26765 26765 26765 26765 26765 26765 26765 26765

Canon EOS C200

Inkludert 128GB CFast minnekort

(1)
Varenr:108924
Bestillingsvare
 • 0Hovedlager
 • 0Skøyen
73 989,-
-+
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Canon EOS C200 er det første Cinema EOS-kameraet med støtte for det nye RAW-opptaksformatet – Cinema RAW Light – som gir samme fleksibilitet når det gjelder fargenyansering som Cinema RAW - med mindre filstørrelse, noe som gjør det mulig å ta opp internt på et CFast 2.0™-kort.

+ CFast minnekort 128GB 

LES OGSÅ: Canon lanserer ny Cinema EOS med 4k RAW (foto.no)

EOS C200 – nøkkelfunksjoner: 

 • Internt 4K-opptak i Cinema RAW Light og MP4-format
 • Kontinuerlig opptak med høy bildefrekvens på 120 bilder/sek (maksimum) uten beskjæring ved full HD
 • Opptil 15-stopps dynamisk omfang (Cinema RAW Light)
 • Bilde og lyd i høy profesjonell kvalitet
 • Dual Pixel CMOS AF med berøringskontroll og omfattende opptaksfunksjoner
 • Enkel betjening og fleksibel konfigurasjon

Nyutviklede Canon Dual DIGIC DV 6-prosessorer gjør det mulig å ta opp 4K UHD/50P MP4, 4K DCI RAW og kontinuerlig med 120 bilder/sek HFR (høy bildefrekvens) i full HD uten beskjæring. Samtidig sørger forbedringer i Dual Pixel CMOS AF-teknologien og en ny LCD berøringsskjerm for jevn autofokus og effektiv sporing.

Funksjonalitet inspirerer til kreativitet

EOS C200 er utstyrt med Canons 4K Super 35mm CMOS-sensor med 8,85 effektive megapiksler samt en nylig utviklet Dual DIGIC DV6-bildeprosessor. Det betyr at det er mulig å ta opp i Cinema RAW Light-format med 4K DCI 50P internt på et CFast 2.0™-kort. Det er også mulig å ta opp i 4K UHD med 150 Mbps og 2K eller full HD med 35 Mbps på SD-kort i MP4-format. 

Med støtte for opptil 15-stopps dynamisk omfang med Cinema RAW Light og opptil 13-stopps dynamisk omfang i MP4 (Canon Log / Log 3), fanger kameraet detaljer i høylys og skygge på en utmerket måte.

EOS C200 har også opptak i både sakte og rask film med opptil 120 bilder/sek uten beskjæring i full HD/MP4, noe som er perfekt til kreative opptak i sakte film.

ISO-område fra 100 til 102 400 sikrer utmerket ytelse selv i vanskelige lysforhold, for eksempel når du raskt bytter mellom opptakssteder. Innebygde optiske ND-filtre med opptil 10 stopp gir ytterligere fleksibilitet og gjør det mulig for filmskapere å filme i sterkt lys og utvide dybdeskarphetskontrollen. 

Avansert betjening og ergonomisk design

EOS C200 er designet for proffer og passer perfekt til oppdrag alene. Kameraet er utstyrt med avansert autofokussystem som gir pålitelighet og nøyaktighet når du tar opp i 4K-format, samt en LCD berøringsskjerm der filmskapere enkelt kan velge motiv. Har du behov for å veksle mellom ulike motiver i et opptak, sørger Dual Pixel CMOS AF for jevn autofokus, mens funksjonene for manuell fokusassistent, ansiktsgjenkjenning med ansiktsprioritet og kun ansikt, gir deg større kreativ fokuskontroll.

Det lette kamerahuset til EOS C200 på kun 1,4 kilo, er designet for behagelige håndholdte opptak, og er en stor fordel ved lange opptak. Den kompakte størrelsen gjør også kameraet egnet for montering på drone eller i slingrebøyle (gimbal).

Med innebygget Wi-Fi- og Ethernet-tilkobling kan du betjene kameraet fra en nettleser og overføre filer via FTP. Kameraet er også kompatibelt med en rekke nytt og spennende tilbehør, inkludert Canons elektroniske søker, EVF-V70.

Cinema RAW Light – neste generasjons arbeidsflyt

Canon har samarbeidet med flere partnere for å sikre at Cinema RAW Light-formatet integreres i ulike programvarer. Som et resultat kan man nå redigere Cinema RAW Light-videoformatet i DaVinci Resolve fra Blackmagic Design. Det er også mulig å redigere i Media Composer fra Avid Technology ved hjelp av Canon RAW Plugin for Avid Media Access. Formatet kan også redigeres ved hjelp av Canon-programmet Cinema RAW Development.

Det er også planlagt at EDIUS Pro, som er Grass Valleys redigeringsprogram, får støtte for Cinema RAW Light i løpet av 2017. I tillegg vil en fremtidig versjon av Final Cut Pro X fra Apple Inc. ha støtte for Canons Cinema RAW Light-format ved hjelp av Canon RAW Plugin for Final Cut Pro X.

Fremtidig firmwareoppgradering

Canons XF-AVC-videoformat blir tilgjengelig i en fremtidig firmwareoppgradering. Denne oppgraderingen er gratis og vil etter planen bli tilgjengelig 1. halvår 2018.

Husk minnekort! Selges separat. 

I pakken

 • LA-V1 LCD Attachment Unit for EOS C200 
 • HDU-2 Handle Unit for EOS C200/C200B 
 • GR-V1 Camera Grip for EOS C200 
 • Shoulder Strap
 • CA-A10 Compact Power Adapter for EOS C300 Mark II, C200, and C200B Camcorders 
 • Single Battery Charger for EOS C300 Mark II, C200, and C200B Batteries 
 • Compact Power Adapter 
 • UN-5 Unit Cable for Canon EOS C200, C300 Mark II, C700, and XC15 (20"') 
 • Eyecup 
 • BP-A30 Battery Pack For EOS C300 Mark II, C200, and C200B 
 • Shoulder Strap 
 • Tape Measure Hook 
 • Thumb Rest 
 • Body Cap
Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Kamera
Produktkategori Videokamera
Produkttype Cine
Produsent Canon


Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)

Filmskaper Marius Loland 15.01.2018 Jeg jobber som filmskaper, og dette kameraet har tatt meg inn i RAW-æraen. Tidligere brukte jeg Canon 1D X II til å filme med. (Min blogg-anmeldelse her: https://mariusloland.no/2017/01/23/review-of-canon-1d-x-ii/ ) Den største oppgraderingen jeg merket da jeg gikk over til C200 var XLR-inngangene, innebygd ND-filter og mye større dynamisk rekkevidde. Helt fantastisk bildekvalitet i dette kameraet! Eneste negative måtte være at det er litt tungt. Litt tyngre enn Canon C100 som jeg brukte tidligere. RAW-filene fyller også opp harddisken relativt kjapt. Ellers er det bare å løpe og kjøpe for alle filmskapere!
 
Upassende?
26765
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.