66004 66004 66004 66004 66004

Canon EOS Ra kamerahus

ASTRO Kamera

Varenr:124173
Bestillingsvare
 • 0Hovedlager
 • 0Skøyen
34 999,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Canon EOS Ra kamerahus er utviklet spesielt for de som ønsker å fotografere nattehimmelen, og er en modifisert versjon av den originale EOS R som har et optisk IR-Cut filter foran sensoren for fotografering av fjern tåke og andre astronomiske fenomener, med størst klarhet. Ved å oppdatere EOS Rs design med et dedikert filter, gir EOS Ra omtrent 4x forbedret overføring og følsomhet overfor H-alpha (656,28nm) bølgelengder for å skildre tåker og andre motiver uten uønsket infrarød forurensning for større fargenøytralitet. I tillegg er en 30x forstørrelsesinnstilling for livevisning også lagt til for forbedret fokuseringspresisjon på fjerne motiver når du arbeider med enten EVF eller bakre LCD. Utover disse forskjellene har EOS Ra og EOS R de samme kjernefunksjonene for å produsere detaljerte bilder med høy oppløsning.

Egenskaper

 • Optimalisert for astrofotografering
 • IR-Cut filter passerer H-Alpha bølgelengde
 • 30x forstørrelse for fokus i Live View
 • 30,3 MP CMOS-sensor i fullformat

30,3 MP CMOS-sensor

EOS Ra har en høyoppløselig 30,3 MP CMOS-sensor i fullformat sammen med en DIGIC 8-bildeprosessor. Kombinasjonen av disse teknologiene gir et bredt følsomhetsområde opp til ISO 40000, rask kontinuerlig opptak til 8 bilder per sekund og UHD 4K30 videoopptak.

Dual Pixel CMOS AF-system

I tillegg til bildebehandling, muliggjør sensoren også et avansert Dual Pixel CMOS AF-system, som bruker 5655 punkter for å raskt og nøyaktig skaffe fokus. Dette fokuseringssystemet er også følsomt ned til EV -6 for arbeid i mørke forhold.

Større fargekontroll

AF-systemet er også perfekt tilpasset UHD 4K-videoopptaksmulighetene, som også er avrundet av Movie Digital IS for å minimere kamerarystelser, innebygd Canon Log gamma for et større dynamisk område og 4K 10-bit 4: 2: 2 utganger over HDMI for enda større fargekontroll.

Robust design

Kameraet har en høyoppløselig 3,69 meter dot OLED-elektronisk søker for klar og lys visning. Omvendt er det også en bakre 3,15" 2,1 m-dot LCD-berøringsskjerm som har et svingbart design som passer fra høye og lave vinkler. Kameraet er bygget for å tåle det tøffeste klima, følgelig er kamerahuset laget av magnesiumlegering, og er støv- og fuktforseglet.

Designet for astrofotografering

Basert på EOS R, er EOS Ra et astrofotografi dedikert kamera som skiller seg fra EOS R på en rekke måter for å bedre fotografere nattehimmelen.

UHD 4K videoopptak

Canon EOS Ra støtter opptak med UHD 4K (3840 x 2160) oppløsning med opptil 30 bps ved 480 Mb/s, sammen med Full HD 1080p-fotografering med 60 fps og HD 720p med 120 fps for avspilling i sakte film . Når du spiller inn i kameraet, har 4K-video 4: 2: 2-prøvetaking og 8-bits fargedybde, en 4: 2: 2 10-biters ren utgang i ITU-R CT.2020 er mulig når du bruker en ekstern opptaker.

Canon Log

Integrert Canon Log tillater også brukere å ta flate bilder med et forbedret dynamisk område på 800% eller 12 stopp. Denne funksjonen gjør det lettere å matche kameraer i etterproduksjon, i tillegg til å gi størst mulig bredde og potensial for fargegradering. For overvåking er en View Assist-funksjon tilgjengelig, som etterligner et gradert utseende for mer nøyaktig visning på kameraets LCD-skjerm. Lyd kan tas opp med innebygd stereomikrofon, eller en valgfri ekstern mikrofon kan også brukes via 3,5 mm mikrofonkontakt.

Dual Pixel RAW

Dual Pixel RAW ble introdusert for første gang med EOS 5D Mark IV, og gjør det mulig for fotografer å registrere all informasjon sensorens unike pikselarkitektur leverer. Dette gjør det mulig å gjøre finjusteringer i etterproduksjonen. Disse justeringene inkluderer finjustering av fokus som kan hjelpe deg med å justere fokuspunktet for å få frem ekstra detaljer og skifte bokeh for bedre komposisjon. Dette krever bruk av Canons Digital Photo Professional-programvare.

Kamerahusets design

 • Integrert 3,69 m dot OLED-elektronisk søker med 0,71x forstørrelse
 • 3.15-tommers 2.1m-punkt LCD-skjerm
 • Dot-matrix LCD, som gir rask tilgang til viktige kamerainnstillinger.
 • Et SD-minnekortspor inneholder og støtter UHS-II-protokollen for raskere lese- og skrivehastigheter for bedre støtte for 4K-videoopptak og rask kontinuerlig opptak.
 • Design av magnesiumlegering som er lett, slitesterk og er støv- og fuktforseglet for bruk under en rekke værforhold.
 • Innebygd Wi-Fi og Bluetooth-tilkobling muliggjør trådløs deling, kontroll og bildeoverføring med en kompatibel smartenhet via Canon Camera Connect-appen, som også støtter geotagging av filene dine ved hjelp av posisjonsdataene til mobilenheten din.
 • Inkludert LP-E6N oppladbart litiumionbatteri gir omtrent 430 bilder per lading, og lading i kameraet støttes via PD-E1 USB-strømadapteren. Dette kameraet er også kompatibelt med LP-E6-batteriet, men støttes ikke for lading i kameraet..
Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Kamera
Produktkategori Systemkamera
Produkttype Speilløst
Produsent Canon
Sensorstørrelse Fullformat


Tilbehør
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
66004
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.