38467

Canon KJ20x8.2B Portable 20x HD

Med 2x Zoom Extender

Varenr:112709
Bestillingsvare
 • 0Hovedlager
 • 0Skøyen
49 850,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Canon KJ20x8.2B IRSD

 

KJ20x8.2B er Canons bredeste (8,2 mm) objektiv i den prisgunstige 20x zoom-klassen, og dekker et bredt spekter av brennvidder, spesielt i kombinasjon med den innebygde 2x extenderen som utvider sin 8,2mm- 164mm brennvidde til 16,4mm - 328mm.


Canon introduserte for første gang HDgc-serien av HD-bærbare objektiver for fem år siden for å gi høy optisk ytelse til konkurransedyktige priser for den fremvoksende generasjonen av bærbare HD-videokameraer designet for ENG og andre typer programmering. HDgc-produktlinjen har siden vokst til et bredt spekter av bærbare HD-objektiver utviklet for å møte et bredt spekter av produksjonsapplikasjoner for lavpris-HD-kameraer og videokameraer med enten 2/3-tommer, 1/2-tommer eller 1/3 -tommers kameraer. Innføringen av KJ20x8.2B markerer nå et gjennombrudd i pris og ytelse for de mange produksjonsapplikasjonene som søker kostnadseffektive HD-oppkjøpssystemer basert på en ny generasjon av billige 2/3-tommers videokameraer.

 

Om Dette Objektivet

Den fremragende optiske ytelsen til Canons nye KJ20x8.2B bærbare HD-objektiv er resultatet av Canons verdensledende designverktøy, inkludert banebrytende optisk simulering og 3D-designteknologi, nye optiske glassmaterialer og belegg, og ekstraordinært spredningsglass (som Canon bruker også for sine flagship HDxs serie objektiver). Samlet har disse teknologiene og materialene tilrettelagt en uvanlig høy grad av optimalisering av kostnadseffektivitet til det nye KJ20x8.2B. Objektivet har minimert aksial og lateral kromatisk aberrasjon, komaaberrasjon og geometrisk forvrengning. De nye optiske materialene og flerlags optiske beleggene som brukes til KJ20x8.2B, demper effektivt optiske gjenstander som ghosting, bluss og blending som kan stimuleres av sterke lyskilder (for eksempel sol på dagtid og billyset om natten). KJ20x8.2B har en høy MTF (modulasjonsoverføringsfunksjon) på bildesenteret som også er godt kontrollert ut for å vise ekstremiteter. Denne høye MTF-en er godt vedvarende selv med operasjonelle justeringer av brennvidde og objektavstand. KJ20x8.2Bs optiske ytelse er velbalansert for både nærliggende og fjerne motiver, og gjengivelsen av fjerne motiver i vidvinkler - ofte kreves for landskaps- og bybilder - overgår tidligere tilgjengelige objektiver i denne prisklassen. 

Det nye objektivet har en forbedret makrofunksjon som effektivt reduserer minimum objektet avstand (fra fronten av objektivet) til bare 10 mm.

I tillegg til den optiske sofistikasjonen, har det nye KJ20x8.2B bærbare HD-zoomobjektivet også Canons nyeste forbedringer i Advanced Drive Unit-teknologi. Denne teknologien er kjent for bekvemmeligheten og kontrollen det gir kameraoperatører som bruker Canon bærbare HD-objektiver. På det nye KJ20x8.2B inkluderer Advanced Drive Unit-teknologien Shuttle Shot, en Canon-eksklusiv teknologi som forbedrer produksjonskapasiteten. Ved å trykke på en knapp, tillater Shuttle Shot at operatøren raskt kan zoome frem og tilbake mellom to posisjoner. Shuttle Shot kan brukes til å zoome til telefotoposisjonen for å kontrollere fokus og nesten umiddelbart gå tilbake til opprinnelig posisjon, eller brukeren kan "shuttle" mellom to zoomposisjoner når som helst. Brukere kan angi bestemte Shuttle Shot-zoomposisjoner ved hjelp av en enkel "Memo" trykkbryter; bryteren muliggjør mer pålitelig Shuttle Shot-oppsett i feltet, der det kreves mer konsekvent funksjon av kontrollene. KJ20x8.2Bs zoom kan flyttes fra ende til ende i så lite som 1,0 sekund, en forbedring i forhold til hastigheten til tidligere modeller; Selv om det er raskere, gir ny støyundertrykkelse på servomotoren inne i den Advanced Drive Unit en veldig god drift.

 

Bredeste Vinkel

8.2mm Synsvinkel er den bredeste vinkelen til noe objektiv i sin klasse.

 

Innebygd 2x Extender

Tidligere inneholdt bare relativt høykvalitets HDTV-objektiver innebygd extender. Den nylige ankomsten av mange nye billigere HD-videokameraer har imidlertid skapt en sterk etterspørsel etter mer prisgunstige HD-objektiver med innebygd extender. Dette er spesielt viktig for journalistikk og produksjonsapplikasjoner som søker kostnadseffektive HD-oppkjøpssystemer innenfor begrensede budsjetter.

 

Fremragende Optisk Ytelse

Nye designverktøy, som omfatter banebrytende optisk simulering og kraftige 3D-designteknologier kombinert med nye optiske glassmaterialer og nye optiske belegg, ga en ny optimalisering av kostnadseffektivitet til dette nye objektivet. KJ20x8.2B IRSD har en høy MTF på bildesenteret som også er godt kontrollert ut til bildeekstremiteter. Designoptimaliseringen opprettholder den høye MTF-en med operasjonelle justeringer av brennvidde og objektavstand. Langsgående og laterale kromatiske aberrasjoner har blitt minimert, så vel som monokromatiske aberrasjoner som koma og astigmatisme. Geometrisk forvrengning ved vidvinkelinnstillinger er umerkelige.

De nye optiske materialene og flerlags optiske beleggene har effektivt dempet optiske gjenstander som ghosting, bluss og blending, som kan stimuleres av sterke lyskilder (for eksempel sol på dagtid og billysene om natten).

 

Nyutviklet Advanced Drive Unit

Ulike selskaper har rullet ut kameraer med objektivaberrasjonskorrigeringsfunksjoner de siste årene. Av denne grunn er KJ20x8.2B IRSD utstyrt med et kamera-kommunikasjonsgrensesnitt for å støtte disse separate aberrasjonskorrigeringsfunksjonene. * 1

KJ20x8.2B IRSDs zoom kan bevege seg fra ende til ende på 1,0 sekunder, en forbedring over KJ20x8.5B KRS hastighet. Servomotoren har en støyundertrykkende konstruksjon for å sikre at det ikke er tilsvarende økning i støy. Drive Unit-en har samme ergonomisk utformede form som KJ20x8.5B KRS.

På den nyutviklede Advanced Drive Unit er memo-bryteren, som setter bestemte zoomposisjoner for Shuttle Shot-funksjonen, endret til en trykkbryter. På tidligere Drive Units, for å huske zoomposisjonen, måtte operatøren justere posisjonen med en volumbryter. Memo-bryteren muliggjør mer pålitelig Shuttle Shot-oppsett i feltet der det er nødvendig med mer konsekvent funksjon av kontrollene.

*1. Sjekk med kameraprodusenten for å se om KJ20x8.2B IRSD er kompatibel med kameraets aberrationskorreksjonsfunksjoner. 

 

 

Produkt Kategori

 • ENG Objektiv

 

Produkt Serie

 • KJ20x8.2B IRSD

Bildekomposisjon

Objekt Bildeformat

 • 2/3-inch

 

Aspect Ratio

 • 16:9

 

Objekt Bildestørrelse

 • 9.59 mm (H) x 5.39 mm (V)

 

Zoom Ratio

 • 20 X

 

Brennviddeområde

 • 8.2-164mm

 

Brennviddeområde med Extender

 • 16.4-328mm

 

Vinklet Synsfelt

 • 60.7o×36.5o ved 8.2mm
 • 3.4o×1.9o ved 164mm

 

Vinklet Synsfelt med Extender

 • 32.6o×18.7o ved 16.4mm
 • 1.7o×0.9o ved 328mm

Optisk Lysstyrke

Maksimal Relativ Blenderåpning (F-nummer)

 • 1:1.9 ved 8.2-115.4mm
 • 1:2.7 ved 164mm (Ramping Karakteristisk)

 

Maksimal Relativ Blenderåpning (F-nummer) med Extender

 • 1:3.8 ved 16.4-230.8mm
 • 1:5.4 ved 328mm (Ramping Karakteristisk)

Scene Komposisjon

MOD Fra Fronten av Objektivet

 • 0.9m (10mm med Makro)

 

Scene Object Dimensjoner ved MOD

 • 98.2×55.2cm ved 8.2mm
 • 5.0×2.8cm ved 164mm

 

Scene Object Dimensjoner ved MOD med Extender

 • 49.1×27.6cm ved 16.4mm
 • 2.5×1.4cm ved 328mm

 

Fysiske Attributter

 • Bredde: 163.3mm
 • Høyde: 103mm
 • Lengde: 208mm
 • Vekt: 1,42 kg (3.13lbs)


    

 
Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Canon


Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
38467
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.