181619 181619 181619

Canon RF 800mm f/11 IS STM

95mm filter, Fast blender 11

Varenr:131679
Ubekreftet - Nytt parti på vei inn...
 • 0Hovedlager
 • 0Skøyen
11 490,-Kampanjepris
12 598,-Ordinær pris
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Canon RF 800mm f/11 IS STM er verdens letteste autofokusobjektiver med en brennvidde på 800mm. Med supertelebrennvidder, full autofokus og bildestabilisator kan fotoentusiaster ta imponerende skarpe og flotte bilder på lang avstand. Brukt sammen med de nye RF-telekonverterne – EXTENDER RF 1.4x og EXTENDER RF 2x – får objektivene en optisk brennvidde på imponerende 1600 mm for RF 800 mm f/11 IS STM. Dette gir fotoentusiaster enda større fleksibilitet og flere kreative muligheter samtidig som autofokus opprettholdes.

Funksjoner som dette gjør objektivene til et ideelt valg til en rekke typer opptak – fra natur- og flyfoto til månefoto. Når dette objektivet brukes med eller uten telekonverterne blir kameraets AF-område redusert til om lag 40 % horisontal og 60 % loddrett dekning av bildefeltet.

Egenskaper

 • RF 800mm f/11 IS STM  brennvidde
 • Bildestabilisator opptil: 4 trinn
 • STM-autofokusteknologi 
 • Veier lite ca. 1260g
 • Kompakt – objektivkonstruksjon som skyves ut ved bruk og er sammentrukket ved oppbevaring 
 • Kontrollring på objektivet – gir direkte kontroll over TV/eksponeringskopensasjon/ISO-innstillinger
 • Objektiv med blender f/11 og bildestabilisator med full AF når objektivet brukes med et Canon EOS R-kamera

Få verden enda nærmere

RF 800mm f/11 IS STM er et rimelig objektiv med lav vekt. Det nye konseptobjektivet har supertele-brennvidder som gjør det mulig å fotografere motiver på lang avstand i imponerende detalj. Med minste fokusavstand på 6 meter på RF 800mm f/11 IS STM kan du komme tett på motivet og samtidig beholde fokus.

Objektivet kan fange action på lang avstand med autofokus- og bildestabilisatorfunksjoner som utvides ved bruk av telekonverterne EXTENDER RF 1.4x og EXTENDER RF 2x. Med disse er det mulig å oppnå imponerende brennvidder på 1600mm når RF 800mm f/11 IS STM brukes med EXTENDER RF 2x.

Nyt skarpe bilder håndholdt

RF 800mm f/11 IS STM er utstyrt med optisk bildestabilisator og støtter også Dual Pixel CMOS AF når de brukes sammen med et speilløst kamera i Canon EOS R-systemet. Med denne kombinasjonen av funksjoner leverer superteleobjektivet sylskarpe bilder – også ved opptak uten stativ – siden uskarphet som skyldes kamerarystelser, reduseres drastisk.

Revolusjonerende størrelse og vekt

Dette lette og kompakte objektivet er et lysende eksempel på RF-fatningens muligheter. Med diffraktiv optikk kombinert med RF-fatningen og fast f/11 blenderåpning er objektivet et bevis på Canons innovasjonsevne innen optisk teknologi. Canon har tenkt nytt og redesignet, og resultatet er et objektiv som er betydelig mindre og lettere enn eksisterende superteleobjektiver i EF-serien. Objektivet er konstruert slik at det skyves ut ved bruk og enkelt trekkes sammen til 281,8mm når det ikke er i bruk– perfekt for fotografer på reise med begrenset plass i fotobagen.

Fokuser jevnt og rolig

RF 800mm f/11 har STM-teknologi som gir ekstremt stille og jevn fokusering, noe som er perfekt til videoopptak. RF 800mm f/11 IS STM har brukervennlig kontrollring på objektivet som gir enkel og rask kontroll over Tv/eksponeringskompensasjon/ISO/AF-innstillinger.

Objektivenes faste blenderåpning gir også helt sirkulær bokeh, og den store brennvidden gir fotografer mulighet til å gjøre bakgrunnen uskarp når de fotograferer motiver på avstand – noe som for eksempel er godt egnet til dyreportretter.

Et ekstremt telefotoobjektiv for alle

Nå er det enkelt å pakke ned et superteleobjektiv i fotobaggen med kraftig bildestabilisering og AF som er tilgjengelig for alle ildsjeler som vil reise lett.

I pakken

 • RF 800mm f/11 IS STM
 • Objektivdeksel E-95
 • Bakre objektivdeksel RF
 • Brukerveiledning
Teknisk info

Produktinformasjon

Autofokus Ja
Bildestabilisator Ja
Diameter obj (mm) 101,6
Farge Sort
Fatning Canon RF
Filterstørrelse (mm) 95
Fullformat Ja
Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Korteste brennvidde obj 800
Lengde Objektiv (mm) 351,8
Lengste brennvidde 800
Nærgrense i cm 600
Objektivtype Tele
Produktkategori Kameraobjektiv
Produkttype Speilløst
Produsent Canon
Største blender tele f/11
Vekt Objektiv (g) 1260
Værtettet Ja


Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
181619
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.