177619 177619 177619

Canon DP-V2420 UHD

24" 4K Reference Display

Varenr:131026
Bestillingsvare
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
287 395,-
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

DP-V2420 24" UHD 4K Reference Display fra Canon er en Dolby Vision-mastering monitor som støtter SMPTE ST 2084s gamma-kurve og kvalifiserer HLG (Hybrid Log-Gamma) kringkasting HDR-standarder. Den innovative Canon-designet RGB LED-bakgrunnsbelysningen, med sine 10 -bit IPS-panelet, sikrer en bred visningsvinkel, mens antirefleksbelegget bidrar til å forbedre innstillingssynligheten. Det har også en spesialutviklet bildebehandlingsmotor for å gi jevn lysstyrke.

Når postprosesser beveger seg til eller i nærheten av settet, fungerer DP-V2420 med en rekke arbeidsflyter. Den støtter muligheten til å internt debayer Canon Cinema EOS 4K RAW signalutgang fra Cinema EOS C500 og Cinema EOS C300 Mark II kameraer for direkte visning mens du sløyfer signalet til en ekstern opptaker. Dette gir en fleksibel følgesvenn til det andre Canon-utstyret ditt, og lar deg bygge en enkel, men sofistikert på angitt Canon-arbeidsflyt.

DP-V2420 lar deg også bekrefte utseendet til ARRI ALEXA SXT-kameraene, og støtter en kobling til ARRIs bildekvalitetsinnstillinger og andre funksjoner som metadata og områdemarkører. Rammekonstruksjonen i aluminium tilbyr stivhet og styrke. Antipippestativet, funksjonsknappene foran på enheten og innebygde enkle transporthåndtak for oppsett sikrer bærbarhet og bruk av flere formål.

Kompatibel med HDR industristandarder

DP-V2420 4K Reference Display er en fullspekket HDR referanseskjerm kompatibel med HDR industristandarder, og hjelper deg med å møte krevende HDR arbeidsflyter. Displayet har en høy lysstyrkeytelse og oppfyller kravene i HDR-standarder, SMPTE ST 2084 og HLG. Det dekker dette området helt ved faktisk lysstyrke for å sikre at gradering og farge kan bekreftes nøyaktig.

To HDR-overvåkingsmodus levert for spesifikke applikasjoner

Toppluminansprioritetsmodus: Video kan overvåkes med den maksimale (topp) luminansen som støttes på DP-V2420 hovedenhet. HDR-bildekvalitet kan bekreftes med høy lysstyrke på DP-V2420 som en HDR-referansevisning i redigeringsrom etter produksjon.

Vedvarende luminansmodus: All luminans for videoinnhold som legges inn overvåkes uten å endre luminansen til displayets hovedenhet. Dette gjør det mulig å overvåke HDR-videobilder med høy lysstyrke uten å endre bildekvaliteten på den individuelle lysstyrken til det viste innholdet.

Rikelig utvalg av funksjoner for å støtte HDR-produksjon

Støtter HDR / SDR 2 delt skjerm, HDR-kompatibel bølgeformmonitor, HDR-variabel justeringsfunksjon og HDR meta-informasjonsdisplay.

Støtter Cinema og Broadcast HDR arbeidsflyt

DP-V2420 4K Reference Display er et viktig verktøy hvis du jobber i HDR. I en cine-stil arbeidsflyt, gjør størrelsen og funksjonene den allsidig nok til å brukes på sett på en DIT-vogn, som klientdisplay, eller som en QC-skjerm i posten. For sofistikerte sendingsarbeidsflyter er det et flott tillegg til kontrollrommet eller kringkastingsbilen.

Integrasjon med Canon Cinema EOS & ARRI kamerasystemer

Camera Link-Up-funksjonen på skjermen tillater sømløs kobling til EOS C500 / C300 Mark II digitale cine-kameraer, samt ARRI ALEXA SXT kamerasystem, noe som gir økt fleksibilitet på settet for kameraassistenter og DIT-er.

Enkel, men kraftfull Canon Cinema EOS arbeidsflyt

RAW-dataene, som sendes ut via 3G-SDI-kablene fra Cinema EOS C500 / C500PL eller Cinema EOS C300 Mark II, kan debayeres og vises i DP-V2420. Det faktum at 4K RAW-format bildebayering skjer i selve displayenheten, betyr at det ikke er behov for noe eksternt debayering-utstyr. Dette gjør det mulig å konstruere et 4K produksjonsmiljø med minimale ledningsforbindelser, noe som gir en mer kompakt kamera / skjermkombinasjon og øker mobiliteten under fotografering.

On-Set LUT- og CDL-funksjoner

DP-V2420 kan kobles til forskjellige fargeklassifiseringssystemer. Det lar deg også stille flere LUT-er for hver bildemodus. Som et resultat kan brukere velge opptil åtte LUT-er i ett bildemodus for bedre bekvemmelighet. I tillegg er forhåndsinnstillinger fra CDL1 til CDL15 og en innstillingsskjerm for CDL-detaljer lagt til. Brukere kan også endre navninnstillingene for CDL1 til CDL15.

Fargegjengivelse som støtter 4K kino og UHD 4K kringkasting standarder

Støtter kringkastings- og kinostandarder for ITU-R BT.2020 og ACES2065-1 og oppnår enhet med høy nøyaktighet. Skjermens 10-biters panel som uttrykker nyanser av hver RGB-farge i 1024 trinn, og skjermprosessoren med høy nøyaktighet, muliggjør mer nøyaktige graderingsskjermer.

Funksjoner for forbedring av bilder

En rekke bildefunksjoner som boostkontrast, skanning av bakgrunnsbelysning og formsporing gir brukerne muligheten til å kontrollere og endre skjermens funksjoner og tilpasse det generelle utseendet.

ACES 1.0-støtte

DP-V2420 4K Reference Display støtter den nyeste ACES2065-1-standarden. Det kan også brukes med hvilken som helst kildeinngang som samsvarer med ACESproxy.

Funksjoner

Den kommer med funksjoner som "two-sample interleave", 2/4 delt skjermvisning, zooming, topping, avstengning av vifte, bølgeformmonitor, vectorscope, false color, capture, rammehold, områdemarkører og bakgrunnsfarge.

Opprettholde konsistens i fargebildekvalitet

For å opprettholde jevn høy bildekvalitet, bruker DP-V2420 4K Reference Display innebygde autokorrektive funksjoner som konsekvent overvåker farge, lysstyrke og andre parametere som holder skjermen på et høyt nivå av ensartethet til enhver tid. Disse funksjonene inkluderer automatisk korreksjonssystem for farger og luminanser og kalibrering uten PC.

Skreddersydd OSD-menyer

For å opprettholde kvaliteten til DP-V2410, har Canon redusert størrelsen på OSD-menyskjermene til en størrelse som er optimal egnet for driftsområdet. Brukerne kan endre OSD-posisjonene i henhold til oppløsningen på bildene som vises (to moduser er tilgjengelige: 4096 x 2160 og 3840 x 2160). Den kommer med tilordnede funksjonsknapper og et brukervennlig kontrollområde.

Ergonomisk design

Skjermdesignkonseptet gir minimal støy og er designet for ikke å forstyrre videoproduksjonsarbeidet. Du kan velge mellom to typer stativer for plassering, og skruehull er utstyrt for å feste stativet på plass, slik at det kan installeres på forskjellige steder. Displayet har en flerlags delt struktur for å utstråle varme. Kanalformen og portene (monteringsområdet) er optimalt designet for å kontrollere luftstrømmen, og varmestråling er med på å sikre både høy lysstyrke og pålitelighet.

Signalinngangsformater

Det er et bredt valg av signalinnganger til DP-V2420, inkludert to varianter av 4K og muligheten til å oppskalere enten 2K eller HD, alt med flere bildefrekvenser.

Teknisk info

Produktinformasjon

Grensesnitt
  • 4 x 3G/HD-SDI
  • BNC
HDCP Support Ja
HDMI 1 x HDMI Type A
Hodetelefon 3.5 mm stereo mini jack
Innsynsvinkel 89°
LAN 1 x RJ45 terminal
Oppløsning 4096 x 2160
Output 4 x 3G/HD-SDI
Overflatebehandling Anti-glare coating
Panel type IPS LCD Panel
Pixel Pitch (ppi) 193
Produsent Canon
Skjermstørrelse (i tommer) 24
Størrelsesforhold 17:9
Touchskjerm Nei
Type bakgrunnsbelysning RGB LED
USB 1 x USB type A
Vekt (kg) 19


Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
177619
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.