536 536 536 536

Canon EOS 5D Mark IV Kamerahus

(1)
Varenr:100179
Ubekreftet - Nytt parti på vei inn...
 • 0Hovedlager
 • 0Skøyen
25 989,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Med EOS 5D Mark IV fra Canon 30MP, 4K Video, GPS, Wi-Fi, 7 fps. får du et komplett kamera som takler alle situasjoner, inkludert 4K-video og Dual Pixel CMOS AF.

Egenskaper

 • Et kamera som takler alle oppgaver med glans
 • 4K-video med Dual Pixel CMOS AF
 • 30 megapiksler med inntil 7 bilder pr. sekund
 • Pekeskjerm

Fullformat

Canon EOS 5D Mark IV er et fullformatkamera som ikke inngår kompromisser på bildekvalitet og alltid leverer profesjonell ytelse. Kameraet har avanserte spesifikasjoner og gjør en fantastisk jobb uansett om du fotograferer eller filmer bryllup, portrett, natur, landskap, jobber som sportsfotograf eller fotojournalist. En CMOS bildebrikke på 30 megapiksler, 4k-video, seriebilder med inntil 7 bilder pr. sekund samt en utrolig rask og presis autofokus med 61 AF-punkter gir bilder og filmer med fantastiske detaljer, selv under de tøffeste forhold.

Fantastisk bildebrikke

Canon EOS 5D Mark IV har en nyutviklet bildebrikke som bygger på den du finner i storebror, EOS 1Dx Mark II, og gjør at du får lavt støynivå og stort dynamikkomfang. Med ISO-verdier opp til 32 000 (kan utvides til 102 400), yter kameraet glimrende under vanskelige lysforhold. Både autofokussystemet og lysmåleren er hentet fra 1Dx Mark II og gir forbedret motivgjenkjenning og følgefokus.

Tilpass kameraet til dine behov

Kamerahuset har forbedret værtetting fra forgjengeren og dessuten lavere vekt. Med programmerbare knapper kan du tilpasse kameraet til å fungere akkurat slik du ønsker. På den nye, høyoppløste pekeskjermen kan du endre innstillinger og sette fokuspunkt, noe som er svært nyttig, ikke minst ved filming.

Dual Pixel CMOS AF

Takket være to fotodioder pr. piksel kan hver piksel fasedetektere og CMOS-brikken kan gi rask og presis autofokus på cirka 80% av bildeflaten. Ettersom brikken da kan plukke opp endringer på pikselnivå får du kontinuerlig autofokus og avansert følgefokus både på video og fotografering i live view. På kameraets 8,1cm store pekeskjerm kan du velge fokuspunkt i hele bildeflaten med et enkelt trykk.

Dual Pixel RAW

Med Dual Pixel RAW tar kameraet et bilde med de venstrestilte sensorene og ett bilde med de høyrestilte. Tidligere har disse blitt slått sammen til ett råbilde. Nå kan du ha dataene liggende separat i RAW-filen, noe som gir dobbelt så mye data. Det gjør at du har mer informasjon å jobbe med i etterkant. I Canons programvare, DPP, kan du bruke denne informasjonen for blant annet å mikrojustere fokus, bokeh og fjerne ghosting for annen sløring av bildet.

4K-filming

Canon EOS 5D Mark IV passer utmerket for filming og kan filme i DCI (Digital Cinema)-standard 4K med en oppløsning på 4096x2160 piksler i 30/25/24fps. Den har også støtte for 4K i 3840x2160 piksler samt full HD i 1080/60p og 720/120p. Med 4K Framegrab kan du hente ut et 8,8 megapikslers stillbilde fra videostrømmen og lagre direkte i kameraet.

 

 

 

 I pakken

 • EOS 5D Mark IV
 • Batteri LP-E6N
 • Batterilader LC-E6E
 • Øyemusling Eg
 • Bred skulderrem
 • USB-kabel IFC-150U II
 • Kabelbeskytter
 • EOS Digital Solution (CD)

 

Husk minnekort! Selges separat.

Teknisk info

Produktinformasjon

Antall minnekortplasser 2
Berøringsskjerm Ja
Bildestabilisator i kamera Nei
Cropfaktor 1.0x
Farge Sort
Fatning Canon EF
Fullformat Ja
GPS Ja
HDR Ja
Hodetelefonutgang Ja
Hovedkategori Kamera
Innebygd blits Nei
Kameratype Speilrefleks
Korteste lukkertid 1/8000
Megapiksler 30
Mikrofoninngang Ja
Minnekorttype
 • Compact Flash
 • Secure Digital
NFC Ja
Produktkategori Systemkamera
Produkttype Speilrefleks
Produsent Canon
Sensorstørrelse Fullformat
Støtsikkert Nei
Time lapse Ja
Vanntett Nei
Videooppløsning 4096x2160
Vribar skjerm Nei
Værbeskyttet Ja
Wi-Fi Ja


Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)

Tormod Nordskog 25.01.2018 Kjøpte dette kamera hos Foto.no. Jeg har erfaring med EOS Canon 5 D Mk2 i fra før men ble veldig positiv overrasket hvilken utvikling og muligheter dette kamera har fått. Når det gjelder butikken hos Foto.no synes jeg de er veldig hyggelige og yter god service så jeg er veldig fornøyd med dette kjøpet , kan anbefales.
 
Upassende?
536
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.