172348

Canson Infinity Baryta Photographique II

36" x 50' 310g

3 680,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
✉ Send meg mail når varen er på lager

Canson Infinity Baryta Photographique II 36" x 50' 310g

  • 91,4 cm x 15m.

Canson® Infinity presenterer deres nye Baryta Photographique II-serie

Den andre generasjonen av Baryta Photographique-serien kan tilby den best mulige kvaliteten på syrefritt fine art papir. Baryta Photographique II har et mer strukturert overflateaspekt som minner om de tradisjonelle fiberbaserte mørkeromspapirene.

Gi det sanne utseendet og følelsen av et tradisjonelt mørkeromstrykk Baryta Photographique II og Baryta Photographique II Matt tilbyr fotografer og skrivere muligheten til å lage et fotografi med det sanne utseendet og preget av et tradisjonelt mørkeromsutskrift. Med utmerkede håndteringsegenskaper, kan andre generasjon av Baryta Photographique II-serien brukes i en lang rekke bruksområder.

Baryta Photographique II-serien har et ekte 100% bariumsulfatlag (baryta) som gir eksepsjonell kontrast og detaljer samt et bredt fargespekter. De har også et ekstremt høyt D-Max (svart punkt) for å produsere svart-hvitt-bilder med dybde og klarhet og fargebilder med eksepsjonell vibrasjon og intensitet. Begge papirene har en tradisjonell fotografisk alfacellulosebase.

Baryta Photographique II tilbyr fotografer og skrivere muligheten til å lage et fotografi med det sanne utseendet og følelsen av et tradisjonelt mørkeromsutskrift. Baryta Photographique II har et ekstremt høyt svartpunkt som produserer svart-hvitt-bilder med dybde og klarhet og fargebilder med livlighet og intensitet. Dette digitale mørkeromspapiret har en tradisjonell alfa-cellulosebase og en jevn overflate av sateng.

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Skriver og Skanner
Papiroverflate Baryta
Papirstørrelse 36" x 50'
Produktkategori Papir
Produkttype Rull
Produsent Canson
Vekt papir 310g


172348