66034 66034 66034 66034 66034 66034

Blueshape BX8 Batteri Flightcase

IP67 Vanntett og Uknuselig

Varenr:124183
Bestillingsvare
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
3 845,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

BLUESHAPE tilbyr en innovativ løsning for større komfort og sikkerhet når du reiser eller sender litium-ion-batterier større enn 100Wh
med fly. Gjeldende IATA-forskrifter for passasjerer begrenser batterier til 2 mellom 100-160Wh og et rimelig antall under 100Wh. Eventuelle større batterier eller større mengder må sendes med spesiell emballasje og merking, og kan under mange omstendigheter ikke sendes på passasjerfly.

 

IATA-forordningen, pakkeinstruksjoner 965 seksjon 1A og seksjon 1B som nylig ble endret, sier at bare lastefly kan godta pakker som inneholder Li-ion-batterier som er godkjent under UN3480-betegnelsen. I dag er dette den eneste mulige måten å sende batterier større enn 100Wh med fly. De strenge forsendelsesprosedyrene pålegger bruk av spesiell FN-godkjent emballasje.

 

BLUESHAPE har i samarbeid med en ledende produsent av profesjonelle saker laget en dedikert løsning for de bestselgende BLUESHAPE modellene BV095HDmini, BV095HDminiW, BV140HDmini, BV140HDminiW, BG095HDmini, BG140HDmini, fra GRANITE MINI-serien.


Disse boksene er sertifisert i samsvar med FNs regelverk og har et unikt omologasjonsnummer fra et internasjonalt organ, noe som garanterer brukeren, mer trygghet for transport av batterier med fly.

 

BX8 etui har et slagfast ytre etui. Interiøret har demping av skum med høy tetthet for å eliminere og sjansen for innvendig kontakt. Hvert batteri er adskilt i individuelle rom. Når et BLUESHAPE-batteri blir sendt i dette tilfellet med de medfølgende kontaktdekslene på plass, reduseres sjansen for skade under flyging til null. Antallet tillatte batterier i hvert tilfelle beregnes spesielt for å overholde UN3480-forskriften.

 

BLUESHAPE unike omologasjonsnummer og UN3480 deisgnasjon er trykt på sakene, mens de andre obligatoriske markeringene tilbys i pakken som robuste klistremerker som brukeren kan bruke og fjerne om nødvendig:
5x CAO-klistremerker (bare Cargo Aircrafy)
5x klistremerker i klasse 9
5x Shipper/Consignee for avsender / mottaker, som skal brukes i hver gang boksen brukes til å sende batterier

Blueshape BX8 kan også brukes til å frakte batterier om bord ved innsjekking!
Saken kan brukes hvis brukeren ønsker å bære ombord alle batterier mindre enn 100Wh. Forskriften tilsier at batterier under 100Wh faktisk kan transporteres om bord ved innsjekking som medbagasje i rimelige mengder. Å transportere disse typene mindre batterier i BX8 kan være praktisk siden det forbedrer forsendelsens sikkerhet bortsett fra å gi økt trygghet for både bruker og flyselskap. I alle tilfeller er tilstrekkelig pakking alltid viktig.

 

 

VIKTIGE MERKNADER
Denne saken kan brukes til å sende opptil 8 litiumionbatterier med flyselskaper og kurerer som godtar UN3480-batterier som faller under PI965 1A eller PI965 1B (vi foreslår at du alltid bruker PI965 1A for enklere merking)


BLUESHAPE ønsker å gjøre det eksplisitt klart at bruk av denne saken ikke gir brukere mulighet til å ignorere forskriftene og begrensningene som IATA har gitt for lufttransport av litium-ion-batterier.
Brukere blir også påminnet om at sertifiseringen bare dekker de utpekte BLUESHAPE-batteriene.
Vi kan ikke påta oss noe ansvar hvis andre tredjepartsbatterier brukes.
Brukere blir påminnet om at forskjellige land og flyselskaper kan velge å ha sine egne tilleggsrestriksjoner og forskrifter.
Brukere kan være lurt å skrive ut gjeldende forskrifter for farlig gods og oppbevare informasjonen med saken så vel som sakssertifiseringen.
Alle flyselskaper skal være kjent med design og utvikling av dedikerte pakkeløsninger for farlig gods.
Flyselskaper vil vurdere li-ioninnholdet til andre passasjerer så vel som elementer i disse tilfellene for å avgjøre om varene kan aksepteres for levering.


Flyselskaper kan etter eget skjønn avlede saken til et fly med mindre mengde farlig gods eller nekte det helt.
DET FORESLÅTES AT FLYSELSKAPET KONTAKTES PÅ FORHÅND FOR RETTIGHET TIL HVER SENDELSE.

 

 

  • Max approved gross weight at transport - 10 Kg
  • Lightweight, IP67 waterproof, unbreakable case with ergonomic handle
  • Automatic valve to automatically self adjusts the internal air pressure
  • Heavy duty latches designed to remain closed even if the case falls
  • Reinforced corners for maximum impact resistance
  • Size: 405 x 330 x 170mm
  • Weight: 2.57Kg - without batteries
Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Tilbehør
Produktkategori Batteri og Lader
Produkttype Batteri
Produsent Blueshape


Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
66034
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.