20%
175236 175236 175236 175236 175236 175236 175236 175236

Canon PowerShot SX530 HS

Varenr:130708
5 stk. Weblager
 • 5Hovedlager
 • 0Skøyen
2 790,-Kampanjepris
3 487,-Ordinær pris
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Bevar enhver anledning i enestående detalj med Canon PowerShot SX530 HS 50x zoomkamera som gjør det enkelt å ta opp og dele film. Dra nytte av brukervennligheten, eller forbedre dine fotografferdigheter og uttrykk deg selv med kreativ kontroll. Les mer om sommerkameraet her...

Egenskaper

 • Et kompakt 50x zoomkamera for alle fotograferingssituasjoner
 • Resultater av høy kvalitet som du vil bli stolt over å dele
 • Koble til enkelt ved hjelp av Wi-Fi og NFC
 • Ta enkelt bilder og Full HD-favorittfilmer
 • Eksperimenter med kreative innstillinger og manuell kontroll

Bevar alle detaljer

Fotografer alt fra ekstremt detaljerte langdistanse-nærbilder til flotte gruppebilder og forbløffende landskap med dette kompakte bridge-kameraet. Kameraet har en enorm 50x optisk zoom i en liten og lett enhet som er enkel å bære med seg uansett hvor du skal.

Skap resultater hver gang 

Ingen grunn til at kameraristing skal ødelegge resultatene dine, takket være en intelligent optisk bildestabiliserer. Dette kameraet tilpasser seg automatisk og sørger for skarpe, detaljerte bilder og videoer selv om du tar bilde med full zoom eller håndholdt i lav belysning.

Koble til enkelt via Wi-Fi 

Gled deg over friheten du får med Wi-Fi. Last opp bilder og filmer rett fra kameraet til sosiale nettverk, eller overfør dem til smarttelefonen eller nettbrettet enkelt via NFC. Bruk Canons spesiallagede program for smartenheter til å fjernstyre kameraet ved hjelp av smarttelefonen, og sikkerhetskopier enkelt på PC, smarttelefon og i nettsky ved hjelp av Image Sync. Kombiner med en Canon Connect Station, så kan du enkelt se bilder og filmer sammen med familie og venner på en HDTV, og i tillegg dele dem med verden på sosiale medier og nettalbum.

Ha full kontroll på motivet ditt 

Det er enkelt å ha kontroll på fjerne motiver ved stor zoom. Du trykker bare på en knapp, og Zoom Framing Assist zoomer raskt kameraet ut av scenen – slik at du kan finne tilbake til motivet ditt – og zoomer tilbake så snart du slipper knappen. Forbedret Auto-modus zoomer automatisk ut når motivet forlater rammen og hjelper deg med å holde motivet i en forhåndsinnstilt størrelse.

Klare bilder i alle lysforhold 

Uavhengig av om det er dag eller natt, bildene din kommer til å være akkurat som du husker dem. Canons HS System gir skarpere resultater, selv i dårlig belysning, og derfor er det lett å bevare den virkelige atmosfæren i dyrebare øyeblikk uten å bruke blits eller stativ. 16,0 megapiksler betyr at du kan nyte eksepsjonell kvalitet, detaljerte bilder og plakatutskrifter.

Flotte bilder – enkelt 

Det er uproblematisk ta fantastiske bilder eller filmer med Smart Auto, som velger de perfekte kamerainnstillingene for deg – uansett motiv. Hybrid Auto lager et morsomt filmsammendrag i HD (720p) av alle dagens bilder som du kan kose deg med.

Realistiske filmer bare med et knappetrykk 

Det er lett å lage flotte filmer. Med bare ett knappetrykk kan du lage overlegne filmer i full HD med 30 bps og stereolyd. Takket være den intelligente bildestabilisatoren kan du ta opp film på farten og likevel får enestående og skarpe resultater.

Forbedre kreativiteten 

Overrask familie og venner med dine kreative evner. Eksperimenter med lys som kommer inn i kameraet ved hjelp av full manuell kontroll, for å forbedre kreativiteten. Eller bruk Creative Shot til å bevare fem ekstra bilder av originalmotivet på en smart måte med ulike kunstneriske effekter.

Fang alltid øyeblikket 

Livet er flyktig. Ikke gå glipp av et eneste dyrebart øyeblikk, og fotografer rask handling med dette svært responsive kameraet med høyhastighetsfotografering.

Komfortabel og stødig fotografering

Designet med tanke på din komfort, du får stødigere bilder til og med ved full zoom og kan fotografere uproblematisk i lengre perioder takket være et raffinert ergonomisk grep.

I pakken

 • PowerShot SX530 HS
 • Kamerarem NS-DC11
 • Kameradeksel (med rem)
 • Batteri NB-6LH
 • Batterilader CB-2LYE
 • Strømkabel
 • Brukerveiledning
Teknisk info

Produktinformasjon

Antall minnekortspor 1
Farge Sort
Filformat bilde JPEG
GPS Nei
Korteste lukkertid 1/2000
Lydformat video ACC
Maksimal oppløsning bilde 4608 x 3456
Megapiksler 16
NFC Ja
Produsent Canon
Selvutløser
 • 10 sek
 • 2 sek
Sensor Type CMOS
Skjermtype LCD
Støtsikkert Nei
Vanntett Nei
Videokoding
 • NTSC
 • PAL
Videooppløsning
 • Full HD
 • H.264
Wi-Fi Ja
Zoom Ja
Zoomfaktor kompaktkamera 50


Tilbehør
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
175236
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.