99314 99314 99314

Braun Scouting cam black 500 mini

Viltkamera

Varenr:128145
3 stk. Weblager
 • 3Hovedlager
 • 0Skøyen
1 229,-
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Den nye Braun Scouting Cam Black 500 Mini med sin kompakte størrelse og vekt dokumenterer spektakulære bilder og videoer i naturen.

Egenskaper

 • Størrelse: 104 x 74,6 x 43 mm
 • Vekt: 236 g
 • 5 Megapiksler CMOS Bildesensor
 • Videoppløsning opp til 1080p
 • PIR bevegelsessensor
 • 2x svarte IR-lysdioder (høy effekt 850nm) for nattopptak
 • 1,9'' farge TFT-skjerm
 • Lagring på et micro SD-kort (opptil 32 GB)
 • Time-lapse
 • Innebygd mikrofon og høyttaler

Diskret

Når du er på jakt eller er en naturfotograf og vil vite hvilke dyr som finnes i skogen kan du bruke dette enkle og diskrete viltkameraet. Ved hjelp av disse "fotofellene" kan ville dyr som hjort, villsvin, rever og andre følges ubemerket og deretter spores.

Vanntett

Kameraprodusenten Braun Photo Technik utvider sitt utvalg av viltkameraer med en ekstra BRAUN Scouting Cam Black500 mini, som navnet allerede tilsier - er et lettvektskamera på 104x74,6x43mm og en vekt på bare 236g. Braun leverer Scouting Cam Black500 Mini i et robust hus og en høy kvalitet på 5 megapiksler CMOS-bildesensor, en PIR-bevegelsesdetektor med en radius på 40 ° samt to svarte IR-lysdioder (høy effekt 850nm) for innspilling på natten. Det kompakte og vanntette kamerahuset gir beskyttelse i henhold til IP56-standarder. Braun Scouting Cam Black500 Mini tilbyr også et 1,9" farget TFT-display for å sjekke opptak, som er lagret på et micro SD-kort (opptil 32 GB, i AVI og JPG-format).

Infrarøde LED-lamper for opptak om natten

Den 5 MP CMOS-bildesensoren gir flotte bilder på dagtid og videoer med en lengde på opptil 10 minutter og en oppløsning på 1080p (15fps). Så snart dagslyset blekner, aktiveres de to svarte infrarøde LED-lampene for å lyse opp scenen. Opptak om natten er i svart-hvitt av tekniske grunner, med en maksimal opptaksavstand på 20 meter. Utløsertiden er bare 0,45 sekunder.

Time-Lapse

Time-lapse-opptak, enten video eller bilde, er også mulig med den nye Scouting Cam. Arbeidstemperaturer varierer fra -7 til 40 grader Celsius. Scouting Cam Black500 har også en integrert mikrofon, en høyttaler, passordbeskyttelse samt en visning av dato, klokkeslett, månefase og temperatur. Strømforsyning skjer via fire AA-batterier. Inkludert i pakken er en trefesting og et festebånd for å montere kameraet på et tre. Alternativt kan kameraet monteres på et stativ og plasseres hvor som helst.

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Braun


Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
99314
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.