20141 20141 20141 20141

Canon EOS C100 Mark II

S35 HD Cinema Kamera

Varenr:106730
Bestillingsvare
 • 0Hovedlager
 • 0Skøyen
36 182,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Canon EOS C100 Mark II er utstyrt med teknologi hentet fra flaggskipet EOS C500, og kan skilte med avansert bildemotor med enestående ytelse. Førsteklasses resultat under alle opptaksforhold.

Egenskaper

 • Super 35mm CMOS-sensor på 8,3 megapiksler
 • ISO 102400
 • Dual Pixel CMOS AF og ansiktsgjenkjenning med AF
 • Opptak i to formater samtidig: AVCHD/MP4 opptil 1080/60p
 • OLED-skjerm og forbedret søker
 • Innebygd Wi-Fi og mulighet for fjernstyring
 • Slow og Fast motion
 • Innebygd Wi-Fi og FTP
 • Vridbar skjerm
 • Vridbar og uttrekkbar søker

Suveren ytelse

En Canon Super 35mm CMOS-sensor på 8,3 megapiksler kombinert med en DIGIC DV 4-prosessor gir de fyldige fargene og det store dynamiske omfanget som kjennetegner Cinema EOS-kameraene, mens utvidet ISO-område fra ISO 320 til ISO 102400 sikrer suveren ytelse, selv i omgivelser med ekstremt lite lys. Kameraet har også et nytt system for bildeprosessering som gir enda bedre ytelse med mindre moiré og bildestøy, noe som resulterer i skarpere bilder.

Enkelt å fokusere

EOS C100 Mark II er utstyrt med Canons banebrytende Dual Pixel CMOS AF-teknologi som standard, noe som gjør at alle kan finne fokus og enkelt veksle mellom ulike objekter i ett enkelt opptak. Canons teknologi for ansiktsgjenkjenning med AF støttes også og gir enda bedre kreativ kontroll gjennom automatisk gjenkjenning og fokussporing for ansikter.

Film i ulike format

EOS C100 Mark II har to opptaksformater som dekker behovene i ulike produksjonstyper. Med opptak i to formater kan operatøren ta opp full HD-film i både MP4- (opptil 35 Mbps) og AVCHD-kvalitet (opptil 28 Mbps) samtidig, med bildefrekvenser på opptil 60P. Det er også mulig å ta opp i HD og SD til separate SD-minnekort for optimal fleksibilitet og enkel deling. Disse funksjonene utvider de kreative mulighetene på EOS C100 Mark II og gjør det også mulig å ta opp i sakte og rask film.

Integrert Wi-Fi

EOS C100 Mark II er den første modellen i Cinema EOS-serien med integrert Wi-Fi-tilkobling, noe som gjør det enda enklere å dele opptak fra kameraet – takket være muligheten til å overføre filer via FTP. I situasjoner som krever kort produksjonstid, for eksempel nyheter og reportasjer, kan du bruke funksjonen for opptak i to formater til raskt å dele SD-filer i lav oppløsning direkte fra kameraet, samtidig som du har en HD-kopi i bakhånd for sikkerhets skyld.

Lett å håndtere

Takket være den robuste, kompakte designen er EOS C100 Mark II rustet for opptak under en rekke ulike forhold, og er spesielt egnet for fotografer som jobber alene. Nettleserbasert kamerabetjening via innebygd Wi-Fi og støtte for Canons multifunksjonelle fjernkontroll RC-V100 gjør det mulig å plassere kameraet på steder som tidligere har vært utilgjengelige.

 

Husk minnekort! Selges separat.

Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Kamera
Produktkategori Videokamera
Produkttype Cine
Produsent Canon


Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
20141
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.