177740 177740 177740

Canon 8x20 IS kikkert

Varenr:131046
2 stk. Weblager
  • 2Hovedlager
  • 0Skøyen
6 690,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Enten du heier på et idrettslag fra enden av stadionen eller om du ser på en stjernefylt himmel, kan Canons 8x20 IS-kikkert hjelpe deg med å komme deg nærmere dine favoritt aktiviteter. Som Canons letteste kikkert med bildestabilisering (IS) - som veier mindre enn et halvt kilo - passer disse bærbare kikkertene enkelt i en liten pose eller ryggsekk, og er lett nok til at du enkelt kan bære i den ene hånden, noe som gir praktisk bruk hele dagen.

Canons 8x20 IS-kikkert er designet for å gi den ypperste komforten, og du vil glede deg over forbedrede kontroller og praktiske fingerstøtter for et naturlig, sklisikkert grep.

Kombinert med et høyt forstørrelsesforhold på 8x og forbedret IS-teknologi for gjennomgående skarpe og stødige bilder, er 8x20 IS-kikkerten perfekt for en rekke aktiviteter.

Egenskaper

  • Bildestabilisator
  • Shift System
  • Perro Prism

Høy forstørrelsesgrad: 8x

Konstruert med et utmerket optisk system kan Canons 8x20 IS-kikkert levere imponerende ytelse og en fantastisk nærbilde gjennom et høyt forstørrelsesforhold på 8x. Dette gjør det enkelt å se detaljer og handlinger som sannsynligvis vil bli savnet med det blotte øye. Fra de intrikate fjærene til en fugl på en gren, eller en golfball som flyr ut av utslagspunktet, kan kikkerten 8x20 IS hjelpe deg med å komme nærmere objektet.

Høyeffektiv skift-system bildestabilisator system

8x20 IS-kikkerten har et kraftig Lens Shift-bildestabiliseringssystem som er bemerkelsesverdig effektivt for å unngå mulig risting fra bevegelse og vibrasjoner. Lens Shift Image Stabilization, som låner teknologi fra Canons EF-objektiver, opprettholder et jevnt syn ved å innlemme en kontinuerlig justerende vibrasjonsgyromekanisme, og flytte IS-objektivet både vertikalt og horisontalt. Dette hjelper 8x20 IS-kikkerten med å levere klare og skarpe bilder med minimal fargetap for en visning som alltid er behagelig å se på.

Powered IS-modus

8x20 IS-kikkertens Powered IS-teknologi, som stammer fra Canons høykvalitets video- og digitalkamerateknologi, forbedrer betydelig ved konvensjonell kikkert IS-teknologi. Powered IS med ett enkelt trykk på IS-knappen i opptil 5 minutters kontinuerlig drift, og gjør IS enkelt å opprettholde et høyt forstørrelsesbilde, spesielt i situasjoner der kroppsbevegelse eller sterk risting kan oppstå. Veksle mellom Powered IS og Normal IS for å velge den ideelle modusen for scenen, enten motivet ditt er stille eller i bevegelse.

Field Flattener Lens

8x20 IS-kikkerten bruker et feltutflatende objektivelement for å gi skarphet fra kant til kant for livlige bilder. Den gir også den uskarpe effekten som typisk er gjengitt av krumningen av konvensjonelle linseelementer, og bidrar til å gi et skarpt bilde med lav forvrengning over hele synsfeltet.

Super Spectra Coating

8x20 IS-kikkerten inkluderer Super Spectra Coating på linsene for å redusere fargeforskjeller, strølys og ghosting samt gi et skarpt synspunkt med kontrast. Dette belegget demper effektivt reflektert lys over et bredt spekter av bølgelengder, noe som resulterer i høy kontrast, høy definisjon og en klar seeropplevelse.

Minimum fokuseringsavstand på opptil 2 meter

8x20 IS-kikkerten er en bemerkelsesverdig reduksjon i forhold til tidligere modeller, og har en minste fokuseringsavstand på 2 m. Denne er ideell for visning av dyr, blomster og andre små gjenstander fra kort avstand. Kombinert med 8x forstørrelsesforhold, er det enkelt å se selv de minste detaljene med 8x20 IS-kikkert.

Ergonomisk design og komfortabelt grep

Ikke bare forbedrer integreringen av Lens Shift Image Stabilization den optiske ytelsen, men den har også den ekstra fordelen ved å gjøre 8x20 IS-kikkerten enkel og behagelig å holde. Gjennom miniatyriseringen av IS-enheten gir kikkerten et ergonomisk og solid grep, noe som gir enkel intuitiv tilgang til IS-bryteren, fokusering av ringdiopter og mer.

Teknisk info

Produktinformasjon

Bildestabilisator Ja
Forstørrelse 8x
Hovedkategori Optikk
Lysstyrke 20
Nærgrense meter 2
Produktkategori Kikkert
Produkttype Kikkerter
Produsent Canon
Type Håndholdt
Vekt kikkert (gram) 420


Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
177740
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.