64234 64234 64234 64234 64234

Canon RF 70-200mm f/2.8L IS USM

Lyssterk telezoom

Varenr:123548
Ubekreftet - Nytt parti på vei inn...
 • 0Hovedlager
 • 0Skøyen
29 980,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Canon RF 70-200mm f/2.8L IS USM tilbyr allsidighet og lang rekkevidde i en spesielt elegant formfaktor, en fleksibel telezoom preget av sitt lyse design og avanserte optikk. Med f/2.8 maksimal blenderåpning, fungerer objektivet svært godt under vanskelige lysforhold og muliggjør også større kontroll over dybdeskarpheten. En sofistikert optisk design består av en serie spesialiserte elementer. Et belegg har også blitt brukt for å unngå flare og ghosting når du arbeider under sterke lysforhold.

Dual Nano USM-fokussystemet balanserer de karakteristiske optiske delene, som gir rask, nesten lydløs autofokusytelse med full manuell fokus. En bildestabilisator kompenserer også for opptil fem stopp av kamerarystelser for å gi skarpere håndholdte bilder under vanskelige lysforhold. En unik kontrollring er også integrert i objektivdesignet for intuitiv kontroll over eksponeringsinnstillingene fra selve objektivet. I tillegg er denne 70-200mm værforseglet og har et fluorbelegg for å beskytte front- og bakelementene.

TIPA PRISVINNER 2020 - BESTE TELEZOOMOBJEKTIV TIL SPEILLØSE KAMERAER: Canon RF 70-200mm F2.8L IS USM

 

 

 • Allsidig telezoomobjektiv er designet for bruk med full-frame Canon RF-montert speilløse kameraer.
 • F/2.8 konstant maksimal blenderåpning opprettholder jevn belysning i hele zoomområdet og passer til arbeid i lite lysforhold, samt gir økt kontroll over dybdeskarpheten for arbeid med selektiv fokuseringsteknikk.
 • En Air Sphere Coating (ASC) har blitt brukt på linseelementer for å redusere bakgrunnsbelyst bluss og ghosting for opprettholdt lysoverføring og høy kontrast under sterke lysforhold.
 • En optisk bildestabilisator hjelper til med å minimere utseendet til kamerarystelser med fem stopp for bedre å gjøre det mulig å jobbe under lite lys og med lavere lukkerhastigheter. Tre forskjellige IS-moduser er tilgjengelige: standard enkeltbildemodus, en panoreringsoptimalisert modus og en modus som bare aktiverer bildestabilisatoren under eksponeringen.
 • Dual Nano USM-system bruker både en ringtype USM og en STM-mekanisme for å oppnå rask og nøyaktig fokusering som også er jevn og nesten lydløs for både fotografering og videoapplikasjoner. Dette fokuseringssystemet gir også manuell fokuskontroll i sanntid når du arbeider i AF-modus.
 • Konfigurerbar kontrollring kan brukes til å justere en rekke eksponeringsinnstillinger, inkludert blenderåpning, ISO og eksponeringskompensasjon.
 • Beskyttende fluorbelegg har blitt påført det fremre og bakre elementet for å motstå fingeravtrykk og flekker og for å gjøre rengjøring av disse elementene betydelig enklere.
 • Som et medlem av den anerkjente L-serien har dette objektivet en værbestandig design som beskytter mot støv og fuktighet for å gjøre det mulig å bruke det under vanskelige forhold.
 • 77mm filterfatning
Teknisk info

Produktinformasjon

Autofokus Ja
Bildestabilisator Ja
Farge Hvit
Fatning Canon RF
Filterstørrelse (mm) 77
Fullformat Ja
Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Korteste brennvidde obj 70
Lengste brennvidde 200
Nærgrense i cm 70
Objektivtype
 • Foto
 • Tele
Produktkategori Kameraobjektiv
Produkttype Speilløst
Produsent Canon
Største blender tele f/2.8
Vekt Objektiv (g) 1070
Værtettet Ja
Zoom Ja


Tilbehør
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
64234
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.