104035 104035 104035 104035 104035

Canon Selphy Square QX10 hvit

Kompakt fotoskriver

Varenr:128986
3 stk. Weblager
  • 3Hovedlager
  • 0Skøyen
1 723,-
-+
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Canon SELPHY SQUARE QX10

Er det nyeste tilskuddet i den populære SELPHY-serien med kompakte fotoskrivere. Den kompakte og håndholdte fotoskriveren får enkelt plass i vesken eller ryggsekken, og er et perfekt tilbehør for kreative hobbyentusiaster eller lidenskapelige instagrammere.

 SELPHY SQUARE QX10 lar deg skrive ut bilder i klare, fyldige farger direkte fra smarttelefonen eller nettbrettet ved hjelp av Canons SELPHY Photo Layout-app (iOS/Android) som kan lastes ned gratis. Med innebygd batteri og Wi-Fi-tilkobling skriver du enkelt ut kvadratiske fotoutskrifter (68 x 68 mm) i høy kvalitet på Canon SELPHY SQUARE QX10.

Det kvadratiske fotopapiret Canon XS-20L (selges separat) har selvklebende bakside og et klassisk utseende med hvit kant for håndskrevet bildetekst som gir et retro og nostalgisk uttrykk. Et beskyttende belegg sørger for at fotoutskriftene er smuss-, vann- og rivebestandige. SELPHY SQUARE QX10 har verken blekkassetter eller utskriftsbrett, og skriver ut tørr fotoutskrift i høy kvalitet på bare 43 sekunder.

Skriveren bruker fargesublimeringsteknologi som sørger for at den høye kvaliteten varer og beskytter mot falming i opptil 100 år. Modellen er tilgjengelig i fire lekre farger (sort, hvit, rosa og grønn), slik at du kan velge den som passer best til akkurat deg.

Skanner du Canon SELPHY SQUARE QX10s QR-kode fra en smartenhet, kobles skriveren til appen SELPHY Photo Layout. Det gir deg tilgang til bildene du har på smarttelefonen, og du kan legge til ulike kreative effekter. Med appen kan du enkelt gi fotoutskriftene et personlig og unikt preg med ulike stempler, filtre, rammer og skreddersydde layout. Med etikettsettet Canon XS-20L kan du ta vare på spesielle øyeblikk og bruke dem til å dekorere for eksempel utklippsbøker, fotobøker, telefondeksler eller interiørdekor. Du kan også bruke dem til å merke skobokser eller til å forvandle kjøleskapdøren til et galleri av dyrebare minner.

Uten ledninger og kabler og andre forstyrrende elementer er Canon SELPHY SQUARE QX10 designet for å passe for alle – uansett livsstil. Med denne kompakte batteridrevne fotoskriveren med hurtig USB-lading skriver du raskt, enkelt og trådløst ut flotte personlige fotoutskrifter som du har glede av i mange år fremover.

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Skriver og Skanner
Produktkategori Fotoskriver
Produkttype Fotoskriver
Produsent Canon


Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
104035
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.