broadcasting, nyheter, kampanjer og treningsvideoer. Imidlertid hadde gammel båndbasert lineær redigering fordelen av at alle medier ble spilt fra et videobånd, slik at du bare kunne spole frem og tilbake for å se alle bildene dine. Nå har kuttesiden en moderne versjon av videobåndet, og den kalles "kilde-båndet". Bare trykk på kildeknappen og bruk søkehjulet til å bla gjennom alle mediene. Etter redigeringen vil seeren forbli i kildebåndet slik at du kan gå raskere til neste skudd.

Sømløs kontroll

Å legge inn og ut overganger og punkter er den mest brukte funksjonen i redigering, så hastighetseditor-tastaturet inneholder store inn- og utpunktsknapper som kundene enkelt kan finne etter følelse. Det er perfekt for tohåndsredigering der brukere bruker høyre hånd for transportkontroll og venstre hånd plasserer inn og ut punkter og utfører redigeringer. Du kan bare bla sammen med søkehjulet og plassere inn og ut punkter hvor som helst du måtte ønske. Når inn- og ut-punktene er angitt, er det bare å nå fingrene opp til redigeringsfunksjonsknappene for å utføre redigeringen. Inn- og ut-punktene kan også brukes til å fokusere kildebåndet.

Smartindikator

Redigering med et tastatur er forskjellig fra redigering med en mus, så redigeringsfunksjonene for kuttesider har blitt oppgradert for å dra nytte av hastigheten til et tastatur. Redigeringsfunksjonene er intelligente og bruker "smartindikatoren" i tidslinjen for å finne ut hvor de skal settes inn, så det meste av tiden trenger du ikke plassere inn eller ut punkter i tidslinjen for å gjøre en redigering. De er plassert rett over inn- og ut-tastene, så de er enkle å finne etter følelsen. Pluss hver gang du redigerer, vil ikke kuttesiden kaste bort tid på å bytte til tidslinjen, slik at du kan holde seg i kildebåndet og visuelt bla gjennom og plassere klipp kontinuerlig. Det er mye raskere, ettersom du bare kan fortsette å legge til klipp i tidslinjen.

Søkehjul

Med et stort søkehjul av høy kvalitet innebygd i panelet, får du en ekstremt nøyaktig måte å trimme bilder på. Med søkehjulet som en så fysisk stor kontroll, forvandler det fullstendig hvordan det føles å trimme bilder. I tillegg er det mye raskere også. Trimknappene vil endre søkehjulet til en trimkontroll, og du holder ganske enkelt trimknappene og roterer søkehjulet. Dette betyr at du kan velge forskjellige trimmodus med venstre hånd mens de justerer trimmen med høyre. Det er ekstremt raskt, og den smarte indikatoren i tidslinjen vil fortelle kundene hvilken redigering brukerne trimmer. Bare flytt langs tidslinjen og rediger live-trim. Det er en helt ny måte å jobbe på.

Overganger

Redigeringsprogramvare kan være treg når du legger til overganger til redigeringer fordi kunder må klikke og dra effekter ned i tidslinjen. Imidlertid, med DaVinci Resolve Speed Editor, kan du bare trykke på en knapp for å slå dem på og av. Det er veldig raskt ettersom du kan bla nedover tidslinjen og legge til eller fjerne effekter. Den smarte indikatoren i tidslinjen vil fortelle deg hvilket redigeringspunkt som vil bli berørt, og du kan flytte tidslinjen for å flytte redigeringspunktet i fokus. Klipptasten vil fjerne enhver effekt på et redigeringspunkt i tidslinjen. Ved å trykke på oppløs, legges en oppløsning til redigeringspunktet ved hjelp av standard varighet. Ved å trykke på knappen for glatt kutt legges det til et jevnt kutt slik at du kan eliminere hoppkutt.

Tastatur og funksjonsknapper

 • DaVinci Resolve Speed Editor eliminerer det store QWERTY-tastaturet for en mindre og mer bærbar design, så funksjonsknappområdet inkluderer bare kontrollene du trenger for redigering. I tillegg har noen taster en alternativ funksjon der du kan trykke og holde nede eller dobbelttrykke for å få en ny funksjon med samme tast. Det betyr at du trenger færre nøkler for en mer bærbar design, men den beholder fortsatt mye redigeringskraft.
 • Escape-tasten er plassert øverst til venstre, slik at den er lett å finne, siden den er den vanligste nøkkelen for å reversere noen funksjoner. Et godt eksempel er synkroniseringskassen, og hvis du velger et kamera, kan du gå tilbake til multiview ved å velge denne rømningstasten. I tillegg, hvis kundene trykker dobbelt på den, fungerer det som angre.
 • Synkroniseringskassen er en ny stil med multikamera, og lar deg finne bilder som er synkronisert med det aktuelle bildet i tidslinjen. Det lar deg finne utkjørsler ved hjelp av et kjent grensesnitt for flere visninger. Bruk deretter kameratastene til å velge et alternativt bilde, og overskriv kilde for å redigere det til tidslinjen.
 • Lydnivåetasten lar deg raskt stille lydnivåer for klipp ved å holde nede og justere nivået ved hjelp av søkehjulet. Det er en rask måte å stille inn lydnivåer under redigering. Ved å dobbeltklikke på tasten kan du legge til en markør, og dobbeltklikke og holde inne lar deg sette markørfargen.
 • Helskjermknappen er uthevet rød, slik at du raskt kan finne den og bytte til fullskjermvisning av seeren. Det er flott å presentere redigeringen for klienter. I tillegg, hvis du dobbeltklikker på full visningsknappen, vil den gå til fullskjermvisning og spille fra rett før den siste redigeringen. 
 • Overgangsknappen ligner på de kutte og glatte knappene, men den vil legge til en tilpasset overgang etter eget valg fra en pall med alle tilgjengelige DaVinci Resolve-overganger. Hvis du trykker og holder inne overgangsknappen, vil brukerne se pallen vises slik at de kan velge det kundene ønsker.
 • Splittknappen vil umiddelbart kutte klippet i tidslinjen ved gjeldende avspillingspunkt. Hvis brukere er plassert på en splittelse i et klipp, vil trykk på delingsknappen fjerne splittelsen. Hvis du trykker og holder nede, kan du bruke søkehjulet til å flytte gjeldende klipp opp og ned på tidslinjen.
 • Hvis du trykker på snap, slår du på snapping i tidslinjen. Å snappe på hastighetseditoren er annerledes, siden den ikke er magnetisk, så den er mer subtil. Det fungerer ved å øyeblikkelig jogge på redigeringspunktene, så det er hyggeligere å bruke. Eller hvis du trykker og holder nede, vil søkehjulet la deg justere seerstørrelsen.
 • Sletting av krusninger fjerner det nåværende klippet ved avspillingspunktet og kruser tidslinjen for å fylle plassen som er igjen av det slettede klippet. Dette eliminerer blanke mellomrom i tidslinjen. Du kan bruke den med splitt for å fjerne deler av bilder du ikke vil ha. I tillegg vil det også redusere tidslinjens varighet.
 • Når liveoverstyring er låst på, lyser knappene, og du kan velge kameraer akkurat som en produksjonsbryter. Du vil se et multiview, og du kan bare kutte fra kamera til kamera. I tillegg har denne delen til og med video- og lydknappene for bedre redigeringskontroll.

 

DaVinci Resolve Speed Editor-modellen inkluderer innebygd Bluetooth slik at du kan bruke tastaturet uten rotete ledninger, og du kan til og med bruke det sammen med det vanlige datatastaturet. Det er perfekt for å bruke den med en bærbar datamaskin. Du kan også bruke tastaturet via USB om nødvendig, og USB-tilkoblingen vil også lade det interne batteriet. Med Bluetooth og et innebygd batteri er tastaturet ekstremt bærbart.

 

NB! Dette er et fysisk produkt som må sendes/hentes.

Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Data
Produktkategori Programvare
Produkttype Foto og Video
Produsent Blackmagic


Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
198946
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.