99946 99946 99946 99946 99946 99946 99946 99946 99946

Blueshape Metal plate ARRI LF

AB-Mount step up voltage to 21V

Varenr:MVAL-LF
Bestillingsvare
 • 0BarCode
 • 0Hovedlager
 • 0Skøyen
11 690,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

BLUESHAPE har designet en effektiv batteriplate for ALEXA LF®. Dette tilbehøret lar et 14V batteri gi den nødvendige spenningen gjennom en moderne strømkonverter som optimaliserer belastningen på batteriet med en virkningsgrad som ikke er lavere enn 95%.
Ved å gi ca 21V til kameraet kan MGAL-LF også fungere som en sekundær strømkilde når kameraet drives via en ekstern DC-kilde som et blokkeringsbatteri eller en KRAFTSTASJON.

ARRI ALEXA LF® kamera i storformat trenger minimum 20V for å fungere ordentlig. Dette er utover spesifikasjonene til et normalt 14.4V batteri og tillater ikke bruk av en standard batteriplate.

BLUESHAPE-platen gir også digital kommunikasjon fra batteriet til kameraet for BLUESHAPE-batterier. Brukeren vil se RSOC (relativ ladetilstand) på kameradisplayet, data som ikke er tilgjengelige med andre batterier enn BLUESHAPE.

Kameraets krav har inspirert teamet vårt til å utvikle det ideelle 3-Stud-batteriet for bruk medARRI ALEXA LF®: GRANITE HDplus-serien
Basert på dataene som leveres av kameraprodusenten (se nedenfor), kan brukeren forvente følgende driftstider når de bruker MGAL-LF med disse batteriene:

 • BG100HDplus: fra 46 til 35 minutter
 • BG190HDplus: fra 93 til 69 minutter
 • BG290HDplus: fra 139 til 105 minutter

Merknader

 1. ALEXA-LF Power Draw (som erklært av ARRI®)
  For å behandle det økte piksletallet og samtidig opprettholde ALEXAs beste generelle bildekvalitet, trekker ALEXA LF ??120W og 160W mens du spiller inn, med EVF-1 og trådløs videosender på, men ikke noe ekstra tilbehør er festet. 120W er målt mens du registrerer ProRes 4444 i LF 16: 9 sensormodus med 24 fps på SxS PRO + 256 GB-kort. 160W har blitt målt mens du registrerer ARRIRAW ved 90 fps i LF Open Gate sensormodus på SXR Capture Drive. Elektronisk tilbehør vil øke strømtilførselen basert på trekningen av tilbehøret.
 2. Gjennomsnittlig strøm som kreves av batteriet:
  På grunn av tilstedeværelsen av den interne oppstartkretsen til MGAL-LF, må batteriet frigjøre mer energi enn kameraet trenger. Takket være kretsenes høye effektivitet er energiforskjellen minimal, sparer strøm, reduserer energitapet og varmen som genereres av enheten og forlenger kameraets driftstid. Fra testene våre viste kretsløpet en gjennomsnittlig virkningsgrad på ca. 96%, 98% med fullt batteri, 95% når batteriet er tomt når du bruker 160W.
Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Blueshape


Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
Logg inn for å skrive anmeldelse...
99946
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.