67133 67133

Kamerakuren av Torkil Færø

Slik du takler øyeblikket, takler du alt

Varenr:125025
4 stk. Weblager
  • 3Hovedlager
  • 1Skøyen
399,-
-+
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

- Hva kan vi lære av å fotografere?
- Kan mestringsteknikker brukes til å ta gode bilder og overføres til livet generelt, og som resultat føre til bedre livskvalitet?

Kamerakuren er full av øvelser som hele tiden varierer mellom utviklingen av ditt faglige nivå som fotograf og utviklingen av deg selv som menneske. Denne vekslingen er betydningsfull. Den handler om reisen inn i deg selv.

Gjennom fotografering kan vi trene på å håndtere livet, øyeblikk for øyeblikk. Vi kan lære å gripe de gode og takle de dårlige. Ved å bruke kamera som instrument oppnår vi også bedre bilder på veien. Forfatteren erobrer våre sinn, utfordrer våre fordommer og tvinger oss til konfrontasjon med vår vanetenkning. Han gjør det også på en vennlig, men bestemt måte.

Det som har manglet i dette feltet, har vært den mer objektive vitenskapelige siden av det kreative uttrykket. Det er derfor en begivenhet når Torkil Færø kommer med Kamerakuren. Med kombinasjonen av en lang karriere som lege med tusenvis av pasienter med en voksende virksomhet som fotograf, har han mulighet til å sette sammen viten på en ny måte. Og det gjør han til fulle i denne banebrytende boken. - Audun Myskja, lege

Jeg har holdt over 300 workshops, i nærmere 20 land. Dette bør jeg kunne! Likevel lærer jeg masse når jeg fordyper meg i boken. Den er skrevet av en mann som møter livet fryktløst og med total åpenhet. - Morten Krogvold, fotograf «Du har makt over sinnet ditt og ikke ytre hendelser. Innse dette og du vil finne styrke.» Marcus Aurelius.

ISBN: 9788202605711
Forlag: Arneberg
Utgitt: 2019
Sider: 309
Vekt: 942 gr
Aldersgruppe: Voksen

Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Litteratur
Produktkategori Bøker
Produkttype Foto og Video
Produsent Cappelen Damm AS


Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
67133
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.