530 530 530

Canon EOS 5DS R Kamerahus

50,6Mp, 5bps, Low-pass Cancellation

Varenr:100177
1 stk. Weblager
 • 1Hovedlager
 • 0Skøyen
29 987,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Canon EOS 5DS R – en ny klasse digitale speilreflekskamera i fullformat med skyhøy oppløsning.

Egenskaper

 • 50,6-megapikslers CMOS-sensor
 • 2 DIGIC 6-prosessorer
 • Kansellerende lavpassfilter (5DS R)
 • 150 000-pikslers RGB+IR lysmåler
 • Opptil 5 bilder i sekundet
 • AF som kan overgå EOS 1D X

Rask og høyoppløst

Canon EOS 5DS R hever lista for fullformats digitalkameraer med sine 50,6 megapiksler. I skrivende stund er det ingen andre kameraer i nærheten av dette.

EOS 5DS R er utstyrt med et kansellerende lavpassfilter, som gir enda mer detaljer enn 5DS, og er i dag det krafigste verktøyet du kan få til naturfoto. 5DS R har større risiko for å gi bilder med moare-effekter enn 5DS ved fotografering av motiver med repeterende mønstre som tekstiler og annet.

Den høye oppløsningen gir deg enda større muligheter til å beskjære bildene mens du fortsatt har et høyoppløst bilde igjen. Du kan beskjære bildet direkte i kameraet til en cropfaktor på 1,3 og 1,6. 1,6x gir deg et stillbilde på 19 megapiksler.

Doble prosessorer

Doble DIGIC 6-prosessorer gir deg muligheten til å fange ethvert øyeblikk med høy kvalitet og presisjon. Prosessorene tar seg ikke bare av datastrømmen og bildeprosesseringen, men gir overlegen kraft til både autofokus og lysmåling så alt fungerer sømløst sammen.

Autofokus

Kameraets autofokussystem består av 61 autofokuspunkter med 41 kryssensorer som leverer fantastisk skarphet over hele bildeflaten. Når du fotograferer bevegelige motiver, hjelper Canons EOS iTR.-tenkologi (intelligent Tracking and Recognition) deg til å få perfekt fokus ved å spore både ansikter og farger.

Kameraet har også en RGB+IR lysmåler på 150 000 piksler, som kan detektere ulike typer motiv og dermed lettere beregne eksponeringen. Den har også en flimmer-sensor, som gjør at du unngår uønskede effekter når du fotograferer flimrende lys.

Bygd for å jobbe

Søkeren, som dekker 100% av bildet, og er svært stor og lys, gir deg elektronisk informasjon og gjør det lettere å komponere bildet på beste måte. Informasjonsskjermen på toppen kan tilpasses dine behov, så du får all den informasjonen du trenger, men ikke mer.

Kamerahuset er, utvendig, svært likt EOS 5D Mark III, så du kjenner deg lett igjen og kommer raskt i gang. Huset er laget i magnesiumlegering for å tåle tøffe tak, og værtettet for å tåle klimaet.

Kreative programmer for fantastisk detaljrikdom

EOS 5DS R har flere kreative programmer, som f.eks. "Fine Detail" som maksimerer detaljnivået fra den høyoppløste bildebrikken og gjør avansert justering av skarphet direkte i kameraet. Multieksponering, HDR og innebygd timer gir deg enda flere muligheter til å være kreativ. Den innebygde timeren lar deg gjøre intervallfotografering og lage time-laps-videoer uten avansert tilbehør.

Forskjellen mellom Canon EOS 5Ds og 5DsR

Forskjellen mellom Canon EOS 5Ds og 5DsR er at 5DsR er utstyrt med et "low passcancellation filter" som gir deg "skarpere" bilder sammenlignet med det tradisjonelle lavpassfiltere som finnes i 5Ds. For deg som er natur- eller studiofotograf anbefales 5DsR da du ofte vil ha best kontroll over fotograferingssituasjonen og også kan flytte kamera litt for å endre lyset og slippe moiré.

I pakken

 • EOS 5DS R kamerahus
 • Øyemusling Eg
 • Oppladbart batteri LP-E6N
 • Batterilader
 • Skulderrem
 • USB-kabel IFC-150U II
 • Programvare
 • Brukerveiledning

Husk minnekort! Selges separat.

Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Kamera
Produktkategori Systemkamera
Produkttype Speilrefleks
Produsent Canon
Sensorstørrelse Fullformat


Tilbehør
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
530
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.