58788 58788 58788 58788 58788 58788 58788 58788 58788 58788 58788 58788 58788

Canon EOS RP + RF 24-240mm F4-6.3

Varenr:120316
3 stk. Weblager
 • 3Hovedlager
 • 0Skøyen
23 488,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Canon EOS RP er det minste fullformatkameraet og gjør det lett å ta med på tur. Dette kameraet trenger aldri ligge igjen hjemme.

I stedet for å ha et stort og godt kamera du bruker til spesielle anledninger og et lite og dårligere til hverdags, hvorfor ikke skaffe seg et lite og godt kamera som kan være med alltid? Canon EOS RP er det kameraet.

Egenskaper

 • Mindre og lettere enn selv små speilreflekskameraer (485g inkludert batteri og minnekort)
 • Canons nye, RF-fatning gir deg tilgang på de nyeste, beste objektivene
 • Kan brukes med all speilrefleksoptikk for EOS med en adapter
 • 26 megapiksler
 • Avansert autofokus virker i svært dårlig lys (-5EV)

Avansert kamera

Hvis du ønsker deg et avansert kamera med den flotte bildekvaliteten du får fra fullformat, men ikke vil bære deg ihjel, er Canon EOS RP det minste du kan få. Det er spekket med avansert autofokus som virker omtrent i stummende mørke og som kan følge krevende motiver. Den gjenkjenner øyne og kan fokusere rett på dem. Betjeningen er kjent for alle Canon-brukere, og lar deg gjøre alle nødvendige innstillinger på knapper og hjul som du kan sette funksjonen til selv, så kameraet fungerer slik du selv ønsker.

Grepet er svært godt, og kameraet ligger derfor meget stødig og trygt i hånden. På et så lite kamera føles det nesten som en forlengelse av selv hånden, og bruk av kameraet blir en lek.

Enkelt steg opp

Har du et Canon speilrefleks fra før, er det et enkelt steg opp til dette fullformatkameraet. Med den medfølgende adapteren kan du bruke all optikk med EF-fatning med full funksjonalitet og kvalitet. Du kan til og med bruke optikk som ikke er laget for fullformat. Det gjør at det er et rimelig steg opp, og du kan investere i ny optikk etterhvert som det passer deg.

4K video

Kameraet kan naturligvis ta opp video i 4K og full HD, med støtte for HDR. For deg som ikke ønsker å gjøre den store jobben i etterkant leverer kameraet super filer rett til minnekortet.

Fantastiske bilder under alle forhold

Med svært pene bilder på selv de høyeste ISO-verdiene og autofokus som fungerer i svakt lys, kominert med objektiver med svært avansert bildestabilisator, har du et kamera som fungerer like godt i møke som godt lys.

Dette er kameraet du har lyst til å ta med deg, og det er det viktigste for å fange de unike øyeblikkene og de beste motivene.

 

Canon RF 24-240mm f/4-6.3 IS USM

Canon RF 24-240mm f/4-6.3 IS USM – objektivet som passer til det meste. Dette objektivet dekker de fleste brennvidder du bruker i dag - 24 til 240mm, alt i ett objektiv. Dette objektivet passer like godt til landskap og fuglefotografering som til lifestyle og portrett. Den raske autofokusen samt bildestabilisatoren sørger for at du får sylskarpe bilder.

Egenskaper

 • 10x zoom i ett objektiv (24-240mm)
 • Effektiv bildestabilisator (tilsvarer 5-steg)
 • Lydløs og rask autofokus
 • RF-Mount for bruk av hele spekteret til Canon speilløse fullformatskamera
 • Fokus-kontrollring

10x zoom

Med brennvidde på 24-240 får du hele 10x zoom som gjør at du kan ta bilder i de fleste situasjoner med kun ett objektiv. Dette passer veldig bra for deg som ikke vil bære rundt på tunge objektiver når du er på reise eller i felt.

God bildstabilisering (tilsvarende 5-steg)

Canon RF 24-240mm har en svært god bildestabilisering som tilsvarer 5 steg, noe som reduserer bilderystelser kraftig samt at du kan fotografere med kortere lukkertider enn som var mulig tidligere. Bildestabiliseringen kommer virkelig på sin plass når du filmer, da den fremstår som svært stillegående samt at du for jevne fine klipp.

Rask autofokus med Nano USM

Canon RF RF 24-240mm f/4-6.3 IS USM har Nano USM autofokus som kombinerar de beste egenskapene av STM- og USM teknikkene. Sammen med Canons Dual Pixel CMOS autofokus får du en lydløs, rask og effektiv autofokus du kan stole på.

RF-Mount

Dette objektivet passer til Canons speilløse fullformatskameraer med RF-fatning. Dette gjør at du ikke behøver noe adapter for dette objektivet ved montering på ditt speilløse fullformatskamera.

I pakken

 • Canon RF 24-240mm f/4-6.3 IS USM
 • Objektivdeksel E-72II
 • Bakre objektivdeksel
 • Brukermanual


 

Teknisk info

Produktinformasjon

Antall minnekortplasser 1
Cropfaktor 1.0x
Korteste lukkertid 1/4000
Produsent Canon
Sensorstørrelse Fullformat
Videooppløsning 3840x2160


Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
58788
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.